video clips from 80's

Reaction score
59
ontos ipirxe katharos ixos tote oxi ta klapatsimpana ( par house opos ta leo ego ) pou iparxoun tora.

oi germanoi kikloforoun se dvd polla best of apo 80's

ta exo agorasei apo to germaniko amazon

exoun kai kali eikona kai apsogo ixo .

Reaction score
14
ο ήχος των 80's ήταν ότι καλίτερο εχω ακούσει. Η τωρινή μουσική καλή έιναι υπάρχουν και τώρα καλά ακούσματα δεν λέω.

Το ότι την δεκαετία των 80 ήμουν 16-26 χρόνων και εζησα την μετάβαση μου απο την εφηβία στην πραγματική ζωή, μου προξενεί μια ιδιαίτερη χαρά να ακούω τα τραγούδια πο υέχω συνδυάσει με τις όμορφες στιγμες της ζωής μου.

Αν μεγάλωνα στην δεκαετία του 90 ίσως αυτά να ήταν τα ταγούδια που να με συγκινούσαν.

Ομως ο συνδυασμός της πιο παραγωγικής δεκαετίας απο άποψη δισκογραφίας, της δεκαετίας που τα αναλογικά συνθεσαιζερς εδωσαν την θέση τους στα ψηφιακά, που η Βρεττανία παρήγε εναν απίστευτο αριθμό νούμερο ενα χιτς, η Γερμανία επίσης, Η Ολλανδία και φυσικά η Ιταλία με τα Italo Disco.

Μελαγχολία λίγο, Νοσταλγία λίγο, Αναμνήσεις φούλ!

Reaction score
6
dream_GR said:
ο ήχος των 80's ήταν ότι καλίτερο εχω ακούσει. Η τωρινή μουσική καλή έιναι υπάρχουν και τώρα καλά ακούσματα δεν λέω.

Το ότι την δεκαετία των 80 ήμουν 16-26 χρόνων και εζησα την μετάβαση μου απο την εφηβία στην πραγματική ζωή, μου προξενεί μια ιδιαίτερη χαρά να ακούω τα τραγούδια πο υέχω συνδυάσει με τις όμορφες στιγμες της ζωής μου.

Αν μεγάλωνα στην δεκαετία του 90 ίσως αυτά να ήταν τα ταγούδια που να με συγκινούσαν.

Ομως ο συνδυασμός της πιο παραγωγικής δεκαετίας απο άποψη δισκογραφίας, της δεκαετίας που τα αναλογικά συνθεσαιζερς εδωσαν την θέση τους στα ψηφιακά, που η Βρεττανία παρήγε εναν απίστευτο αριθμό νούμερο ενα χιτς, η Γερμανία επίσης, Η Ολλανδία και φυσικά η Ιταλία με τα Italo Disco.

Μελαγχολία λίγο, Νοσταλγία λίγο, Αναμνήσεις φούλ!
Το παραπανω με αντιπροσωπεύει απόλυτα.
Εχεις απόλυτο δικιο φίλε μου

Reaction score
0
Παρέλαβα κι εγώ. Dream κατα-υποχρεωμένος!Έχω πολλά από αυτά αλλά η ποιότητα των δικών σου είναι πολύ ανώτερη.
Τα βλέπω τώρα στον υπολογιστή και ήδη έχω εικόνες στο μυαλό από το επόμενο πάρτυ!
Μπορεί στα 80's να ήμουν 3-13 ετών, αλλά το revival party θα τα φέρει όλα μπροστά μου (για 3η συνεχόμενη χρονιά!). Πλάκα-πλάκα έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και ακόμα έχουν κοινό...Κάτι σημαίνει αυτό.

Reaction score
14
Μην ευχαριστείς, το ευχαριστώ μου και η χαρά μου είναι να ξέρω ότι και άλλοι λάτρεις των 80'ς απολαμβάνουν αυτή την συλλογή!

Σειρά εχει η Giota, και ή Μαρία Παρασκευοπούλου, αύριο φευγει ταχυδρομικά για Θεσσαλονίκη και της Giota θα το παραλάβει απο τον Ανδρέα.

Ηδη εχουν αποσταλεί στην Κρήτη δυο πακέτα ενα ο jimdamian και ένα ο αρτίστας μας ο Λευτέρης ο Κουκουράκης (οταν παραλάβετε πειτε να είμαι ήσυχος)

και ένα ακόμα μικρό δεματάκι στον Διονυσάτο εφυγε σήμερα

απομένει εγγραφή σε σκληρό του nick greek και μετά τελος απο εμένα....!!!! :p :p :p :p :p :p :p

Μετά αν εχουν την ευχαρίστηση αυτοί(ές) που παρέλαβαν τα 21 DVD να σας τα μεταφέρουν απο εμένα εχετε το φουλ ελευθερο!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Νάσαι καλά dream που μπήκες σε τέτοιο κόπο και τα οργάνωσες και όλα!

V

VIDEOMIX

Guest
dream_GR said:
Μην ευχαριστείς, το ευχαριστώ μου και η χαρά μου είναι να ξέρω ότι και άλλοι λάτρεις των 80'ς απολαμβάνουν αυτή την συλλογή!

Σειρά εχει η Giota, και ή Μαρία Παρασκευοπούλου, αύριο φευγει ταχυδρομικά για Θεσσαλονίκη και της Giota θα το παραλάβει απο τον Ανδρέα.

Ηδη εχουν αποσταλεί στην Κρήτη δυο πακέτα ενα ο jimdamian και ένα ο αρτίστας μας ο Λευτέρης ο Κουκουράκης (οταν παραλάβετε πειτε να είμαι ήσυχος)

και ένα ακόμα μικρό δεματάκι στον Διονυσάτο εφυγε σήμερα

απομένει εγγραφή σε σκληρό του nick greek και μετά τελος απο εμένα....!!!! :p :p :p :p :p :p :p

Μετά αν εχουν την ευχαρίστηση αυτοί(ές) που παρέλαβαν τα 21 DVD να σας τα μεταφέρουν απο εμένα εχετε το φουλ ελευθερο!!
Εγώ τα θέλω αλλα λόγο της απορίας που εξέφρασα και επειδή δεν πήρα απάντηση και εν συνεχεία δεν είπα Ο.Κ. για εγγραφή, αποκλείστηκα,ε; :(

dream_GR said:
Λοιπόν εφτιαξα 4 σετάκια των 21 DVD το καθένα.

Το πρωτο πάει Δευτέρα πρωί ταχυδρομικά στον jimdamian και απο εκεί όποιος Σύντεκνος θέλει μπορεί να κάνει αναπαραγωγή. (Λευτέρη ακούς?)

Στέλνω επίσης και στον Θοδωρή Ραδιώτη (στείλε μου διευθυνση)

Μετά εχω τον Γιατρό μας, και την giota που τα ζήτησαν. Videomix εσύ? (δεν εχω διέυθυνση απο κανέναν οπότε φροντίστε το)

Απο εκεί και ύστερα όποιος τα θέλει ας γίνει ένα sharing τοπικό και απο όσους τα στείλω ώστε να μήν πέσει επάνω μου όλο το βαρος και ο κοπος του κοπιαρίσματος γιατι 21 είναι καιι θέλουν 8-12 λεπτά το ένα!!!

Αν κάποιος εχει να προτείνει άλλη λύση, εδώ είμαι.
VIDEOMIX said:
Εγώ τα θέλω αλλα τι ειναι το mpeg2;

V

VIDEOMIX

Guest
Κρίμα που τελικά είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να έχω και εγώ το υλικό του ντρίμ.
Διοτι οι συμπληγάδες είναι οι εξής.
21 dvds!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η 100 Gigabite σκληρό!!!!!!!!!!

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Κρίμα που τελικά είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να έχω και εγώ το υλικό του ντρίμ.
Διοτι οι συμπληγάδες είναι οι εξής.
21 dvds!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η 100 Gigabite σκληρό!!!!!!!!!!
διαλέγεις... και παίρνεις!!! 8)

Reaction score
14
σε 3 βερσιονς και το ακοφτο αυτό με το μπικίνι που όλο της πέφτει όσο χοροπηδάει σαν κατσίκι μεσα στην πισίνα το κοριτσάκι μας!!!!

Reaction score
59
dream gr parelava simera to proi !!!

me vlepo to weekend na kano ena taksidaki back to 80's :) :)
kai pali eyxaristo gia ta dvd kai to xrono pou dietheses !!!

p.s. to diko mou dema to parelaves ????

V

VIDEOMIX

Guest
jimdamian said:
dream gr  parelava simera to proi  !!!

me vlepo to weekend  na kano ena taksidaki back to 80's  :) :)
kai pali eyxaristo gia ta dvd kai to xrono pou dietheses !!!

p.s.    to diko mou dema to parelaves ????
Για δες, είναι σε ποιότητα στην εικόνα και στον ήχο σαν τα δικά σου;

Reaction score
59
apo ena dvd pou evala einai videoclips grammena apo doriforika programmata alla me kali eikona kai alla me oxi toso kali , kai o ixos einai sta idia epipeda pote kalos pote oxi kai toso .

ta dika mou dvd pou esteila einai apo orgignal dvd's gi afto eixan kali poiotita eikonas kai ixou.

alla simasia exei oti ta dvd tou dream einai mia apithani sillogi me videos from 80's kai oti gia kathe fan tis periodou aftis einai "thisayros".
kai skepsou iponomi kai meraki pou eixe kai exei vevea na ta mazepsi ola afta !!!

Reaction score
59
den ta exo dei ola . alloste thene meres kai meres gia na ta deis ola ta videos :D :D

apo oti exo dei o ixos einai se merika kalos se merika oxi kai toso .

alla eipame exei simasia i sillogi sto sinolo tis !!!!

me perimenei douleia na dialekso ta videos pou thelo na ta kano arxeia dvd me menu ktl .

na do pou tha vro xrono omos :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
jimdamian said:
den ta exo dei ola . alloste thene meres kai meres gia na ta deis ola ta videos  :D :D

apo oti exo dei o ixos einai se merika kalos se merika oxi kai toso .

alla eipame exei simasia i sillogi sto sinolo tis !!!!

me perimenei douleia na dialekso ta videos pou thelo na ta kano arxeia dvd me menu ktl .

na do pou tha vro xrono omos  :D :D
Όταν το κάνεις, πές μου. Στην συνέχεια θα μου τα στείλεις και μετά θα κάνω το εξής. Θα προσθέσω σε όσα γίνεται, ήχο απο cd έτσι ωστε να τα αναβαθμίσουμε. 8)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988