"Vintage Decks & Amplifiers Club"

Reaction score
1.815
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Ο ενισχυτής ήταν του GeoVaz και ο Γιώργος μου τον έδωσε για να αξιοποιηθεί σαν βασική κεφαλή ολοκληρωμένου συστήματος!
Γιώργο σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο αυτό μηχάνημα! :624:

Reaction score
1.815

...φτου....εδω το ειχα.
Λοιπον επειδη εχουμε ψαρωσει τους πιτσιρικάδες θα χαρισω ενα κασετοφωνο ακομα σε οποιο νεαρο παρακολουθει αυτο το νημα. (δεν βαζω αγγελια για να το παρει οποιος μπαινει εδω) Παρακαλω δηλωση επιθυμιας αποκτησης του μονο με πμ για να μην το κανουμε μπαχαλο το νημα.
Ειναι η αγαπημενη μου μαρκα ( φυσικά ΑΚΑΙ) Παιζει μια χαρα. Ε κανα ιμαντα θα θελει ....

AKAI CS 703D

Παίδες, μην του την πέσετε όλοι των ψηφιακών έτσι??:143:

Reaction score
1.815

Λοιπόν συνεχίζω μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα της κάλπης για την κλήρωση.........

Reaction score
0

Άντε περιμένουμε αγωνιωδώς! Τι άλλο θα δουμε βραδυάτικα να πάμε ευτυχισμένοι για ύπνο.

Reaction score
1

Τωρα δεν ειναι και πολυ δικαιο αυτο , μιας και δεν θα δωσω την ευκαιρια να δηλωσουν συμετοχη και αλλοι , αλλα αφου το θελει ο φιλος perithess που τοσο γουσταρει αναλογικά και ειναι και φοιτητης το δινω σε αυτόν και για τους υπολοιπους που ισως να ενδιαφερονταν θα επανελθω...
Καλοριζικο ( αντε τωρα να δω πως θα το στειλω Θεσσαλονικη...:613: )

Reaction score
1.815

Ευγε!!!!!
Καλορίζικο perithess!!!!

ΜΕΓΕΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Reaction score
0

Μαθητής λυκείου είμαι. Ο Μάριος Φραγκούλης με κράτησε ξύπνιο και τώρα ξύπνισα για τα καλά με αυτά που είδα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Delamostre πιστεύω οτι τους έχεις ξυπνήσει όλους στη γειτονιά με τα τεστ σου καλοάκουστα τα ηχεία και το alpine και ο sansui. Να τα χαίρεσαι.

Reaction score
1.815

Μαθητής λυκείου είμαι. Ο Μάριος Φραγκούλης με κράτησε ξύπνιο και τώρα ξύπνισα για τα καλά με αυτά που είδα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Delamostre πιστεύω οτι τους έχεις ξυπνήσει όλους στη γειτονιά με τα τεστ σου καλοάκουστα τα ηχεία και το alpine και ο sansui. Να τα χαίρεσαι.
Σ' ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!!
Καλορίζικο και σε σένα το νέο "παιχνιδι"!

Joncr όταν κανονίσετε να "πεταχτεί" το κασσετόφωνο μέχρι Θεσσαλονίκη, σφύρα μου και μένα, να χαρίσω μια καινούρια TDK MA-XG από τη συλλογή μου στο φίλο perithess για να γουστάρει ολοκληρωμένα!

Δικιά σου!

Όταν θα σε πλησιάζουν οι συμμαθητές σου με το iphone, εσύ θα τους γυρνάς την πλάτη με τέτοια μηχανήματα!!!:116:
Όπως και να το κάνουμε... έχουν ένα "ειδικό βάρος"!

Reaction score
1

οκ . Θα του στειλω και εγω κατι χρωμιου που δεν βρισκει...

Reaction score
1.815

Επειδή όλοι που διαβάζουν θέλουν να ξέρουν και την «ιστορία» της πρώτης ακρόασης (έστω για ορισμένα μηχανήματα) θα προχωρήσω την κουβέντα όσο πιο σύντομα μπορώ γιατί δε θέλω να σας ξενυχτάω…
Ο ενισχυτής συνδέθηκε με μόνιτορ ηχεία ραφιού.
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν την αδυναμία μου σε ηχεία ραφιού. Είναι αναλυτικά, αναδεικνύουν τα μεσουψηλά και ουσιαστικά είναι τα μόνα ηχεία που "φοριούντε" κυριολεκτικά σε μικρούς χώρους, εξαφανίζοτας την παρουσία τους και αφήνοντας να κάνουν οι ακροατές αυτό που πρέπει: Να ακούνε τη μουσική και όχι το ηχείο!

LOTH-X Audio λοιπόν η μάρκα! Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν για τι ηχείο μιλάμε... Αυτά και τα Minipod ήταν η αντικατάσταση των Rogers LS-4A που είχα τοτε...

Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα στο παρακάτω link θα διαφωτιστεί καταλλήλως:
http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/1101/lothxbs1.htm

Τα ηχεία βοηθούν μικρούς ενισχυτές λόγω της μεγάλης ευαισθησίας τους: 94db και τα μυαλά στα κάγκελα!!:116:
Το συγκεκριμένο ζευγάρι, έχει κάνει μια βολτούλα στην Αμερική για tuning στα crossover από τον ίδιο τον Joe Roberts... Του είχα γίνει κολιτσίδα όταν είχε έρθει Ελλάδα (μιλάμε για πριν 10 χρόνια) και τον παρακάλεσα μετά από μια κρασοκατάνυξη στις διακοπές, να με "φτιάξει"

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας. Η αλήθεια είναι οτι συμβαίνει αυτό με το I-phone που λες. Όταν τους πήγα μπομπίνες στο σχολείο τρελάθηκαν όλοι και όταν έδειξα το μπομπινόφωνο στον καλύτερό μου φίλο άρχισε να ψάχνει να αγοράσει και αυτός. Γενικότερα έχω ξεθάψει πολλές μνήμες τώρα τελευταία αλλά μ'αρεσει πολύ!

Reaction score
1.815

Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας. Η αλήθεια είναι οτι συμβαίνει αυτό με το I-phone που λες. Όταν τους πήγα μπομπίνες στο σχολείο τρελάθηκαν όλοι και όταν έδειξα το μπομπινόφωνο στον καλύτερό μου φίλο άρχισε να ψάχνει να αγοράσει και αυτός. Γενικότερα έχω ξεθάψει πολλές μνήμες τώρα τελευταία αλλά μ'αρεσει πολύ!

Δώσε πράμα στο λαό!!!
Άστους ...θα μάθουν τι σημαινει Hi-Fi!

Απλά θα πρέπει πρώτα να περάσουν το στάδιο της ..."εφηβίας" των mp3s και των flac(ιών) ...(όπου βλέπεις f βάζε β)
Απαξ και αντικρίσουν μπομπινόφωνο και μετά βγάλουν από την τσέπη τους το mp3φωνο, θα δακρύσουν να το ξέρεις!

Reaction score
1.815

Συνεχίζω λοιπόν τα καθέκαστα με τις εντυπώσεις μου...
(Μη με κράξετε που είναι αργά, φαγωθήκατε βάλε και βάλε...:116:)

Reaction score
1.815

Οι ενισχυτές και οι δυο έβγαλαν τα απωθημένα τους δίνοντας ενέργεια στο ηχείο που γέμισε απίστευτα το χώρο..
Βέβαια ο μεγάλος Sansui, έκανε το δωμάτιο να τρίζει.... Πέσανε και κάτι κουκλάκια, για μια στιγμή πήρα μια τρομάρα....

Reaction score
1.815

Υπήρχε όμως κάτι περίεργο στην όλη διαδικασία.
Ενώ ο μεγάλος Sansui έκανε τον κόσμο να κουνιέται πέρα δώθε, είχε χειρότερο ήχο από τον μικρό και ταπεινό αδερφό του...
Εδώ θα ήθελα τα αυτιά του GeoVaz να συγκρίνουν και να βγούν συμπεράσματα, γιατί παιδιά εγώ παραξενεύτηκα πολύ και στο τέλος τα ξανάβαλα στα κουτιά τους!!

Πάντως πριν τα κλείσω στις συσκευασίες τους, τράβηξα και μια φωτό βραδυνή για να σας αποζημιώσω..

Reaction score
0

Εγώ αποζημιώθηκα απ'το θέαμα (όμορφα δείχνει) και σας καλυνυχτώ. Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
1

Τωρα μπορω να παω για υπνο...Καληνυχτα.
Αυριο θα παω να ψαξω στην αποθηκη. Κατι μου θυμισες...

Reaction score
1.815

Αντε καλο βράδυ κι από μένα σε όλα τα παιδιά!!!!:605:

Reaction score
1

αυριο εχω μια δουλεια προς την γειτονια σου. Θα σε παρω τηλεφωνο

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads