TOSHIBA XD-E500

Reaction score
130
Tο πήρα κι΄ εγώ τη Παρασκευή. Σε σχέση με το pioneer dv600 που έχω δέν είδα και τίποτα φοβερές διαφορές ως προς το καλύτερο.
Σάν κατασκευή είναι σίγουρα υποδιέστερο του pioneer αλλά και το menu του είναι ποιο φτωχό.

Reaction score
2
Απάντηση: TOSHIBA XD-E500

Καλό είναι αλλά εμφανισιακά και ως προς τα menu του δείχνει πολύ φτωχό. Θα μπορούσαν να το φτιάξουν καλύτερα αφού ήθελαν να γίνει "Blu-ray killer" (και καλά). Με ένα firmware θα μπορούσαν να το φτιάξουν (το μενού του) δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό καθώς "η γενική γραμμή" που του δόθηκε είναι αυτή, αυτή αναφέρεται στο εγχειρίδιο του κ.λ.π. Είναι η μόνη φορά πάντως που περιμένω να δω την εξέλιξη του XDE είτε σε άλλες συσκευές DVD Players ή ακόμα και στην επόμενη έκδοσή του π.χ XDE 2. Ήδη η Toshiba θα το έχει στα επόμενα μοντέλα των LCD της.

Reaction score
2

Μην ανησυχείς, το έχουν όλα. Εμένα ξεκίνησε να "βουήζει" μετά τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Και το κανει όταν ειναι κλειστό. Με το που το ανοίξεις λες και αποραφάει όλη την ενέργεια από το τροφοδοτικό και ησυχάζει....

Reaction score
0
λεω να του βαλω εναν ενδιαμεσο διακοπτη να κοβει το ρευμα απο το τροφοδοτικο με ενοχλει αυτο το βουισμα ασε που ακουγεται το βραδυ οταν εχει ησυχια

Reaction score
2

Από ότι υποψιάζομαι το τροφοδοτικό "σφίζει" από ζωή όταν το μηχάνημα είναι σε standby. Δεν έχει που να δώσει τόση ενέργεια... Τώρα φαντάζομαι πως δεν είναι επικίνδυνος αυτός ο υψήσυχνος θόρυβος να μην είναι επιβλαβής.. π.χ στον ύπνο μας. Ά! και να διώχνει τα κουνούπια!!! :142:

Reaction score
83
Εμένα πάντως που το έχω εδώ και 2 μήνες δεν κάνει τίποτα. ποιό πολύ θόρυβο κάνει το ps3.

Reaction score
0
δεν ειναι δυνατον εχω αλλα 5 dvd απο αλλες εταιριες κανενα δεν το κανει αυτο σιγουρα ειναι ελλατωματικη παρτιδα δεν δικαιολογειται αυτος ο θορυβος οταν εχει ησυχια ειναι εκνευριστικος πολυ η ο μετασχηματιστης ειναι η καποιος ελλατωματικος πυκνωτης σκεφτομαι αυριο να το παω πισω

Reaction score
2
Απάντηση: Re: TOSHIBA XD-E500

δεν ειναι δυνατον εχω αλλα 5 dvd απο αλλες εταιριες κανενα δεν το κανει αυτο σιγουρα ειναι ελλατωματικη παρτιδα δεν δικαιολογειται αυτος ο θορυβος οταν εχει ησυχια ειναι εκνευριστικος πολυ η ο μετασχηματιστης ειναι η καποιος ελλατωματικος πυκνωτης σκεφτομαι αυριο να το παω πισω
Για τα άλλα 5 αυτό δε σημαίνει τίποτα. Για το συγκεκριμένο μηχάνημα "έκατσε" έτσι η σχεδίαση αν και υποψιάζομαι πως είναι ο μετασχηματιστής του. Έχει αναφερθεί πάντως σχεδόν σε όλα τα φόρουμς του εξωτερικού οπότε το κόβω δύσκολο να είναι πρόβλημα παρτίδας.

Reaction score
0
ας μου πει καποιο ειδικος που ασχολειται με τα ηλεκτρονικα πρεπει να τσιριζει ο μετασχηματιστης του η ειναι ελλατωματικος δεν εχω ακουσει σε αλλα μηχανηματα που εχω να βγαζει τετοιο θορυβο ο μετασχηματιστης

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Τους ελληνικούς υπότιτλους ( μέγεθος γραμματοσειράς κ.τ.λ) στα divx τους παίζει καλά ;

Reaction score
108
Για τον θορυβο που λετε τον εχω ακουσει απο φορτιστες κινητων σπιτιου αλλα και αυτοκινητου, μεχρι και στο Philips 5980 dvd player που εχω. Στους φορτιστες ακουγεται οταν εχουν φορτιο ενω στο dvd ακουγεται οταν ειναι stand-by. Δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο αλλα τυχαινει σε μερικα κομματια. Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα περα απο το οτι ειναι ενοχλητικο.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: TOSHIBA XD-E500

Γνωρίζει κανείς αν αναγνωρίζει - παίζει κανονικά ελληνικούς *.srt υπότιτλους?
Τους παίζει μια χαρά. Απλά για κάθε .avi αν έχεις παραπάνω από 1 όπως και τους αντίστοιχους .srt υπότιτλους πετάει ένα δεύτερο menu μόνο για τα αρχεία των διαλόγων για να διαλέξεις πιο θες. Προφανός δεν δουλέυει με το κλασικό τρόπο όπως όλα τα άλλα, ίδια ονομασία του .srt αρχείο με αυτό του .avi.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.309
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gianfranco Reggs