True Detective (2014)




Μηνύματα
25
Reaction score
6
Να σου πω με μία φράση τη γνώμη μου για τη σειρά:
Σαν να βλέπω μπογιά να στεγνώνει. :)
Μήπως ήταν και πράσινη η μπογιά γιατί, αν είναι έτσι, καλά βλέπεις! :D
 

Μηνύματα
25
Reaction score
6
Καθώς είπα έτσι κι έπραξα και ιδού το link της νέας ανάρτησης της facebook ιστοσελίδας μου σχετικά με το "True detective", που παραπέμπει απευθείας στο παρόν νήμα μας:
"True detective Greek tribute"
Δε χρειάζεται να τη δουν όλοι. Μόνο όσοι... ενδιαφέρονται! :angel:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Να σου πω με μία φράση τη γνώμη μου για τη σειρά:
Σαν να βλέπω μπογιά να στεγνώνει. :)
Για να λυθεί και η απορία περί τύπου μπογιάς...Ελαιογραφία.

Παραδείγματος χάριν,ο Wim Wenders φαντάζει σαν...Michael Bay συγκρινόμενος με τον Fukunaga ως προς το ρυθμό εξέλιξης των δρώμενων.:roflmao:

Σπουδαίες οι ερμηνείες από το trio των πρωταγωνιστών (McConaughey-Harrelson-Monaghan),αλλά το πολύ το...στυλιζάρισμα το βαριέται και ο...Αγγελόπουλος.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.299
Reaction score
93.802
Το cast της δευτερης σεζον του True Detective

Mια από τις σειρές που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν (και για την ακρίβεια ήταν η κορυφαία που είδαμε), ήταν το True Detective. Μοιραία, με την ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν, ο πήχης είχε ήδη ανέβει πολύ ψηλά και παράλληλα με την μη συνέχιση των Matthew McConaughey και Woody Harrelson για δεύτερη χρονιά (κάθε σεζόν θα είναι και διαφορετική), υπήρχε αγωνία για το ποιο θα είναι το cast.
Πριν από λίγους μήνες είχαν ανακοινωθεί τα ονόματα των Colin Farell και Vince Vaughn στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ στους υπόλοιπους ρόλους έγινε σφαγή. Τα ονόματα των Taylor Kitsch και Rachel McAdams που τελικά επιλέχθηκαν ήταν από τα μεγάλα φαβορί του cast της δεύτερης σεζόν εξ” αρχής, αλλά για ένα περίπου μήνα κονταροχτυπήθηκαν με αρκετούς άλλους ηθοποιούς.

Η Rachel McAdams στο ρόλο της Ανι Μπεζερίντες, μια σκληρή σερίφη της Βεντούρα, της οποίας η ηθική την φέρνει σε σύγκρουση με το περιβάλλον της. Ο Taylor Kitsch θα έχει το ρόλο του Πολ Γούντραφ, ενός 28χρονου στρατιωτικού που έχει δει επανειλημμένα τη βία να ξεσπά γύρω του και βρίσκεται σε πειθαρχική άδεια επειδή συνελήφθη με μια πόρνη στο αυτοκίνητό του και θα είναι ο ένας από τους τρεις εκπροσώπους του νόμου που αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του Μπεν Κάσπαρ.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι η Keily Reilly αναλαμβάνει τον ρόλο της Τζόρνταν, συζύγου του Vince Vaughn, η οποία είναι συνεργάτης στις όχι και τόσο αθώες επιχειρηματικές φιλοδοξίες του συζύγου της. Το cast συμπληρώνουν οι Μάικλ Ιρμπι, Αμπιγκέιλ Σπένσερ, Ράιλι Σμιθ, Λολίτα Νταβίντοβιτς, Τζέιμς Φρέιν, Κρίστιαν Κάμπελ, Μάικλ Χάιατ, Γιάρα Μαρτίνεζ.

Σύμφωνα με το HBO, η υπόθεση της δεύτερης σεζόν του True Detective θα είναι η εξής:

Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο.

http://www.cineramen.gr/cast-tis-defteris-sezon-tou-true-detective/
 


Μηνύματα
1.077
Reaction score
1.187
Η δεύτερη σαιζόν ξεκίνησε κι έχει εξαιρετικά τραγούδια για soundtrack:

Lera Lynn - The Only Thing Worth Fighting For

 






MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.643
Reaction score
9.215
Έχοντας δει τα τρία πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, νομίζω ότι αυτός προμηνύεται ο καλύτερος από τους τρεις, με το δεύτερο να είναι ο πιο αδύναμος. Ομολογουμένως, πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο...
 

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
To βασανιστηριο της σταγονας δεν το ξανακανω για καμια σειρα, αμα δεν ολοκληρωθει δεν ξεκινω ποτε ξανα, χαρα στο κουραγιο σας :)
Το διδυμο της πρωτης και οι κοντρα πετυχημενοι ρολοι τους μονο σεναριακα θεωρω μπορουν να το ανταγωνιστουν,μακαρι ...
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.862
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top