- Reaction score
- 181
Απ' ότι είδα εδώ http://hifirace.com/page18.htm και ο Π.Κ ένα φίλιπς 920 έχει στο πρώτο σύστημα.
Φυσικά από εκεί να ακούμε , φοβερή λύση για προβλήματα σήματος αλλά και λύση για προβλήματα απόστασης ..αλλααά.. το μπιτ ρειτ ,όπως εξήγησες, πολλών( και αγαπημένων σταθμών) είναι για κλάματα...Με το γνωστό και πολύ καλό Yamaha(κι) άκουγα και εγώ στα ανατολικά παράλια της Αττικής με εξωτερική κεραία και άριστη λήψη αλλά το κατάργησα!
Ακούω πλέον μέσω internet!
Προς γνωρίζοντες:
Γιατί να μην ακούμε streaming radio μέσω internet όπου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παρεμβολής αφ' ενός και αφ' ετέρου έχουμε παγκόσμια λήψη;
Παρατήρηση:
H ποιότητα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: οι σταθμοί λειτουργούν με limiter για να ακούγονται καλύτερα στα φθηνά ραδιόφωνα, στο στερεοφωνικό όμως αυτό φαίνεται έντονα και είναι κουραστικό!
Εχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα που ακούω αυτή την στιγμή (Κυριακή πρωί) "Εν Λευκώ" ξύνει άσχημα. :122: Το τσέκαρα και στα δύο tuners που έχω.Κιόμως ο ενλευκώ ξύνει , οχι πάντα αλλά ξύνει , και στα 2 tuners και στο αυτοκίνητο.
Στη νόβα βλέπω ότι στο πακέτο αλλά και στα ελεύθερα έχει μόνο ορισμένους ελληνικούς σταθμούς. θυμάμαι παλιότερα είχε και άλλους σταθμούς πχ best, που τώρα δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται.Ερώτηση: Για να έχω λήψη μέσω δορυφόρου τους
ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς πρέπει
να έχω νόβα?