Trichord dino mkII OR diablo???

vag

Reaction score
0
Καλησπέρα,

είμαι στα σκαριά να αγοράσω έναν από τους δύο!!
επειδή ο Diablo είναι πολύ πιο ακριβός από τον Dino, θέλω να ρωτήσω, αξίζει τα λεφτά του ο Diablo; δηλαδή, ακούς την διαφορά σε σχέση με τον Dino;

ευχαριστώ.

Reaction score
8
Απάντηση: Trichord dino mkII OR diablo???

οχι
σε αυτα τα λεφτα κυττα το PS AUDIO GCPH γυρω στο χιλιαρικο η ακομα καλυτερα αν πιανουν τα χερια σου η εχεις κολλητους που πιανουν, φτιαξε ενα DACT - πλακετα μαζι με τροφοδοτικο παλι γυρω στο χιλιαρικο και εκλεισες για παντα το θεμα του φονο.

vag

Reaction score
0

οχι
σε αυτα τα λεφτα κυττα το PS AUDIO GCPH γυρω στο χιλιαρικο η ακομα καλυτερα αν πιανουν τα χερια σου η εχεις κολλητους που πιανουν, φτιαξε ενα DACT - πλακετα μαζι με τροφοδοτικο παλι γυρω στο χιλιαρικο και εκλεισες για παντα το θεμα του φονο.
Μήπως ξέρεις τον εδώ αντιπρόσωπο; για παιρετέρω πληροφορίες;

Δεν αντιλέγω ότι θα είναι κορυφαίο, αλλά 1000 ευρώ είναι πολλά για μένα, σκεφτόμουν το Dino mkII με το εξ.τροφοδοτικό σαν upgrade!!!

Reaction score
8

Για το PS AUDIO ο Δημουλας ειδικα καλωδια.
Τι 800 που εχει το DINO τι 1000 τα αλλα. Οχι βεβαια οτι και το DINO δεν ειναι πολυ καλο φονο, ισα-ισα.

Reaction score
44
Το dino με το τροφοδοτικο του ειναι κορυφαιο για τα λεφτα του. Επησις εχει πληθος ρυθμισεων ωστε να ταιριαζει με πολλες κεφαλες ΜΜ η MC. Αυτη ειναι η αποψη μου. Η αποφαση ειναι δικη σου.

Reaction score
1.379

Εγω εχω το πρωτο Dino με το μικρο τροφοδοτικο και μου αρεσει παρα πολυ. Εχω σκεφτει πολλες φορες να το αναβαθμισω αλλα οποτε βλεπω τις τιμες το αφηνω... Το εχω συγκρινει μονο με δυο εσωτερικα phonos δυο (διαφορετικων) Musical Fidelity προενισχυτων και η διαφορα ειναι μεγαλη υπερ του Dino. Θα ηθελα βεβαια να το συγκρινω στο ιδιο συστημα με οτι παιζει στην αγορα μεταξυ 500-1000 ευρω αλλα ειναι δυσκολο. Παντως το Dact με το τροφοδοτικο που εφτιαχνε ο Β. Λαζαρου ειναι οτι "καλυτερο" εχω ακουσει και παραμενει απωθημενο!

vag

Reaction score
0

Τελικά παρήγγειλα το Dino μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό! τα περιμένω πως και πως!!

Reaction score
8

καλοακουστικο και περιμενουμε τις ηχητικες εντυπωσεις σου.

vag

Reaction score
0

Καλημέρα,

μόλις χθες παρέλαβα από Αγγλία, τα Dino & Dino + PSU. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα καλές :116:μιας και νομίζω ότι ακόμα θα θέλει στρώσιμο! Από την αρχή όμως άκουγες τα δυναμικά, μεγάλη στερεοφωνική εικόνα, ταχύτητα και πολύ καλές χροιές. Όπως είπα, νομίζω ότι ακόμα πρέπει να περάσει καιρός.
Το μόνο, ας το πούμε πρόβλημα:110:, είναι ότι όταν ανεβάζω το volume του ενισχυτή, στην μέση περίπου και χωρίς μουσική, έτσι για να δω το φύσημα, ακούγεται και ένας μικρός βόμβος!! αυτό είναι από το τροφοδοτικό; το ρεύμα της περιοχής; προσπάθησα και έβαλα μια γείωση στο phono προς το πικαπ αλλά δεν είδα αποτέλεσμα!!
Τί προτείνεται;; επίσης το main καλώδιο του τροφοδοτικού είναι αυτό το Αγγλικό με την γείωση!! έχει και μία ασφάλεια 3Α, έβαλα adaptor βέβαια, αλλά λέτε να επηρεάζει αυτό;
Στις οδηγίες χρήσεις λέει ότι το phono πρέπει να είναι μακριά από το τροφοδοτικό, κι έτσι και έκανα! αλλά τίποτα! μήπως το interconnect μεταξύ τροφοδοτικού και phono;
Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω, το τροφοδοτικό θα πρέπει να είναι μόνιμα σε θέση on;

ευχαριστώ, και περιμένω απόψεις.

