Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
ποιοτικά από θεμα απόκρισης ήχου και συχνοτήτων το xmos είναι καλύτερο από το cm6631A??Εγώ έχω το JLSounds που είναι τεχνολογίας XMOS.
Σου παρέχει τη δυνατότητα να το τροφοδοτήσεις με πολλούς τρόπους, με 1 ή 2 εξωτερικά τροφοδοτικά ρεύματος ή μπαταρίας. Εγώ συνήθως το ακούω με μπαταρίες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Το Amanero είναι επίσης πολύ καλό.
Μάλιστα, κατάλαβα!Τα XMOS δεν είναι σκληρά στις υψηλές συχνότητες.
Οσοι το λένε μάλλον δεν διαθέτουν καλό DAC ή σύστημα , ή και τα δύο.
Στις μετρήσεις το πιο πιθανόν είναι όλα τα USB converters να είναι flat.
Αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στη νόσο του χώρου ακρόασης, ή/και στην ανεπάρκεια οδήγησης.σκληρά τις υψηλές συχνότητες?
Η διαδικασία αυτή αφορά την μεταφορά ενός ψηφιακού αρχείου ήχου από τον δίαυλο USB στον δίαυλο spdif.Στις μετρήσεις το πιο πιθανόν είναι όλα τα USB converters να είναι flat.
Οκ, αλλά γιατί;Προτιμώ τις μπαταρίες, αλλά έχω πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα και με τα voltage regulators LT3042.
Με ποιο τρόπο;Οι ποιοτικές διαφορές στα τροφοδοτικά θα επηρεάσουν έως ένα βαθμό και την ηχητική απόδοση του μετατροπέα μας και φυσικά του τελικού ηχητικού αποτελέσματος.
H πρόσθετη σταθεροποίηση με ένα ή περισσότερα voltage regulators, σε σειρά με τα υπόλοιπα, δεν βελτιώνει σημαντικά το επιπεδο του θορύβου (απόρριψη θορύβου) στις υψηλές συχνότητες, ειδικά όταν ο θόρυβος προέρχεται από ολοκληρωμένα voltage regulators που έχουν ως αναφορά τάσης μια πηγή που παράγει από μόνη της αρκετό θόρυβο στις υψηλές συχνότητες. Υπάρχουν βέβαια λύσεις για τα περισσότερα προβλήματα.Απόρριψη θορύβου είναι το πόσο επηρεάζουν τη λειτουργία ενός ολοκληρωμένου ή ενός κυκλώματος, εξωτερικοί παράγοντες τροφοδοσίας.
Από το εσωτερικό διάγραμμα του πολύ καλού cm6631, βλέπουμε ότι περιέχει επιπλέον σταθεροποίηση στο εσωτερικό του.
Αυτό βελτιώνει αρκετά την εικόνα του εξωτερικού τροφοδοτικού.
Το συγκεκριμένο ( embedded) κύκλωμα τροφοδοσίας υποβιβάζει την τάση τροφοδοσίας από τα 3.3 Volts στα 2.5 volts και εφαρμόζεται στο digital core.Από το εσωτερικό διάγραμμα του πολύ καλού cm6631, βλέπουμε ότι περιέχει επιπλέον σταθεροποίηση στο εσωτερικό του.
Αυτό βελτιώνει αρκετά την εικόνα του εξωτερικού τροφοδοτικού.