Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μήπως ξέρεις τον εδώ αντιπρόσωπο; για παιρετέρω πληροφορίες;οχι
σε αυτα τα λεφτα κυττα το PS AUDIO GCPH γυρω στο χιλιαρικο η ακομα καλυτερα αν πιανουν τα χερια σου η εχεις κολλητους που πιανουν, φτιαξε ενα DACT - πλακετα μαζι με τροφοδοτικο παλι γυρω στο χιλιαρικο και εκλεισες για παντα το θεμα του φονο.
έχεις δίκιο, και σε μένα και ξέχασα να το αναφέρω, είχα δοκιμάσει πριν ένα Dino με το μικρό τροφοδοτικό στο σύστημά μου και δεν είχα βόμβο μόνο λίγο φυσηματάκι!!To δικο μου με το μικρο τροφοδοτικο δεν ειχε ποτε βομβο σε οσους ενισχυτες-ηχεια το εχω συυνδεσει και με οποια interconnect του εχω βαλει. Δε νομιζω οτι ο adaptor δημιουργει το βομβο, εχω κι εγω ανταπτορες σε μηχανηματα και δεν εχουν προβληματα.
Αυτο θα το διαπιστωσεις μονος σου μετα απο ενα μηνα περιπου οταν θα εχει στρωσει. Κλειστω για μια μερα ή καποιες ωρες και μετα ανοιξε το και προσπαθησε να ακουσεις διαφορα στον ηχο. Το πιο σωστο βεβαια θα ηταν να μη ξερεις οτι ηταν κλειστο γιατι η ψυχολογια επηρεαζει πολυ τον ανθρωπο. Το σωστο για τον πλανητη ειναι ν' ανοιγει πριν την ακροαση και να κλεινει μετα την ακροαση.... πλέον το πιο σημαντικό ερώτημα είναι αν θα πρέπει να το τροφοδοτικό να είναι μόνιμα σε θέση on; προφανώς να είναι το phono "ζεστό" ή θα πρέπει να το ανοιγοκλείνω από τον διακόπτη όταν κάνω ακρόαση;
Ενισχυτικά:Αυτο θα το διαπιστωσεις μονος σου μετα απο ενα μηνα περιπου οταν θα εχει στρωσει. Κλειστω για μια μερα ή καποιες ωρες και μετα ανοιξε το και προσπαθησε να ακουσεις διαφορα στον ηχο. Το πιο σωστο βεβαια θα ηταν να μη ξερεις οτι ηταν κλειστο γιατι η ψυχολογια επηρεαζει πολυ τον ανθρωπο. Το σωστο για τον πλανητη ειναι ν' ανοιγει πριν την ακροαση και να κλεινει μετα την ακροαση.
Το συστημα σου ποιο ειναι?
Όχι.Τί προτείνεται;; επίσης το main καλώδιο του τροφοδοτικού είναι αυτό το Αγγλικό με την γείωση!! έχει και μία ασφάλεια 3Α, έβαλα adaptor βέβαια, αλλά λέτε να επηρεάζει αυτό;