Reaction score
1.379

To δικο μου με το μικρο τροφοδοτικο δεν ειχε ποτε βομβο σε οσους ενισχυτες-ηχεια το εχω συυνδεσει και με οποια interconnect του εχω βαλει. Δε νομιζω οτι ο adaptor δημιουργει το βομβο, εχω κι εγω ανταπτορες σε μηχανηματα και δεν εχουν προβληματα.

vag

Reaction score
0

To δικο μου με το μικρο τροφοδοτικο δεν ειχε ποτε βομβο σε οσους ενισχυτες-ηχεια το εχω συυνδεσει και με οποια interconnect του εχω βαλει. Δε νομιζω οτι ο adaptor δημιουργει το βομβο, εχω κι εγω ανταπτορες σε μηχανηματα και δεν εχουν προβληματα.
έχεις δίκιο, και σε μένα και ξέχασα να το αναφέρω, είχα δοκιμάσει πριν ένα Dino με το μικρό τροφοδοτικό στο σύστημά μου και δεν είχα βόμβο μόνο λίγο φυσηματάκι!!

vag

Reaction score
0

Τελικά το βρήκα το πρόβλημα!!!! ήταν τόσο απλό!!!
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! στο rack έχω και μια crt tv, αλλά σε ξεχωριστή πρίζα!! παρ'όλα αυτά μόλις την κλείνω είτε από το remote control είτε από τον κεντρικό διακόπτη, ο βόμβος σταματάει! πρέπει να απομακρύνω κάτι από την tv;
πλέον το πιο σημαντικό ερώτημα είναι αν θα πρέπει να το τροφοδοτικό να είναι μόνιμα σε θέση on; προφανώς να είναι το phono "ζεστό" ή θα πρέπει να το ανοιγοκλείνω από τον διακόπτη όταν κάνω ακρόαση;

Reaction score
8

λενε οτι πρεπει να ειναι μονιμα - εγω παντως το αναβω μονο κατα την ωρα της ακροασης.

Reaction score
1.379

... πλέον το πιο σημαντικό ερώτημα είναι αν θα πρέπει να το τροφοδοτικό να είναι μόνιμα σε θέση on; προφανώς να είναι το phono "ζεστό" ή θα πρέπει να το ανοιγοκλείνω από τον διακόπτη όταν κάνω ακρόαση;
Αυτο θα το διαπιστωσεις μονος σου μετα απο ενα μηνα περιπου οταν θα εχει στρωσει. Κλειστω για μια μερα ή καποιες ωρες και μετα ανοιξε το και προσπαθησε να ακουσεις διαφορα στον ηχο. Το πιο σωστο βεβαια θα ηταν να μη ξερεις οτι ηταν κλειστο γιατι η ψυχολογια επηρεαζει πολυ τον ανθρωπο. Το σωστο για τον πλανητη ειναι ν' ανοιγει πριν την ακροαση και να κλεινει μετα την ακροαση.

Το συστημα σου ποιο ειναι?

vag

Reaction score
0

Αυτο θα το διαπιστωσεις μονος σου μετα απο ενα μηνα περιπου οταν θα εχει στρωσει. Κλειστω για μια μερα ή καποιες ωρες και μετα ανοιξε το και προσπαθησε να ακουσεις διαφορα στον ηχο. Το πιο σωστο βεβαια θα ηταν να μη ξερεις οτι ηταν κλειστο γιατι η ψυχολογια επηρεαζει πολυ τον ανθρωπο. Το σωστο για τον πλανητη ειναι ν' ανοιγει πριν την ακροαση και να κλεινει μετα την ακροαση.

Το συστημα σου ποιο ειναι?
Ενισχυτικά:
Densen b-200
Densen b-300XS
Πηγή:
Rega Planar3 RB300 Denon dl-103R
ηχεια: Canton Ergo 902DC

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.988

Τί προτείνεται;; επίσης το main καλώδιο του τροφοδοτικού είναι αυτό το Αγγλικό με την γείωση!! έχει και μία ασφάλεια 3Α, έβαλα adaptor βέβαια, αλλά λέτε να επηρεάζει αυτό;
Όχι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef