War Of The Worlds

Reaction score
11
Αντιγράφω απο το site της ODEON:

Ο Πόλεμος των Κόσμων [DTS] (Special Edition 2 Discs)
War of the Worlds
112' - Έγχρωμη ( Η.Π.Α. - 2005 )
Περιπέτεια, Επιστημονικής Φαντασίας
Κυκλοφορία: 31/10/2005
Εικόνα: 1.85:1 Anamorphic Widescreen
Γλώσσες: English 5.1 Dolby Digital / DTS
Πρόσθετο Υλικό: Interactive Menus, Scene Selections, Movie Featurettes, "Making Of" Featurette, Production Featurette

Αντιγράφω απο το amazon:
War of the Worlds (2-Disc Limited Edition)
This item will be released on November 22, 2005
DVD Features:
Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1), English (DTS 5.1 ES), English (Dolby Digital 2.0 Surround), French (Dolby Digital 5.1)

Revisiting the Invasion: Introduction with Steven Spielberg
Featurette: The H. G. Wells Legacy
Production Diary: Part I - Filming on the East Coast , Part A
Production Diary: Part II - Filming on the West Coast, Part A
Pre-Visualization
Designing the Enemy: Tripods and Aliens

Υπάρχει και η απλή έκδοση War of the Worlds (Widescreen Edition)
DVD Features:
Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1), English (DTS 5.1 ES) , English (Dolby Digital 2.0 Stereo), French (Dolby Digital 5.1)
Featurette: Designing the Enemy - Tripods and Aliens

Πού ειναι το DTS-ES στην σπέσιαλ έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα? Και τι γίνεται με τα έξτρα? Εκ πρώτης όψεως έχουμε κάποιες απώλειες...

Reaction score
6
Παντως 31/10 δεν βγαίνει.
Δεν το πιστευω δηλαδή, πριν απο την υπόλοιπη Ευρώπη.
Μεσα Νοεμβριου λογικα.
Ευτυχώς θα ναι DTS.
Θα αναστενάξουν τα ηχεια

Reaction score
6
Ειναι Audio Visual αυτα που λες
Η odeon δεν ειναι και τοσο ακρηβεις.
Εδω ο Τιτανικος γραφει ημερομηνια 17/10/2005 και ακομα σημερα τα Metropolis δεν τα εχουν παραλαβει

Βλεπε και "Το Βασίλειο των Ουρανών"

Reaction score
6
Πιπέρι στο στομα αλλη φορα.
Ηδη εχω στα χερια μου το διπλο Dvd του War Of The Worlds.
Μολις βρω χρόνο θα σας πω εντυπώσεις

Reaction score
0
καλημερα σας χτες βραδυ ειδα την ταινια περιοχη 2 με dts ενα θα σας πω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΣΟ!!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΗΧΟΥ!!!!!!.στην αρχη οταν πεφτουν οι ριπες τον τριποδων τις αισθανεσαι σαν να εισαι εκει!!!η τελεια εμπειρια home cinema!!!

Reaction score
6
Επιτέλους καταφερα να την ξεψαχνίσω.
Σε σχεση με τον ηχο θα συμφωνήσω πως το DTS εδινε ρεστα ( το Dolby δεν το αγγιξα καν).
Απο εικονα ομως ... κλαυτα.
Θα θελα να δω την γνωμη και του Λαμπρου.
Οσοι ειχαν προβολεα πρεπει να τα πηραν ακομα περισσότερο απο οτι εγω που εχω απλως μια 32αρα.
Η version της Odeon που απο οτι φαίνετε δεν ηταν Ελληνική ( για να μην κατηγορήσουμε) αποτελούταν απο δυο dvds.
Στο πρωτο υπηρχε μονο η ταινια διαρκειας 111 λεπτων , και τα τεσσερα sountrack αν θυμαμαι καλα (DTS - Dolby - και αλλες δυο γλώσσες).
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα το bitrate της ταινιας να ειναι αρκετα υψηλό ( αφου χωρος στο δισκακι υπηρχε άφθονος) αλλα παρολα αυτα η αναμενόμενη ποιοτητα να μην υπάρχει.
Υπερφωτισμενα πλανα σε σημειο οι ηθοποιοί ειδικά στις πρωτες σκηνες να φαινονται σαν αγγελάκια που κατεβηκαν απο τον ουρανο.
Κόκκος σκουπιδι η οπως αλλιως θελετε να το πειτε και καποια τρεμοπαίγματα στις γρηγορες σκηνες.
Αυτο το τελευταιο ηταν ιδιαίτερα εμφανες στα πρωτα 20 λεπτα. Μετα η εγω το συνήθισα η το πραγμα διορθώθηκε.
Η φωτογραφια στο Minority Report ηταν παρομοια με αυτη του dvd του WOTW.
Αλλα τα πραγματα σε αυτην την ταινια δεν ηταν ετσι.
Οποιοι την ειδαν σινεμα θα θυμονται την πραγματικη εικονα και χρωμα της και οχι αυτο το χαλι.
Κριμα.
Ο δευτερος δισκος ειναι πλήρως υποτιτλισμένος (και μπραβο στην Odeon για αυτο) και σε αυτον περιεχει αρκετο υλικο για το πως φτιαχτικε η ταινια.
Πραγματα που τα εχουμε δει πολλες φορες και πλεον δεν κανουν ιδιαίτερη εντυπωση.
Θα σταθω μονο στο ντοκυματερ διαρκειας 8 λεπτων που αφορούσε τους πρωταγωνιστες του πρώτου WOTW (Steven Spielberg and the original WOTW) .

Τελικα δεν ειναι το dvd αναφοράς που περιμεναμε

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μολις την ειδα και εγω...
Ειναι αληθεια αυτο που λες Ανδρεα?Οτι δηλαδη η εικονα στον κινηματογραφο ηταν καλυτερη?
Διοτι η εικονα στο DVD ειναι οντως μετρια.
Σε αντιθεση με τον ηχο(DTS παντα) ο οποιος ειναι αναφορας. :shock:

Δοκιμασια για καλα subwoofer... :wink:

Reaction score
6
Καμια σχέση Αντρεα.
Στο Minority report η εικόνα ηταν η ιδια και στο dvd ( προσωπικά δεν μου αρεσε και τοτε αυτό το στυλ) .
Εδω όμως στο dvd του war την άλλαξαν ΕΝΤΕΛΩΣ …
…και δυστυχώς.

Reaction score
5
Οχ.. τι πατάτα ήταν αυτή!!.. ευτυχώς που το βαθύ χαμηλό ταρακουνούσε και έκανε την χώνεψη πιο εύκολη... :mrgreen:

Reaction score
0
Στον κινηματογράφο, δεν ήταν έτσι η εικόνα.
Είχε τον χαρακτηριστικό κόκκο που βάζει ο Spielberg και την "ψυχρή" εικόνα αλλά όχι και έτσι...

Στην σκηνή που ο Cruise συναντά πρώτη φορά τα παιδιά, ο ουρανός bright white σαν να τον έχουν περάσει με λευκαντικό.

Περιμένω να διαβάσω καμμία κριτική και από Αμερική για να δούμε τι λένε

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όντως στην αρχή νόμιζα ότι είχα πατήσει κανένα κουμπί κατά λάθος και μου είχε χαλάσει η εικόνα...

Ειδικά αυτή η ασπρίλα στην αρχή...

Reaction score
0
Η πρώτη κριτική από την Αγγλία επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμαστε:

http://www.thezreview.co.uk/dvdreviews/w/waroftheworlds.htm

the transfer is extremely good. The destruction and sheer spectacle of the Steven Spielberg alien invasion movie is vividly brought to life on DVD.
Να περιμένουμε όμως πιο αξιόπιστα sites για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Reaction score
0
Οχ.. τι πατάτα ήταν αυτή!!.. ευτυχώς που το βαθύ χαμηλό ταρακουνούσε και έκανε την χώνεψη πιο εύκολη... :mrgreen:

Αντώνη, σε αυτό το topic θα βρεις αρκετά αντίστοιχα σχόλια για το περιεχόμενο...
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6062&postdays=0&postorder=asc&start=15

Εδώ θάβουμε την εικόνα του DVD !! :mrgreen:

Καλή χώνεψη ! :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σαν χαλασμένο παίζει ρε παιδιά το ντιβιντάκι...
Χάλι... άσπρο.

Και η πλάκα είναι ότι όσο προχωράει η ταινία, η εικόνα ψιλοβελτιώνεται αλλά και πάλι είναι για τα μπάζα...

Κρίμα.

Reaction score
0
Ολλανδική κριτική του DVD:
Αναφέρει τον κόκκο, ούτε λέξη για ασπρίλες.

http://www.dvd.nl/reviews.php?reviewid=2192

Μια online μετάφραση λέει τα εξής (όποιος κατάλαβε κατάλαβε! )
The film stands anamorf on the disk in the original picture format of
1.85:1. The picture quality of the transfer is very well. In fact is call everything largely sufficient. Acerbity, contrast, black level and shade detail are all thick in order.
The colours see beautiful of course, but has been on purpose treated at some moments a realistic createenvironment this is also the reason that there the whole film quite what filmgrain are present. The quantity varies but there its moments that there considerably what grain are visible.
This is in fact the only disadvantage of the transfer and sometimes can this best infer, in spite of the fact that the regisseur has this way meant it.

Reaction score
7
Παρασκευη θα το δω (την ελληνικη -ενοικιαζομενη- εκδοση. και ευελπιστω σε αλλο -το νεο?- προβολεα) στο σπιτι παρεα με φιλο που εχει καλο ματι (θα ειναι απο back up με DTS, επειδη η Παρασκευη βολευει...)

Αν μου αρεσει η υποθεση θα το παρω απο το PLAY... και θα δουμε...

Reaction score
7
Η σωστη εκφραση ειναι ΞΑΝΑ-παιρνεις...

Για τον ΗS50 παω. Ειναι κατα 50% σιγουρο...
Θα ξερω αυτη τη βδομαδα... (δεν εξαρταται μονο απο εμενα)
Ο κυριος λογος που "αναγκαζομαι" (πρεπει να εχω μια πιασιαρικη δικαιολογια) να αποχωριστω τον Ζ2 ειναι η τοποθετηση του, επειδη εχει την εξατμιση στο πλαι και δε μπορω να το βαλω κοντα σε τοιχο στο σπιτι, οποτε τον εχω στη μεση....
Τωρα που το σκεφτομαι δεν υπαρχει δευτερευων λογος...χιχι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος