Vinyl racks

Reaction score
16
Kαλησπέρα σας
θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ.Πως σας φαίνονται σαν ιδέα,σαν υλοποίηση σα αποτέλεσμα?
(μασίφ ξύλο οξιάς)

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.037
Οπτικά φαίνονται ωραία και δείχνουν ότι κάποιος αφιέρωσε ώρες για την κατασκευή τους.

Επί του πρακτικού, εάν εξαιρέσουμε το τελευταίο που έχει διπλή χρήση (όπως το αντιλαμβάνομαι είναι rack μηχανημάτων και έπιπλο για δίσκους), αυτό της δεύτερης φωτογραφίας απαιτεί αρκετό διαθέσιμο χώρο (εφόσον δεν μπορούν να στοιβαστούν το ένα πάνω στο άλλο). Τα άλλα δυο, προσωπικά μου άρεσαν ως μέσο επίδειξης δίσκων (σε σύγκριση με κορνίζες αναρτημένες σε τοιχο), τα οποία όμως θέλουν κι αυτά το χώρο τους για αναδείξουν και να αναδειχθούν.

Εάν τα έκανες εσύ, είναι πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο σου!

Reaction score
16
Σωστά.Το τελευταίο είναι για δίσκους κάτω,ενισχυτή και πικάπ.Αυτό της Δεύτερης Φωτογραφίας είναι για 70 δίσκους νομίζω,.αλλά μπορεί να δεχτεί μετατροπή πιστεύω για να μπαίνει το ένα πάνω στο άλλο,και να μπορείς βέβαια να παίρνεις τους δίσκους άνετα.
Όχι.Μακάρι να μπορούσα να κάνω τέτοια θαυματάκια,)) Ένας φίλος τα φτιάχνει.

Reaction score
1.630
Επειδή ψάχνω και εγω τώρα τελευταία για παρόμοιο rack - προσωπικά πάντα - θα ήθελα κάτι πιο απλό και λιτό χωρίς πολλά σχεδιάκια, καραβολάκια κλπ. Η προσπάθεια ωστόσο ειναι πολυ αξιόλογη.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid