Transformers (2007)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Transformers (2007)

Ωραια εικονα & ηχος αλλα το εργο μουφα...
Εγώ έριξα έναν υπνάκο κάπου στη μέση :sleeping: , αφού ξύπνησα ξεκούραστος όμως το είδα ως το τέλος.
Μικρός ήμουν τρελαμένος με τα Transformers αλλά όταν ανακοινώθηκε ότι γυρίζεται κανονική ταινία (όχι animation εννοώ) δεν μπορούσα να καταλάβω πως θα το έκαναν ώστε να μην είναι τελείως γελοίο. Σκηνοθετούσε και ο Michael Bay :cool_11: αλλά άκουσα καλά λόγια και το νοίκιασα τελικά.
Τελικά ήταν όντως φρικτό... Φαντάζομαι όμως ότι στο νεώτερο κοινό από εμένα στο οποίο βασικά απευθυνόταν θα άρεσε.
Στα θετικά τα εφέ που είναι ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά και η πρωταγωνίστρια :happy_9:
Στα αρνητικά όλα τα υπόλοιπα. Ήταν τόσο τραγικό που ούτε νοσταλγία δε μου έφερε.

Reaction score
7

Εγώ έριξα έναν υπνάκο κάπου στη μέση :sleeping: , αφού ξύπνησα ξεκούραστος όμως το είδα ως το τέλος.
Εμένα με ξύπνησε ο κ@ριόλ@ς ο ΜΕΓΚΑΤΡΟΝ...είχα ξαπλώσει στον καναπέ και πανω στη φάση που βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ακούω από το Left Surround την ηλίθια φωνή του...τσαντίστηκα και το έκλεισα.

Reaction score
5
η ταινία μαμούσε!

εγώ το περίμενα τελείως Power Rangers. Απλά είσαστε κολλημένοι αντι-hddvd-άδες και δεν σας άρεσε :cool_11: :cool_11: :cool_11: :happy_8:

Reaction score
0

Εμένα με ξύπνησε ο κ@ριόλ@ς ο ΜΕΓΚΑΤΡΟΝ...είχα ξαπλώσει στον καναπέ και πανω στη φάση που βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ακούω από το Left Surround την ηλίθια φωνή του...τσαντίστηκα και το έκλεισα.
Πάντα κερατάς ήταν, τον θυμάμαι από το καρτούν :crazy_3:

Η φωνή του Optimus Prime πάντως ήταν πιο αστεία. Zen master φάση!

Κι αυτόν τον ΛεΜπουφ που τον βρήκανε; Όνομα και πράμα, θα παίξει και στο Indy 4 τρομάρα του. Αλλά αυτά είναι, στην Ελλάδα με βύσμα σε χώνουν στην Ολυμπιακή, στο Λος Άντζελες παίζεις σε blockbusters )(

@ Regunus στο HD-DVD κάνατε freeze -frame την πρωταγωνίστρια να δείτε τις ατέλειες που αποκαλύπτει το HD? :cool_11:

Reaction score
7
Τρανσφόρμερς! Μεταμορφωθείτε! :cool_11: :cool_11: :cool_11: Ρε μπας και το Ρεγκουνάμαξο είναι hi-end τρανσφόρμερ και βρήκε μόνο του τον Ρεγκούνα;
Ρεγκουνατρον! Ξεπάρκαρε! :cool_11: :cool_11: :cool_11: Έτσι του φωνάζεις ρε;

Πάντως δε λέω, καλή αποκλειστικότητα του HD-DVD )(

Reaction score
11

Ηλίθια η φωνή του Hugo Weaving; Του πράκτορα Σμιθ;Του "V"; Δεν το δέχομαι!!!:mad_3: :mad_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis