video clips from 80's

Reaction score
59
epeidi eimai fan aftis tis periodou psaxno videoclips apo 80's ( pop - italodisco )

an exei kaneis kapia sillogi parakalo as mou to pei

thanks !!!!

Reaction score
14
Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά εχω συλλεξει:

800 clips 80's (όλα Mpeg2 streams απο δορυφόρο) 77Gb
424 clips ITALO DISCO (20% Mpeg2 streams απο δορυφόρο, και το 80% σπάνια απο internet και MIRC σε καλή ποιότητα) 22Gb

Αν θες όποιος είναι fan και τα εκτιμά του τα κοπιάρω, όχι τίποτε άλλο αλλά να πιάσουν και τόπο τα καημένα!!

Reaction score
0
Κι εγώ χαιρόμουνα που είχα κατεβάσει καμια 70αρία από το internet....και με μέτρια ποιότητα!
Dream να μπω κι εγώ στην λίστα για κοπιάρισμα?
By the way, αν ήξερα ότι υπήρχαν κι εδώ fans θα σας καλούσα στο παρτάκι που έκανα πριν λίγο καιρό ποου ήταν όλοι ντυμένοι α-λα Σταμάτης Γαρδέλης και Michael Jackson και χορεύαμε σε ρυθμούς 20 χρόνων παλιούς, με φόντο τον προτζέκτορα να παίζει στον τοίχο εναλλάξ video clips, Ρόδα-Τσάντα & Κοπάνα, Γκουζγκούνη και άλλα cult της περίφημης δεκαετίας. Αν και δεν πρόλαβα να την ζήσω, δηλώνω fan αμετανόητος.

Reaction score
59
PO PO MOU EDOSES MEGALI XARA DREAM GR

THA DO TIS LISTES KAI THA SOU PO

FISIKA KAI THELO COPIES !!!!!

XILIA EYXARISTO EK TON PROTERON

THA SOU STILO ME PM OTI THELO !!!

Reaction score
14
Θοδωρής Ραδιώτης said:
Κι εγώ χαιρόμουνα που είχα κατεβάσει καμια 70αρία από το internet....και με μέτρια ποιότητα!
By the way, αν ήξερα ότι υπήρχαν κι εδώ fans θα σας καλούσα στο παρτάκι που έκανα πριν λίγο καιρό ποου ήταν όλοι ντυμένοι α-λα Σταμάτης Γαρδέλης και Michael Jackson και χορεύαμε σε ρυθμούς 20 χρόνων παλιούς, με φόντο τον προτζέκτορα να παίζει στον τοίχο εναλλάξ video clips, Ρόδα-Τσάντα & Κοπάνα, Γκουζγκούνη και άλλα cult της περίφημης δεκαετίας. Αν και δεν πρόλαβα να την ζήσω, δηλώνω fan αμετανόητος.
Italo Discovios του κερατά είμαι!!! Ευτυχώς την έζησα την cult περιοδο αυτή, με τα κολλητά μαύρα παντελόνια την άσπρη κάλτσα και το νοχελικό χορευτικό αριστερά δεξιά sta αργόμπητα τραγούδια των Savage, Radiorama, Gazebo σαν να είσαι υπο κατάρευση!!! Η αλήθεια είναι ότι βγηκαν τραγουδάρες καρεκλωτές μέν για πολλούς αλλά κλασικς για μας!!

Να σου κάνω κόπια αν και βγαίνουν κοντά 22 DVD's που σημαίνει αρκετές ώρες δουλειά. Ειπα και στον jimdamian ότι ενας σκληρός θα ήταν ευκολότερος. Να δούμε την πρακτικότητα κάτι τέτοιου. Μήπως να ξεκινάγαμε κάτι όπως στα highDef Clips?

Reaction score
1
Τα τρία καλύτερά μου:
3) Matia Bazaar - Ti sento
2) Savage - Don't Cry Tonight

και το κορυφαίο:
William Pitt - City Lights

Reaction score
59
ontos apistefta kommatia pou akougonte mexri kai simera !!!

prosfata parelava apo to filo mpello eyaggelo pao tin germania ta best of bad boys blue se dvd pou kikloforei mono germania

apo 80's exo kai ta best of sandra kai best of modern talking se original dvds

opoios ta thelei eyxaristos kano copies

gazebo - radiorama - sandra - modern taling - bad boys blue agapimena mou

Reaction score
51
dream_GR said:

424 clips ITALO DISCO (20% Mpeg2 streams απο δορυφόρο, και το 80% σπάνια απο internet και MIRC σε καλή ποιότητα) 22Gb

Αν θες όποιος είναι fan και τα εκτιμά του τα κοπιάρω, όχι τίποτε άλλο αλλά να πιάσουν και τόπο τα καημένα!!
Στείλε μου και εμένα ένα ΠοιηΜατάκι!! 8) :lol:

Reaction score
3
DreamGr,
Μια και μ' ενδιαφέρουν τα μουσικά βίντεο και δυστυχώς δεν κατεβαίνουν οι λίστες από το rapidshare, μπορείς να μου τις στείλεις στο e-mail μου ή να τις ποστάρεις για να διαλέξω κι εγώ.

Reaction score
4.421
Θοδωρής Ραδιώτης said:

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Reaction score
4.421
dream_GR said:

Έχω τρέλα με τα '80's.
Μπορώ να έχω μια κόπια ;;;;;;;;;;;; :oops: :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Έπεσες στην περίπτωση τώρα. Αν και duranόβιος, έχω και πολλά άλλα άλλων καλλιτεχνών. Σε DVD έχω τα καλύτερα του G.MICHAEL, C.LAUPER,SCORPIONS,B.CARLISE, PRINCE, M.JACKSON και φυσικά άπαντα των DURAN-DURAN πλύν ARCADIA. Σε VHS έχω πάμπολλα. 8)

Reaction score
0
dream_GR said:
Να σου κάνω κόπια αν και βγαίνουν κοντά 22 DVD's που σημαίνει αρκετές ώρες δουλειά. Ειπα και στον jimdamian ότι ενας σκληρός θα ήταν ευκολότερος. Να δούμε την πρακτικότητα κάτι τέτοιου. Μήπως να ξεκινάγαμε κάτι όπως στα highDef Clips?
Δίσκος εξωτερικός δεν παίζει, δυστυχώς. Και στο λαπτοπ ακόμα ο σκληρός είναι μόλις 40 GB. Εκτός αν "γεμίζω" στο λαπτοπ, "αδειάζω" στο σταθερό και το κάνω συνολικά 2-3 φορές για να τα πάρω όλα. Τες πα...κάτι θα σκεφτώ με τις φωτιές που μας άναψες...

Reaction score
59
exoun vgei diamantia afti tin dekaetia pou akougonte mexri simera aneta .

sigkekrimena ton perasmeno mina mia ksaderfoula mou me rotise an exo ena tragoudi apo ena neo kalitexni opos mou eipe !!!

eides i neolaia den kserei kanena apo 80s

pios itan o kalitexnis ?? o rick astley :) mou zitise an exo to never gonna give u up :D

ta akouei kai i nea genia afta !!!

Reaction score
14
jimdamian said:
exoun vgei diamantia afti tin dekaetia pou akougonte mexri simera aneta .
sigkekrimena ton perasmeno mina mia ksaderfoula mou me rotise an exo ena tragoudi apo ena neo kalitexni opos mou eipe !!!
eides i neolaia den kserei kanena apo 80s
pios itan o kalitexnis ??    o rick astley  :) mou zitise an exo to never gonna give u up   :D
ta akouei kai i nea genia afta !!!
Ακούστε..!!! Αν πάρεις το maxi single 45RPM της Kylie Minogue (I should be so lucky) και το βάλεις στις 33 στροφές να πάιξει ακούς τον Rick Astley. Επίσης αν βάλεις το album του Rick Astley στις 45 στροφές ακούς την Kylie!!!!!!!

Βλέπετε ο Stock Atiken & Watermann (PWL Productions) είχαν καλές ιδέες, Rick Astley, Kylie, Jason Donovan, Sonia, Big Fun, Mandy Smith, Bananarama, Donna Summer, όλα με το λεγόμενο "galloping beat" και τα διάσημα Simmons Drumms, Yamaha DX7 strings, Moog Bass sound, είχαν ενα χρώμα ίδιο αλλά που τότε με είχε συνεπάρει. Ειχαν φέρει ενα νέο αέρα στην χορευτική μουσική, κατηγορήθηκαν όσο κανέις άλλος για κλοπές, και για βιομηχανία τυποποιημένης εμπορικής μουσικής, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι δημιούργησαν μια cult ηχητική και έδωσαν το έναυσμα για την progressive house που άρχιζε να ξεμυτάει.

Δεν ξέρω αν σας φαίνονται κινέζικα αυτά, αλλά όσοι τα θυμούνται ας μας πούν την γνώμη τους.

Reaction score
59
Stock Atiken & Watermann (PWL Productions) --- Rick Astley, Kylie, Jason Donovan, Sonia, Big Fun, Mandy Smith, Bananarama, Donna Summer

ti mou thimises !!!!! apithana tragouidia eixan oloi aftoi !!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa