video clips from 80's

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
ΧΤΕΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
DREAM GR EIΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!

Εχω ξεκινησει ηδη τις εγγραφες για τα δικα μου 80'ς και τα ροκ mp3.
Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!!!!!

Reaction score
14
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
ΧΤΕΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
DREAM GR EIΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!

Εχω ξεκινησει ηδη τις εγγραφες για τα δικα μου 80'ς και τα ροκ mp3.
Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!!!!!
Να'σε καλά για το γελιο που μας προσφέρεις Λευτέρη. Οταν τα τελειώσεις τα περιμένω με αγωνία!!

Είναι όντως ταξίδι στην μηχανή του χρονου.. trip down memory lane!!!

Reaction score
59
simfono me to lefteri einai akrivos opos to ethese " MIXANI TOU XRONOY "

pio na protodeis kai ti na protothimithis !!!!

by the way dream gr parelaves to demataki mou i akoma ??

Reaction score
14
jimdamian said:
simfono me to lefteri einai akrivos opos to ethese " MIXANI TOU XRONOY "

pio na protodeis kai ti na protothimithis !!!!

by the way dream gr parelaves to demataki mou i akoma ??
99% αυριο πρωί θα ερθουν.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Θα σου βαλω και μερικα κλιπς που νομιζω οτι δεν εχεις, πχ το Stay the night των Cars...
Ακομα δεν μπορω να συνελθω παντως...
Οταν ειδα το αγαπημενο Don't Cry Tonight απο τους Savage, που ειχα να το δω εδω και 22 χρονια, γονατισα...
Και το καλο ειναι οτι τα βαζω στον 900αρη και η εικονα ειναι φοβερη!!!! Καμια σχεση με αυτα που κατεβαζα απο ιντερνετ...

Ειναι απιστευτη η εμπειρια. Ενοιωσα ξανα παιδι! Σκεφτομαι να καλεσω και τα υπολοιπα πουρια και να κανουμε 80'ς παρτυ!!!!

Reaction score
14
Θα σου βαλω και μερικα κλιπς που νομιζω οτι δεν εχεις, πχ το Stay the night των Cars...
Ακομα δεν μπορω να συνελθω παντως...
Οταν ειδα το αγαπημενο Don't Cry Tonight απο τους Savage, που ειχα να το δω εδω και 22 χρονια, γονατισα...
Και το καλο ειναι οτι τα βαζω στον 900αρη και η εικονα ειναι φοβερη!!!! Καμια σχεση με αυτα που κατεβαζα απο ιντερνετ...

Ειναι απιστευτη η εμπειρια. Ενοιωσα ξανα παιδι! Σκεφτομαι να καλεσω και τα υπολοιπα πουρια και να κανουμε 80'ς παρτυ!!!!
Η εικόνα είναι ικανοποιητική αν υπολογίσεις ότι πολλά απο αυτά είναι όπως είπες 20ετίας και βάλε.

Τα Italo Disco δεν είναι σε τρομερά καλή ποιότητα γιατί είναι εγγραφες απο Video που κατάφερα και μάζεψα απο Ιταλούς Ολλανδούς και Γερμανούς φίλους που είμαστε σε ενα MIRC το DISCOPARADISE. Απο εκεί συντονισμένα κατεβάσαμε απο το 2000 μέχρι σήμερα πολλά καλούδια.

Σε άλλα βιντεοκλίπ απο την δορυφορική η ποιότητα απο το VH1 δεν είναι η καλίτερη θα το δείς ότι τα αρχεία είναι μιρκότερα σε μέγεθος απο τα άλλα. Ομως απο το MCM και το VIVA οι εγγραφές είναι σουπερ. Παιζει ρόλο το κανάλι και η ποιότητα εκπομπής το bitrate και το frame size.

Ομως οταν εχεις συλλογή δεν νοιάζεσαι για την ποιότητα αλλά για το να δείς τον αρτίστα που είχες φανταστεί και τον είχες χορέψει πριν 20 χρόνια!!! Ο Den Harrow είχες φανταστεί πώς έμοιαζε, ο P.Lion ότι είναι σαν γιαπις ιταλάκος, ο F.R. David όταν μας ελεγε ότι words don;t come easy ήταν έτσι απλός και προσιτός?

V

VIDEOMIX

Guest
METALLICA (Some Kind Of Monster)
BOB DYLAN (No Direction Home)
SADE (Lovers Live)
ROLLING STONES (Bridgens To Babylon Tour 97-98)
LED ZAPPELIN (The Song Remains The Same)
U2 (Rattle And Hum)
POLICE (Every Breath You Take)
IMAGINE (John Lenon)
ΤΖΙΜΙ ΧΕΝΤΡΙΞ (Βιογραφική ταινία)
PINK FLOYD (The Wall)
IRON MAIDEN (The Early Days)
MOTORHEAD (Live 1991)

Eαν κάποιος θέλει κάποια, pm me. 8)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εδώ και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου τα 21 DVD με video clips του dream_GR. Όπως είπαμε από την αρχή, όποιος συνφορουμίτης από τη Θεσσαλονίκη (ή και γενικότερα Βόρειος) ενδιαφέρεται για τη συλλογή, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να συνεννοηθούμε!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
DreamGR, σου εχω σχεδον ετοιμα γυρω στα 60giga με rock-metal mp3 δισκογραφιες. Μολις τελειωσω την μεταφορα, στα στελνω. Αν θελει και κανεις αλλος να το πει...

Reaction score
14
DreamGR, σου εχω σχεδον ετοιμα γυρω στα 60giga με rock-metal mp3 δισκογραφιες. Μολις τελειωσω την μεταφορα, στα στελνω. Αν θελει και κανεις αλλος να το πει...
wow!!!!

thanks Λευτέρη

Reaction score
4.416

ΘΕΛΩ.

Reaction score
59
:D :D :D

rock ballads tha me endiaferan kathos kai video clips

kanena katalogo mporoume na exoume me to ti iparxei ?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Giota said:

ΘΕΛΩ.
ΘΕΛΕ. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

jimdamian said:
:D :D :D

rock ballads tha me endiaferan kathos kai video clips

kanena katalogo mporoume na exoume me to ti iparxei ?
Μερικες δισκογραφιες, γιατι δεν τις θυμαμαι ολες.

ΑΕROSMITH
ALICE COOPER
ALICE IN CHAINS
ANIHILATOR
SLAYER
KREATOR
TESLA
WINGER
ASIA
TRIUMPH
ΗΟΟΤΕRS
BAD COMPANY
MOTORHEAD
DREAM THEATER
METALLICA
MEGADETH
RORY GALAGHER
WHITESNAKE
BLACK SABBATH
DEEP PURPLE
SAKIS ROUVAS :shock: :lol:
CATATONIA
ARTILLERY
OMEN
MAGNUM
38 SPECIAL
ELOY
E.L.O.
W.A.S.P.
SAXON
KING DIAMOMD
CRIMSON GLORY
SAVATAGE
RAGE
EDGUY
DISTURBED
PURE INC
GRIP INC
CINTERELLA
BON JOVI
STEVE MILLER BAND
BLACKMORES NIGHT
NIGHTWISH
LEAVES EYES
JUDAS PRIEST + ROB HALLFORD
IRON MAIDEN
U.D.O.
ACCEPT
PINK FLOYD
GREAT WHITE
FIREHOUSE
TOTO

και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα... Ειναι βεβαια μερικα που τα εχω περασει απο βινύλια (με αποθορυβοποιηση απο cool edit pro) και δεν εχουν χασει πληρως το "χρατς".

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Της υπηρεσίας προς την πατρίδα επιτρεπούσης, θεωρώ εαυτόν προσκεκλημένο (ότ)αν γίνει :mrgreen:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Απαραιτητη προϋποθεση να φερεις τουλαχιστον 2 κοπελιες. Αλλιως, φανταρος -ξεφανταρος, θα φας πορτα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΑΑΑΑΑ!!! Και μη ξεχασω... Κρατα και τον Σωτηρη!!!! Θα μας πει για το χρωμα της...σάρκας!!! :lol: :lol: :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Απαραιτητη προϋποθεση να φερεις τουλαχιστον 2 κοπελιες. Αλλιως, φανταρος -ξεφανταρος, θα φας πορτα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΑΑΑΑΑ!!! Και μη ξεχασω... Κρατα και τον Σωτηρη!!!! Θα μας πει για το χρωμα της...σάρκας!!! :lol: :lol: :lol:
Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα! :twisted:
Και δη από το Λευτέρη... Μήπως (λέω μήπως) το τελυταίο είναι μια καλή αφορμή να συμμετάσχει και ο Σωτήρης στον επόμενο Κίτρινο Τύπο?

(απομακρύνομαι σφυρίζοντας αδιάφορα και κοιτώντας ψηλά - fade to black) :mrgreen:

Reaction score
14
giota το σετ σου (21 DVD's) βρίσκεται στον Ανδρέα Κ. απο χτές, το κατέβασε ο ak1s (thanks)

αν μπορείς να κάνεις μια κόπια για τον ίδιο Α.Κ. που θέλει και αυτός, να μην αρχίσω παλι τις κόπιες ο φουκαράς!!!

Εχει και ζεστη τώρα...!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για να μη βάζω κι εγώ τη λίστα mp3 μου (κυρίως metal), μια και περιέχει γύρω στα 150 καλλιτέχνες και είναι μακρυνάρι, όποιος ενδιαφέρεται για το είδος, pm να του στείλω το αρχείο κειμένου.
Κι αν δεν έχω κάτι από το είδος και το ψάχνετε, πολύ πιθανόν να το έχουν τα παιδάκια μου γιατί είναι συνάδελφοι στην τρέλα..

Reaction score
0
Πως θα μπορούσα ν'αποκτήσω κι εγώ αυτά τα 21 DVDs με αντάλαγμα κανα καφεδάκι κατά την ώρα της εγγραφής;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm