TOSHIBA XD-E500

Reaction score
0
Δηλ χρειαζεται ολοκληρο review για να καταληξουμε στο οτι ενα dvd player που κοστιζει 266% επι πλεον ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΑ ανωτερο?
η μηπως θα επρεπε να κανουμε κι ενα crash test με αυτο?
http://www.usa.denon.com/ProductDetails/3127.asp
Παντως ο νικητης ειναι ευκολα προβλεψιμος...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.460
Για να είμαι ειλικρινής το topic το ξεκίνησα, όχι γιατί υπάρχει ενα φτήνο για την αξία του dvd player (στην εποχή του hd τι να λέει αυτό εξάλλου;), αλλά γιατί η toshiba έκανε ολόκληρη καμπάνια σχετικά με τις νέες μεθόδους upscale της εικόνας. Το ζητούμενο, για εμένα τουλάχιστον, δεν είναι η τιμή (αυτή πάντα εν καιρό πέφτει, δύσκολα θα αγόραζα dvd player) αλλά αν έφερε κάποια επανάσταση στην προβολή dvd. Απο ότι φαίνεται δεν έφερε...Αλλά ας δούμε και τα παιδιά που το πήραν τι έχουν να πουν.

Reaction score
83
Απάντηση: TOSHIBA XD-E500

Εγώ πάντως το πήρα για να βλέπω όλες τις ταινίες σε dvd που έχω και δόξα το Θεό είναι πάρα πολλές. Το πήρα για να τις βλέπω σε άριστη ποιότητα στην LCD μου και παράληλα να μην ξεπατώνω το ps3 αλλά να τοο χρησιμοποιώ μόνο για blu ray και παιχνίδια. Η τιμή που ζητάει για αυτά που προσφέρει δεν νομίζω ότι είναι σημαντικη.!!!!!

Reaction score
0

τελικα κανεις δεν μας ειπε εντυπωσεις απο τους κατοχους... παιζει και region b??

Reaction score
130
Καλημέρα, έχω το pioneer dv600 να πάρω κι΄εγώ ένα toshiba η δέν υπάρχει διαφορά;
Τα έχει δει κάποιος και τα δύο να παίζουν;

Reaction score
83
Εγω παιδιά το έχω στον μήνα. Έχω δει αρκετές ταινίες. Ηποιότητά του είναι καταπληκτική και από πλευράς upscaling (τρομερή λεπτομέρεια), πολύ ζωντανά χρώματα και φοβερή αντίθεση. Ανέφερα ξεχωριστά την λεπτομέρεια ,τα χρώματα και την αντίθεση γιατί ανάλογα το είδος της ταινίας που βλέπεις υπάρχουν τρεις ανάλογες ρυθμίσεις. Ακόμα και σε σύγκριση με το upscaling του PS3 (στην ίδια ταινία με εναλαγή Α και Β) στην λεπτομέρεια είναι ένα κλικ καλύτερο. Χωρίς υπερβολές ζωντανεύει την lcd. Χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση αλλά και χωρίς υπερβολές για κάποιον που έχει αρκετά μεγάλη συλλογή σε dvd αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Κρίμα που δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσω φωτό. Α και να μην ξεχάσω παίζει και DVDiX με ελληνικούς υπότιτλους σε πολύ καλή ποιότητα.Αξίζει τον κόπο να πάτε κάπου που το έχουν και παίζει για να το τεστάρετε.

Reaction score
83
Και κάτι άλλο ως προς τον ήχο. Παίζει μέσω hdmi και σε bitstream mode και σε pcm mode όλα τα γνωστά για το dvd format ήχου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Απο οτι θυμαμαι οι του Hitech ("δεν θελω ουου"!) την ποιοτητα του XD-E500 την συγκρινουν απ΄ευθειας με πολυ ακριβοτερες υλοποιησεις, η δε αποδοση του στα dvd ξεπερναει ολα τα σημερινα bluray player. Βεβαια, καπου αλλου σημειωνουν οτι τα επερχομενα br θα ειναι κατα πολυ βελτιωμενα ως προς την αποδοση των απλων dvd. Οποτε, οσοι δεν βιαζομαστε...

Reaction score
2
Το έχω πάρει και εγώ εδώ και 1 μήνα από τον Κωτσόβολο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δίνει μιας και το Sony BDP-S350 (Bluray) που έχω δεν κάνει και το ότι καλύτερο όσον αφορά το DVD Upscaling. Από τα DVD Player που είχα πριν Pioneer 696AV -> Sony NS-92V και πριν το XD-E500 το Pioneer DV-400V είναι για μένα το καλύτερο. Bluray δεν ειναι σίγουρα και δεν πρόκειτα να γίνει, αλλά μιας και είχα μια αρκετά μεγάλη συλλογή από αγορασμένα DVD είπα να το πάρω. Έχει καμπόσα προβληματάκια βέβαια όπως πρόβλημα με 4:3 περιεχόμενο, υψήσυχνος ήχος ακούγεται από το τροφοδοτικό του μόλις κλείσει η συσκευή, με την Sony Bravia KDL-37P3000 που έχω συνδεδεμένο με HDMI ακούω noise όταν το έχω σε Bitstream και όχι PCM (αντί να μην ακούω τίποτα όπως γινόταν με όλα τα player που είχα/έχω), δεν κάνει resume (που είναι πάρα πολύ απελπιστικό), και ένα "φτηνιάρικο" menu/setup που δεν το έχουν τώρα πια όυτε τα πιο φτηνά Κινέζικα dvd players. Περιμένουμε από την Toshiba κάνα firmware update αλλά σύμφωνα με το ιστορικό της (έβγαζε και βγάζει μόνο για τα HD player της και όχι για SD DVD players) πολύ φοβάμαι πως όχι. Πάντως ήδη περιμένω και άλλα player της με αυτό το σύστημα και ίσως αργότερα με νέα έκδοσή του βλ. XDE 2.

Reaction score
130
Το έχω πάρει και εγώ εδώ και 1 μήνα από τον Κωτσόβολο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δίνει μιας και το Sony BDP-S350 (Bluray) που έχω δεν κάνει και το ότι καλύτερο όσον αφορά το DVD Upscaling. Από τα DVD Player που είχα πριν Pioneer 696AV -> Sony NS-92V και πριν το XD-E500 το Pioneer DV-400V είναι για μένα το καλύτερο. Bluray δεν ειναι σίγουρα και δεν πρόκειτα να γίνει, αλλά μιας και είχα μια αρκετά μεγάλη συλλογή από αγορασμένα DVD είπα να το πάρω. Έχει καμπόσα προβληματάκια βέβαια όπως πρόβλημα με 4:3 περιεχόμενο, υψήσυχνος ήχος ακούγεται από το τροφοδοτικό του μόλις κλείσει η συσκευή, με την Sony Bravia KDL-37P3000 που έχω συνδεδεμένο με HDMI ακούω noise όταν το έχω σε Bitstream και όχι PCM (αντί να μην ακούω τίποτα όπως γινόταν με όλα τα player που είχα/έχω), δεν κάνει resume (που είναι πάρα πολύ απελπιστικό), και ένα "φτηνιάρικο" menu/setup που δεν το έχουν τώρα πια όυτε τα πιο φτηνά Κινέζικα dvd players. Περιμένουμε από την Toshiba κάνα firmware update αλλά σύμφωνα με το ιστορικό της (έβγαζε και βγάζει μόνο για τα HD player της και όχι για SD DVD players) πολύ φοβάμαι πως όχι. Πάντως ήδη περιμένω και άλλα player της με αυτό το σύστημα και ίσως αργότερα με νέα έκδοσή του βλ. XDE 2.
Καλημέρα. Τί προβλημα σου κάνει δηλαδή στο 4:3;

Reaction score
2

Σε εμένα τίποτα γιατί δεν έχω τέτοια δισκάκια απλά από άλλους απ' ότι έχω διαβάσει το δείχνει σε 16:9 φορμά και όχι 4:3 οπότε υπάρχουν οι γνωστές παραμορφώσεις.

Reaction score
0

Φίλε venejo δεν το δείχνει 16/9, αρκεί να το σετάρεις. Για όσα άλλα γράφεις συμφωνώ και εγώ σχεδόν απόλυτα. Έχω και το Σονυ BR S300 και δεν τολμάω να τροφοδοτήσω τον προβολέα με 1080p, και τον αφήνω να κάνει αυτός το upscaling. Με το 500 συμβαίνει το αντίθετο.
Σίγουρα θα βγαίνουν BR players με καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά να μην περιμένουμε θαύματα μέχρι να καθιερωθεί σε 2-3 χρόνια.

Reaction score
0
καλημερα σας το εχω εδω και 2 εβδομαδες ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε σε dvd!!!
απιστευτη λεπτομερεια απιστευτη ευκρινεια χρωματα!!!απλα ενα πλειερ που πρεπει να ειναι σε καθε σπιτι!!!μεχρι και τις κοπιες μου απο ταινιες με μειωμεννη ποιοτητα εγγραφης παιζει πολυ καλα!! MUST BUY!!!!!!

Reaction score
8
Το πηρα κι εγω σημερα. Το ψαχνω απο ηχητικης πλευρας και απο δυνατοτητες και τα λεμε.
Παντως απο ποιοτητα κατασκευης δεν γεμιζει και τοσο το ματι. Βεβαια ως χαιεντας τα ζυγιζω τα μηχανηματα με το κιλο. Αυτο παλι δεν εχει σχεση με το πως παιζει.Να αγκαρεψω και την γυναικα πουχει ματι γαριδα.

Reaction score
8
... για το πρωτο μισαωρο

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ - region free.

απο το τηλεχειρηστηριο

- ανοιγουμε το συρταρι του δισκου
- πληκτρολογουμε 2403960
- πιεζουμε το 9
- κλεινουμε το συρταρι του δισκου
- κλεινουμε το πλευερ και το ξαναανοιγουμε παλι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian