Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τι είναι το DAB; Όχι ο όρος αλλά οι πρακτικές του επιπτώσεις....και με coaxial , optical μονο κανενα DAB μπορει να βρεις
Τι μάρκα είναι; Για να το αποφύγωχρκνια πολλα
εγω παντως που εχω ενα tuner με coaxial
και spdif δεν βγαζει ηχο απο αυτες και
νομιζω οτι για να βγαλει ηχο απο εκει
πρεπει να ειναι και η εκμπομπη
αν καποιος ξερει κατι παραπανω να μου πει και εμενα
αν δεν υπάρχει εδώ εκπομπή σε dab , τότε γιατί τα εισάγουν και τα πουλάνε τα ντόπια καταστήματα;φανταζομαι οτι οι εξοδοι σε αυτα τα ραδιοφωνα προυποθετουν την ψηφιακη ληψη DAB. Ειναι εφικτη εδω? Δεν ξερω... Προσεξε το.
Ισχύς ενισχυτή2x5 W RMS/2x10 W/400 W PMPO
αν δεν υπάρχει εδώ εκπομπή σε dab , τότε γιατί τα εισάγουν και τα πουλάνε τα ντόπια καταστήματα;
(υποθετικά βέβαια)
τα μοντελα που φερνουν εδω ειναι DAB/Fm δεκτες, εχουν και συμβατικη ληψηαν δεν υπάρχει εδώ εκπομπή σε dab , τότε γιατί τα εισάγουν και τα πουλάνε τα ντόπια καταστήματα;
(υποθετικά βέβαια)
δηλαδή "δουλεύει" η ομοαξονική έξοδος ή ε'ίναι όπως έγραψε πιο πριν άλλος χρήστης του φόρουμ;τα μοντελα που φερνουν εδω ειναι DAB/Fm δεκτες, εχουν και συμβατικη ληψη
ΟΚ. Στην Αθήνα υπάρχουν σταθμοί που εκπέμπουν - είναι συμβατοί με dab;Για να δουλεψει η ψηφιακη εξοδος , η ληψη πρεπει να ειναι DAB.
Ίσως έγινε παρανόηση. Αυτό το "ενσωματωμενο digital" θέλω να το συνδέσω με optical ή coaxial είσοδο συσκευής "τύπου ενισχυτή". Με αυτή τη σύνδεση δεν υπάρχει μετατροπή, έτσι δεν είναι;Δεν νομιζω να υπαρχει tuner με ενσωματωμενο digital to analog converter.
Έχω ένα 5.1 σετ ηχείων της logitech, το μοντέλο Ζ 5450 DIGITAL. http://www.logitech.com/index.cfm/439/229&hub=1&cl=us,en?section=overview&tabs=1,3,2,4,5 Πολύ καλά. Όχι μόνο για υπολογιστή. Που έρχονται παρέα μία συσκευή "τύπου ενισχυτή" - κατασκευή της logitech. Φαίνεται στην εικόνα στο πιο πάνω λινκ. Με πολλές εισόδους ήχου.Mια ερωτηση , τι θελεις να κανεις?
Aux? Aυτό "έξοδος" δε σημαίνει;αν εχει aux, line in τυπου στερεοφωνικου jack, τοτε γινεται να συνδεσεις εκει tuner απο τα 2 rca.
Δεν έχω συνδεμένο υπολογιστή σε αυτό το σύστημα ηχείων. Έχω συνδεμένη μια τηλεόραση κι ένα wdtv (mediaplayer). Σαν home . theater. Αλλά έχω "βαρεθεί" το internet radio... κονσέρβα διαρκείας είναι χωρίς καθόλου ελληνική ομιλία. Άσε που πρέπει να κλείνει κάποτε κι ο υπολογιστής! Επιβαρύνει και τον αέρα του δωματίου! Ούτε από τους δίσκους πoυ έχω συνδεμένους σε δίκτυο με ένα belkin "nas", θα ήθελα "streaming".Απλα, αφου φανταζομαι εχεις υπολογιστη συνδεδεμενο πανω, γιατι δεν ακους απο εκει ραδιο? Streaming μεσω δικτυου.