- Reaction score
- 9
Thank you back
Το όλο σύστημα γειώνεται μέσω των βυσμάτων XLR που θα βάλεις στην έξοδοΚαλημερα σε ολους.
Παλληκαρια θα ηθελα την γνωμη σας.
Τα τροφοδοτικα - και κυριως των 5v - τα γειωνουμε;
Των αναλογικων σταδιων (+-15v) φανταζομαι επιβαλλεται.
Ισχυει ο ιδιος κανονας της κεντρικης γειωσης για αποφυγη δημιουργιας βροχων;
Η εμπειρια τι εχει δειξει;
Εχω το ES9018
Αφού χρησιμοποιείς RCA συνήθως είναι καλύτερα να είναι μονωμέναΕχω ηδη γειωμενο το iec στο κουτι, αλλα στην δευτερη παρατηρηση σου εννοεις οτι τα βυσματα εξοδου δεν πρεπει να ειναι μονωμενα;
Εδω να διευκρινησω οτι δεν εχω xlr, αλλα rca (single ended)
o.k. thank's sp502Αφού χρησιμοποιείς RCA συνήθως είναι καλύτερα να είναι μονωμένα
ώστε να μην εμφάνιζονται προβλήματα ground loop στην περίπτωση
που τα γειώνει οποιαδήποτε άλλη συσκευή στην ηχητική αλυσίδα.
σας παρακαλω,,,, οταν παρετε, παρτε ενα και για μενα.. πλιιζζΟρίστε και μία πρώτη pic από το Buffalo II...
![]()
Χωρίς στάδιο εξόδου, στα $249..
g.kar βλέπεις τα σημεία που κάνουν bypass τα onboard regulators;;; Ελπίζω να έχεις έτοιμες τις μπαταρίες! :116:
Εχω ένα φοβερό DAC που δεν συγκρίνεται με αυτές τις πλακετίτσες, και σιγά μην πάρω το ESS SABRE DAC που το φοράει πλέον και το oppo :142:Ορίστε και μία πρώτη pic από το Buffalo II...
![]()
Χωρίς στάδιο εξόδου, στα $249..
g.kar βλέπεις τα σημεία που κάνουν bypass τα onboard regulators;;; Ελπίζω να έχεις έτοιμες τις μπαταρίες! :116:
Πάλι αδιάβαστος; Τι παράδειγμα θα δώσεις στον γιόκα σου;! :136:Εχω ένα φοβερό DAC που δεν συγκρίνεται με αυτές τις πλακετίτσες, και σιγά μην πάρω το ESS SABRE DAC που το φοράει πλέον και το oppo :142:
Πάλι αδιάβαστος; Τι παράδειγμα θα δώσεις στον γιόκα σου;! :136:
:126:
Να το βάλει στη λίστα γάμου! :116:O γιόκας μου θα καλοπαντρευτεί και θα πάρει ένα DAC της Esoteric, σιγά μην πάρει φτηνό DAC για ντιούηδες ...
:136:
χμμμ:116:Πέρα από την επιλογή σταδίου εξόδου και τροφοδοσίας, υπάρχει και η δυνατότητα λειτουργίας σε mono mode. Με τις κατάλληλες επιλογές βλέπω τα Simaudio να ζορίζονται χοντρά...