- Reaction score
- 29.568
Απάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.
Ολοι έχετε τις απόψεις σας , και ξέρετε τι λέγεται για τις απόψεις.
Ολοι έχετε τις απόψεις σας , και ξέρετε τι λέγεται για τις απόψεις.
oταν εισαι......Ή και τα δύο.![]()
......και τα δυο (φυσικα) φυσικα, και αισθανεσαι πας μη σανσουιστης βαρβαρος, το θεμα ειναι οτι αν ο καθε σανσουι και μανμουι στα αφτια σου ακουγεται τελεια, δεν σημαινει οτι πρεπει με το ζορι να ακουγεται και στα αυτια των αλλων, γιατι αν σκεφτεσαι ετσι και κολλημενος εισαι και αμπασοκεντρικοτος ,και ψαχνεις σε λαθος χωρους χαρα, υπαρχουν μπολικοι ενισχυτες που παιζουν μια χαρα , αν κολλας στον καθε σασνουι , εισαι σανσουιστης και δικαια ελκεις την καθε κριτικη ,φαντασου να εβγαζε και av η σανσουι (λεμε τωρα) ..................................Όχι ή, και τα δύο φυσικά!![]()
θελει και ρωτημα ???? εδω εχουμε αντικερ που εχει απο πιγκαλ μεχρι και καζανακι σανσουι , και μιλας για ενισχυτη που εχει παρει και τον αερα του ? οτιδηποτε σανσουι ειναι τουλαχιστον τελειο....εχει ο πατερας μου στο χωριο εναν sansui...λετε να πιανει κατι ?
ειχε ταβερνα και επαιζε με 4 ηχεια....επαιζε ωραια και δυνατα...
Οσο εγω ειμαι πιλοτος F1(γιατι F- κατι ειναι συνηθισμενο) αλλο τοσο εσυ περνας τα 120...ειδικα αν περνας τα 120 db .........
Το ντεσιμπελόμετρο του Σωτήρη είναι προβληματικό και δείχνει ο,τι θέλει. Το λέει και ο ίδιος. Αρα ασε τα 120 και τα 1200db, και προσγειώσου στα 110 115 που παίζεις.οπως εχω ξαναπει ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ μετα τα σαλια.Λοιπον ποσα βαζεις στο τραπεζι και για να ξεπερασω τα 120 db και ποσα για καθε db πανω απο τα 120 db....αντε να δουμε τι εισαι (υποψιν ο σωτηρης με το ΔΙΚΟ του ντεσιμπελομετρο μετρησε (σε οχι τεζα σταθμες ) 126 db.......αντε γιατι ερχεται ιουλης .........πιλοτε ........ου ου.................Αν παλι δεν εχεις λεφτα φερε ενα ντεσιμπελομετρο να αισθανθεις πιλοτος για καμποσο.........τσαμπα θαναι...απλα μην εχεις φαει πριν γιατι ο εμετος παραμονευει.....................
τα κλιπς εχουν την φημη λογο dnα να μην σπανε και να μην χαλανε, γιαυτο που υποσχονται.....αν ειχα αλλα ποσα θαχα στησει κλαστερ ριμπονικα με πολλα γουφερακια http://www.ultrahighendreview.com/bob-carver-debuts-the-amazing-line-source-speaker-at-axpona/ και θαχα και αγερα ταινικακο και πχιοτητα στο μαξ,αλλα και τωρα παιζω σε αλλη λιγκα απο αυτη που ανηκω χρηματικα......δηλαδη τα 115 ειναι λιγα ? τριχες σε αυτα που γραφω τωρα
και σε τι αποσταση απο τα ηχεια ? 4,4 μετρα
ρε παιδια να ηρεμησουμε λιγο .
δεν εξεταζω εαν ειναι αληθεια η οχι .
αλλα οι κορνες σηκωνουν σταθμες ετσι και αλλιως .
τα ενισχυτικα που εχει μπορουν να δωσουν τοση ενταση και τα εχει για αυτη την δουλεια , ετσι και αλλιως .
επειδη θεωρουμε οτι ειναι παρα πολλα τα 125 παει να πει οτι δεν μπορει να πιασει αυτες τις σταθμες ? οχι βεβαια (στουρναρας μοντ)επειδη το λεει ο μαρκου
εστω και στιγμιαια μπορουν τα ηχεια του ? ναι , ετσι δεν ειναι ? οχι μακη 126 εγραψε το χρεπι του σωτηρη 126 θα δειξει και το δικο μου ή θα τιναξω κωνους δωρεαν ειναι, απλα οποιος ερθει μετα ας βγει να πει τι εφαγε στην υποφυση μεχρι το λαρυγγι
εφοσον την εχει την τρελα του και το ξερουμε ολοι , ειναι παρα πολυ πιθανο να φτανει αυτες τις σταθμες και να τις ξεπερναει .αγερα τις εχει για συνοδο της γλουταμινης
ωραια ! και τι εγινε ?
δικιαωμα του να δηλωνει οτι γουσταρει .εννοηται τρελλος ειμαι οτι θελω λεω ,αλλα απο μικρο και τρελλο μαθαινεις την αληθεια
απλα οταν πουλαει τα ηχεια του εγω δεν προκειται να τα αγορασω λογω οτι τους εχει ρουφηξει το μεδουλι !
Ναι στα μεγάλα έχουν και μπάρα που δένει το βουτυρένιο σασί. Είναι πιο φτηνή λύση η μπάρα απο ενα στιβαρό σασί. Με λαμαρίνα 1/10 η 2/10 , και βέβαια θέλει μπάρα. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Δεν θα πάει να κάνει εντούρο , η φόρμουλα ενα ο ενισχυτής. Είπα οτι το πέμπτο πόδι είναι άχρηστο , εκτός και είναι τόσο βούτυρο το σασί που πλέον είναι απαραίτητο δομικό στοιχείο .Εγώ επειδή πάσχω από κουκουτσίαση (μοιράζω και τα κουκούτσια στη μέση) θα πω ότι κατασκευαστικά μπορεί να τους έρχεται πιο φτηνά αυτή η λύση από παχύτερο μέταλλο (ή διπλό ή τριπλό) προκειμένου να έχουν ακαμψία.
Στα μεγάλα Aventage έχουν εσωτερικά και μπάρα που συνδέει του δύο θόλους... εεε συγνώμη, το σασί ήθελα να πω.
Κοίτα !! το δικό μου το τζάκι δεν βγάζει ντουμάνι.! Ποτέ δεν έβγαζε. Τώρα αν το δικό σου βγάζει δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Οσο για τα υπόλοιπα χτύπα κάτι πιο βαρύ να σε πιάσει γιατί σε βλέπω να παθαίνεις στερητικό σοκ.σβησε τη φουφου .....(ξερεις με τα φανακια) γιατι εκπεμπεις heat ..........καλη για τις κρυες μερες , αν και το τζακι το ιδιο εφε εχει (ντουμανι) και καταναλωση ....ηπια καργα (3 τεμπλετες γκασπαρι, 4 σαιτεκ ,4 νουτραμπολικς , πολυβιταμινη ......Β6 λιποτροπικα ...ειμαι τιγκα.........
εσυ γιατι γελας ;
΄καλα βλακια μου αλλο ηθελα να πω και σε λαθος στηλη το ανερτησαΑπάντηση: Eνισχυτές Α/V 2012 edition.
ουκ εν το πολο το ευ? Μαλλον οχι