"Vintage Decks & Amplifiers Club"

Reaction score
0
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Πάντως ξέχασα να πω ότι του delamostre είναι πολύ ωραίο και περιποιημένο μέσα έξω και μου αρέσει η κατασκευή με τις λάμπες. Δυστυχώς δεν έχω κανένα λαμπάτο μηχάνημα ούτε καν ραδιόφωνο. Στο μέλλον θα δούμε.

Reaction score
1.815

Πάντως ξέχασα να πω ότι του delamostre είναι πολύ ωραίο και περιποιημένο μέσα έξω και μου αρέσει η κατασκευή με τις λάμπες. Δυστυχώς δεν έχω κανένα λαμπάτο μηχάνημα ούτε καν ραδιόφωνο. Στο μέλλον θα δούμε.
Έχω και ένα άλλο Grundig, διαφορετικό μοντέλο σε ακόμη καλύτερη κατάσταση αλλά θα το παρουσιάσω όταν του αλλάξω τους ιμάντες με καινούριους, που περιμένω από Γερμανία:116:

(Εν τω μεταξύ η "κυρά" έχει φρικάρει!:121:)

Reaction score
0

Δείξε! Δείξε μας και το άλλο πληζ και εγώ θα παρουσιάσω το philips!
Γιατί φρίκαρε τι έκανες πάλι;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Πολύ σας χαίρομαι! Έδωσα προχθές ένα Grundig ΤΚ23 στον Ιδρυτή δώρο, και μου έχει μείνει μόνο το Revere.

Ποιός το θέλει?

Θα κάνουμε κλήρωση?

Θα μονομαχήσετε?

Εδώ παρακαλώ, όχι ΡΜ.

Εγώ θα αποφασίσω ποιός θα το πάρει, οι έμποροι δεν θα το πάρουν!

Σταμάτη, γιά εσένα έχω κάτι άλλο καλύτερο, οπότε μην μπεις στην επιλογή.

Reaction score
0

Αν είναι λαμπάτο θα το ήθελα πολύ. Εκτός αν δεν θέλεις να το δώσεις σε μένα.

Reaction score
1.815

Δείξε! Δείξε μας και το άλλο πληζ και εγώ θα παρουσιάσω το philips!
Γιατί φρίκαρε τι έκανες πάλι;
Με τόσα που έχω μαζέψει πως να μη φρικάρει μου λες?

Αφού λοιπόν γουστάρετε τα "περίεργα" παλιά μηχανηματάκια και μιας και πιάσαμε κουβέντα περί "φορητών" , μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό στη φωτό? Είναι αρκετά σπάνιο...

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Πολύ σας χαίρομαι! Έδωσα προχθές ένα Grundig ΤΚ23 στον Ιδρυτή δώρο, και μου έχει μείνει μόνο το Revere.

Ποιός το θέλει?

Θα κάνουμε κλήρωση?

Θα μονομαχήσετε?

Εδώ παρακαλώ, όχι ΡΜ.

Εγώ θα αποφασίσω ποιός θα το πάρει, οι έμποροι δεν θα το πάρουν!

Σταμάτη, γιά εσένα έχω κάτι άλλο καλύτερο, οπότε μην μπεις στην επιλογή.
Γειά σου επίτιμε Αρχιεπίσκοπε!!!!!!!!!!
Δώστο όπου κάνεις κέφι! Πολύ σε χαίρομαι και το ξέρεις!!!!!
Είσαι μοναδικός όπως πάντα!:444:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Re: Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Αν είναι λαμπάτο θα το ήθελα πολύ. Εκτός αν δεν θέλεις να το δώσεις σε μένα.

Και γιατί όχι Περικλή?

Αλλά να δούμε πρώτα αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Σταμάτη, έχεις ΡΜ!

Reaction score
0

Είναι κάποιο φορητό ραδιοπικάπ της panasonic. Είναι γιαπωνέζικο πάντως και αυτό μετράει πολύ.

Reaction score
7.068

Είσαστε άρρωστοι λέμε:109:
Συμμετέχω και εγώ στην μονομαχία:120:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Και γιατί όχι Περικλή?

Αλλά να δούμε πρώτα αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
ε , ενταξει εγω ειμαι μεσα μιας και ειμαι ψυχακιας με τα vintage.
Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα , και αν βρεθει καποιος που δεν εχει καθολου κατι αναλογο , αποσυρω την επιθυμια μου να το αποκτησω , μιας και το θελω για συλεκτικους λογους...
Μπραβο σου παντως. Σε χαιρωμαι καθε φορα που κανεις κατι αναλογο...:103:

Reaction score
1.815

Είναι κάποιο φορητό ραδιοπικάπ της panasonic. Είναι γιαπωνέζικο πάντως και αυτό μετράει πολύ.
Σωστός!!!:444:
Θα περιμένουμε λίγο τη μονομαχία, που έχει ενδιαφέρον, για να μην χαλάσω την ευγενική προσφορά του zizik και επανέρχομαι!:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Έγινε η κλήρωση, και κέρδισε ο kanakiani! :107:

Παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την γραμματεία* γιά να παραλάβετε το δώρο σας! :126:

*ΡΜ!

Reaction score
7.068
Απάντηση: Re: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Πραγματικά σε ευχαριστώ.
Θα κάνει παρέα σε ένα γαλλικό μπιλιάρδο του Ελευθερίου (1960
ξύλινο σκαλιστό με έξη πόδια) σε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο που παλεύω να φτιάξω καιρό τώρα:120:

Reaction score
1.815

Καλορίζικο και καλές οφθαλμοακροάσεις!!!
Δεν είναι μόνο η χαρά δική σου kanakiani, για το πολύ ωραίο μηχάνημα που σου χάρισε ο zizik.
Eίναι και δική μας, που υπάρχει ο ανάλογος χώρος για ένα τόσο εκλεκτό και πολύ όμορφο RtR, αλλά και που μοιραζόμαστε όλοι μαζί αυτήν την υπέροχη τρέλλα μας!
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον επίτιμο για την εξαιρετική του δωρεά! Κάθε φορά που το κάνεις zizik, κάθε σου μηχάνημα παίρνει τη θέση που του αξίζει συνεχίζοντας να προσφέρει χαρά και ήχους στο νεο του ιδιοκτήτη!

Reaction score
0

Συγχαρητήρια στο Zizik και Καλορίζικο στον φίλο αλλά ο delamostre δεν μας είπε για το ραδιοπικάπ και εγώ ανυπομονώ να το δώ.

Reaction score
7.068

Καλορίζικο και καλές οφθαλμοακροάσεις!!!
Δεν είναι μόνο η χαρά δική σου kanakiani, για το πολύ ωραίο μηχάνημα που σου χάρισε ο zizik.
Eίναι και δική μας, που υπάρχει ο ανάλογος χώρος για ένα τόσο εκλεκτό και πολύ όμορφο RtR, αλλά και που μοιραζόμαστε όλοι μαζί αυτήν την υπέροχη τρέλλα μας!
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον επίτιμο για την εξαιρετική του δωρεά! Κάθε φορά που το κάνεις zizik, κάθε σου μηχάνημα παίρνει τη θέση που του αξίζει συνεχίζοντας να προσφέρει χαρά και ήχους στο νεο του ιδιοκτήτη!
Πραγματικά του αξίζουν πολλά μπράβο.
Έχει δώσει απίστευτα πράγματα:123:

Reaction score
1.815

Είμαι πολύ χαρούμενος που παλιά μηχανήματα παίρνουν μια περίοπτη θέση στα σπίτια μας.
Δεν ξεχνάμε ποτέ τις παλιές καλές εποχές, που έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να μελετήσουν και να εξελίξουν τον ήχο.
Τιμώντας λοιπόν αυτά τα απίστευτα προιόντα, ο καθένας από μας δίπλα από τα σύγχρονα μηχανήματά του, ας βάλει και την "ιστορία" του Hi-Fi.
Μια ιστορία που νοσταλγικά μας πάει σε όμορφες εποχές, καλύτερες από τις σημερινές.

Ένα τέτοιο προιόν λοιπόν είναι και το National SG-600. Ένα ραδιοπικάπ της Panasonic το οποίο ήταν κυριολεκτικά στιβαγμένο πριν από 8 μήνες σε ένα παλιατζίδικο στο μοναστηράκι!
Χίλια δυο πράγματα ήταν από πάνω του! Δίπλα του ήταν μερικά ρολόγια ελέγχου πολεμικών αεροσκαφών!!! Πίσω από κούτες ξεχασμένο και βρώμικο... πολύ βρώμικο! Άθλιο!
Δεν του άξιζε.... Και βέβαια είναι εδώ για να μας θυμίζει πως κάποτε ο κόσμος αγαπούσε την "αναλογική" μουσική ακόμα και από φορητό!!!

Reaction score
1.815

Να λοιπόν το πολύ όμορφο και σπάνιο αυτό φορητό ραδιοπικάπ που άρχισε ξανά να κοσμεί μελωδικά κάποιο ράφι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.965
Members
38.525
Νεότερο μέλος
opanamas