Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
το οποιον ειναι ποιο ?Ένα εξαιρετικό λαμπάτο buffer κατασκευάζει η Ελληνική εταιρεία Tsakiridis Devices.
+ 100Οτιδήποτε μπαίνει στη πορεία του σήματος το διαφοροποιεί.
Πάντα σε κάτι κερδίζεις και σε κάτι χάνεις.
Συνήθως δίνουν έναν όγκο στις φωνές και μαλακώνουν τα πρίμα ενώ έχεις μια μικρή απώλεια στις λεπτομέρειες (μεγαλύτερη αν δεν έχει καλά παθητικά στοιχεία), καθώς και χαλάρωση του χαμηλού.
Έχω το Χ10Dv3. Στο προηγούμενο σύστημα μου έδινε μία ευχάριστη ευφωνικότητα, αύξανε ελάχιστα το gain και τόνιζε κάπως (με θετικό τρόπο) μπάσα και πρίμα. Σαν μειονέκτημα είχε μία μικρή αύξηση του θορύβου αλλά από οτι έχω διαβάσει αυτό διορθώνεται με βελτιωμένο μετασχηματιστή τροφοδίας σαν αυτό. Στο τωρινό μου σύστημα δεν το χρησιμοποιώ γιατί παίζω fully balanced (XLR). Το έχω βάλει αγγελία αν και είναι από τα μηχανήματα που όπως είπε και ο simplymusic μάλλον το μετανοιώνεις όταν τα πουλάς.Οτιδήποτε μπαίνει στη πορεία του σήματος το διαφοροποιεί.
Πάντα σε κάτι κερδίζεις και σε κάτι χάνεις.
Συνήθως δίνουν έναν όγκο στις φωνές και μαλακώνουν τα πρίμα ενώ έχεις μια μικρή απώλεια στις λεπτομέρειες (μεγαλύτερη αν δεν έχει καλά παθητικά στοιχεία), καθώς και χαλάρωση του χαμηλού.
η έννοια του buffer είναι συνυφασμένη με το μοναδιαίο κέρδος, οπότε δεν αυξάνει καθόλου το gain, ίσα-ίσα μπορεί να έχει και μια πολύ μικρή εξασθένηση, δηλαδή ένα οριακό αρνητικό gain....αύξανε ελάχιστα το gain...
flash εσύ έχεις το dac202, σωστά; Χρησιμοποιείς και παθητικό; Για πες μας περισσότερα!Της μουρλής γίνεται με το Yaqin, αλλά ωραία της μουρλής, ξεσηκωτικό το θετικό gain, όταν το ανάβω μετά τον παθητικό.