Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

Reaction score
62
Αν και οι περισσότεροι γνωρίζουν πως η συνέχεια του Uncharted θα έχει μια "παγωμένη" εικόνα, η Naughty Dog διευκρίνισε πως το χιόνι αλλά και το κρύο γενικότερα δεν θα έχουν μόνο διακοσμητικό χαρακτήρα. Έτσι, μιλώντας για το Among Thieves, ο Richard Lemarchand επεσήμανε πως οι κλιματικές αλλαγές θα επηρεάζουν στο μέγιστο βαθμό τη νέα περιπέτεια του Drake. Χρησιμοποιώντας έναν παραλληλισμό, αποκάλυψε πως όσο σημαντικό ήταν το στοιχείο του νερού στο πρώτο μέρος, άλλο τόσο θα είναι και το χιόνι. Οι νέες συνθήκες θα δυσκολεύουν την περιπλάνηση του πρωταγωνιστή, ενώ ακόμα και ο πάγος θα λειτουργεί όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Ήδη η εταιρία δηλώνει υπερήφανη για το αποτέλεσμα που έχει επιτύχει στον τεχνικό τομέα εκμεταλλευόμενη τη δύναμη του PlayStation 3, ενώ οι παίκτες θα εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο την εργασία που έχει γίνει όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ομάδα εχθρών εν μέσω μιας καταστροφικής χιονοθύελλας. Το Uncharted 2: Among Thieves δείχνει όλο και πιο ενδιαφέρον, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων.

Reaction score
2
Το τροπικό περιβάλλον στο 1 ήταν ΟΛΑ τα λεφτά.Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στο ps3.Ελπίζω το 2ο να είναι ακόμα καλύτερο.Το χιονισμένο τοπίο για κάποιο λόγο δε μου κάθετε και πολύ καλά...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

Το τροπικό περιβάλλον στο 1 ήταν ΟΛΑ τα λεφτά.Ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στο ps3.Ελπίζω το 2ο να είναι ακόμα καλύτερο.Το χιονισμένο τοπίο για κάποιο λόγο δε μου κάθετε και πολύ καλά...
Δεν θα ειναι ολο ετσι.
Ανατρεξε σε παλαιοτερα θεματα για το Uncharted και ο marvin απο οτι θυμαμαι εχει ποσταρει screenshots.

Reaction score
0
Απάντηση: Uncharted 2 περισσότερες πληροφορίες!!

Εγώ να πω την αλήθεια το βαρέθηκα λιγάκι..όλο mpoum mpoum ήτανε...άντε και 2-3 ωραία τοπια...αλλα πολύ μέτριο το παιχνίδι--
Το παιχνίδι που περιμένω είναι το καινούριο metal gear ρίσσεν(το metal gear 4 είναι το καλhτερο παιχνίδι )αν και δεν θα είναι τόσο καλο όσο το 4 θα είναι..με υπογραφή kojima!

Reaction score
4

Το demo κυκλοφορει ηδη για αυτους που εχουν κανει pre-order το παιχνιδι.

Reaction score
0

Το demo κυκλοφορει ηδη για αυτους που εχουν κανει pre-order το παιχνιδι.
Πλέον είναι διαθέσιμο σε όλους αλλά είναι μόνο multi & co-op. Το κατέβασα χθες αλλά δεν έπαιξα, αν θέλει κανείς σήμερα ή τις επόμενες μέρες να παίξουμε co-op είμαι μέσα αρκεί να συνεννοηθούμε την ώρα.

Reaction score
4

Πλέον είναι διαθέσιμο σε όλους αλλά είναι μόνο multi & co-op. Το κατέβασα χθες αλλά δεν έπαιξα, αν θέλει κανείς σήμερα ή τις επόμενες μέρες να παίξουμε co-op είμαι μέσα αρκεί να συνεννοηθούμε την ώρα.
To κατεβασα εχτες και επαιξα.
Καταπληκτικα γραφικα , φοβερη κινηση αλλα το multiplayer σε τριτο προσωπο , προσωπικα με δυσκολευει ολιγον.
Δεν ειδα να εχει Co-op παντως αλλα μπορει και να μην το προσεξα.

Reaction score
0

To κατεβασα εχτες και επαιξα.
Καταπληκτικα γραφικα , φοβερη κινηση αλλα το multiplayer σε τριτο προσωπο , προσωπικα με δυσκολευει ολιγον.
Δεν ειδα να εχει Co-op παντως αλλα μπορει και να μην το προσεξα.
Εγώ το κατέβασα αλλά έπαιζα το Broken Steel και πήγε αργά οπότε δεν το φόρτωσα καθόλου να δω τι περιέχει. Νομίζω όμως ότι είχα διαβάσει κάπου για co-op, θα δω σήμερα.

Reaction score
4

Το co-op (αν υπάρχει) ισχύει και για 2 παίκτες στην ίδια μηχανή ή είναι μόνο μέσω PSN ????

Reaction score
4

Εγώ το κατέβασα αλλά έπαιζα το Broken Steel και πήγε αργά οπότε δεν το φόρτωσα καθόλου να δω τι περιέχει. Νομίζω όμως ότι είχα διαβάσει κάπου για co-op, θα δω σήμερα.
To co-op μαλλον το ειδες στο demo του Lost Planet και εκει μπερδευτηκες :126:

Reaction score
0

To co-op μαλλον το ειδες στο demo του Lost Planet και εκει μπερδευτηκες :126:
Πφφ, δεν κατεβάζω αηδίες :137:

Reaction score
4

Πφφ, δεν κατεβάζω αηδίες :137:
Την ιδια αποψη εχω και εγω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα στο store αυτη την στιγμη ειναι διπλα διπλα τα demo.
Το ενα ειναι co-op και το αλλο multiplayer και για αυτο το ειπα.

Reaction score
0

Την ιδια αποψη εχω και εγω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα στο store αυτη την στιγμη ειναι διπλα διπλα τα demo.
Το ενα ειναι co-op και το αλλο multiplayer και για αυτο το ειπα.
Το ξέρω αλλά το αγνόησα τελείως το Lost Planet. Το Uncharted 2 πάντως έχει co-op και το λέει "arena κάτι" - είναι στο στυλ του horde mode του Gears.

Βγήκαν και αρκετές κριτικές :111: :137:

Reaction score
4

Ολοι σχεδον 100 δεν ξαναγινε. :137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος