War Is Coming!

Reaction score
5
Η δεύτερη φάση της Beta ολοκληρώθηκε!!!! Με το τέλος της να σας πω ότι είχαμε στην διάθεσή μας, πλέον, όλα τα races και τα classes και κάποιες επιλογές για την εμφάνιση του χαρακτήρα!

Ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει πότε θα ειναι το επόμενο, αλλά το σίγουρο είναι ότι με την έναρξη της τρίτης και, πιθανότατα, τελευταίας φάσης της beta θα ανοίξουν πολλές θέσεις! Αν δεν έχετε κανει registration, κάντε τώρα!!!

Reaction score
5
Κορίτσα ετοιμαστείτε! Open Beta starts on September 7th!

Και τώρα αρχίζουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί...

ΕΕΕΕ! ΕΕΕΕ! ΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Reaction score
4
Κορίτσα ετοιμαστείτε! Open Beta starts on September 7th!

Και τώρα αρχίζουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί...

ΕΕΕΕ! ΕΕΕΕ! ΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!
Στις 8 δηλαδη μπαινουμε ???

Reaction score
5
Paris, France – August 6th, 2008 – GOA, Orange’s games unit and Mythic Entertainment, an Electronic Arts Inc. studio (NASDAQ: ERTS), today announced the release date of 18th September 2008 for the eagerly awaited MMORPG, Warhammer® Online: Age of Reckoning™ (WAR), as well as confirming retail launch offerings and subscription fees.
Απολύομαι ψαρούκλες, τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες! :139::139:

Reaction score
2
τι διάολο γίνεται... αύριο υποτίθεται αρχίζει το open beta και το war-europe.com είναι ακόμα down για registration... :141::141:

Reaction score
5
Η open beta είναι γεγονός. Αυτή την στιγμή έχουν ανοίξει 15(!!!) servers για να δοκιμαστεί το παιχνίδι! Και αφού το NDA δεν ισχύει πια ώρα να αρχίσουμε να λέμε και για το παιχνίδι.

Σε αυτή την οθόνη διαλέγετε τον στρατό που θα ακολουθήσετε καθώς και το race. Προσοχή! Αφού διαλέξετε ποιανού μέρος θα πάρετε, ΔΕΝ μπορείτε να κάνετε χαρακτήρα στον αντίπαλο εκτός και αν σβήσετε όλους τους χαρακτήρες σας!

Αφού διαλέξουμε και το race περνάμε στο κομμάτι της επιλογής του class!

H συνέχεια δεν περιλαμβάνει τίποτε το διαφορετικό από τις επιλογές εμφάνισης του χαρακτήρα μας

Και μια εικόνα από την οθόνη επιλογής χαρακτήρα

Attachments

Reaction score
5
Πρέπει να κανουμε ενα Meeting Και με Λαζάρου και να ψήσουμε και τον GTX :)116:). Να πάμε οργανωμένοι κάπου! Όσο για το class Dwarf Runepriest! Τα σπάει!

Reaction score
7
Aπο Δευτέρα που θα περάσω από σχολή θα πάρω μαζί μου τον εξωτερικό δίσκο...Και δεν θα είναι για εργασία ;)

Reaction score
5
Κατεβάζω το patch που μετατρέπει τον client από beta σε final (και καλά).

Το headstart ξεκίνησε.

Χαρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που σας γνώρισα όλους. Αν θέλετε κάτι να περιμένετε. Πάω για headstart!

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH

Reaction score
5
Αύριο στα ράφια των καταστημάτων! Να σας ενημερώσω, ότι όποιος θέλει θα είμαι από τις 8 το πρωί στο Fnac (@the Mall) για να μην χάσω την πρωτιά :116:

Reaction score
5
Είμαι στον server Karag Orrud με όνομα Regunus (τι πρωτότυπο :116:) στην Order πλευρά (με τους καλούς χοχοχο).
Όσοι μπουν εκεί κάνουν ένα
Code:
/t Regunus kalispera!

Reaction score
2
ρε παιδιά δε ξέρω αλλά τα γραφικά του είναι πολύ ξενέρα.... μετά το AoC μου κάνει τεράστια διαφορά...:203:
ειδικά τα buffs είναι εντελώςε Nintendo :613:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543
Νεότερο μέλος