- Reaction score
- 1
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"
μεχρι βιντεο θα σου βαλω αυριο...
μεχρι βιντεο θα σου βαλω αυριο...
Έχω και ένα άλλο Grundig, διαφορετικό μοντέλο σε ακόμη καλύτερη κατάσταση αλλά θα το παρουσιάσω όταν του αλλάξω τους ιμάντες με καινούριους, που περιμένω από Γερμανία:116:Πάντως ξέχασα να πω ότι του delamostre είναι πολύ ωραίο και περιποιημένο μέσα έξω και μου αρέσει η κατασκευή με τις λάμπες. Δυστυχώς δεν έχω κανένα λαμπάτο μηχάνημα ούτε καν ραδιόφωνο. Στο μέλλον θα δούμε.
Με τόσα που έχω μαζέψει πως να μη φρικάρει μου λες?Δείξε! Δείξε μας και το άλλο πληζ και εγώ θα παρουσιάσω το philips!
Γιατί φρίκαρε τι έκανες πάλι;
Γειά σου επίτιμε Αρχιεπίσκοπε!!!!!!!!!!Πολύ σας χαίρομαι! Έδωσα προχθές ένα Grundig ΤΚ23 στον Ιδρυτή δώρο, και μου έχει μείνει μόνο το Revere.
Ποιός το θέλει?
Θα κάνουμε κλήρωση?
Θα μονομαχήσετε?
Εδώ παρακαλώ, όχι ΡΜ.
Εγώ θα αποφασίσω ποιός θα το πάρει, οι έμποροι δεν θα το πάρουν!
Σταμάτη, γιά εσένα έχω κάτι άλλο καλύτερο, οπότε μην μπεις στην επιλογή.
Αν είναι λαμπάτο θα το ήθελα πολύ. Εκτός αν δεν θέλεις να το δώσεις σε μένα.
ε , ενταξει εγω ειμαι μεσα μιας και ειμαι ψυχακιας με τα vintage.Και γιατί όχι Περικλή?
Αλλά να δούμε πρώτα αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Σωστός!!!:444:Είναι κάποιο φορητό ραδιοπικάπ της panasonic. Είναι γιαπωνέζικο πάντως και αυτό μετράει πολύ.
Πραγματικά του αξίζουν πολλά μπράβο.Καλορίζικο και καλές οφθαλμοακροάσεις!!!
Δεν είναι μόνο η χαρά δική σου kanakiani, για το πολύ ωραίο μηχάνημα που σου χάρισε ο zizik.
Eίναι και δική μας, που υπάρχει ο ανάλογος χώρος για ένα τόσο εκλεκτό και πολύ όμορφο RtR, αλλά και που μοιραζόμαστε όλοι μαζί αυτήν την υπέροχη τρέλλα μας!
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον επίτιμο για την εξαιρετική του δωρεά! Κάθε φορά που το κάνεις zizik, κάθε σου μηχάνημα παίρνει τη θέση που του αξίζει συνεχίζοντας να προσφέρει χαρά και ήχους στο νεο του ιδιοκτήτη!