- Reaction score
- 1.187
Απάντηση: WD-40 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΒΙΝΥΛΙΩΝ!
Ναι το πιστόνι και τα ελατήρια είναι μεταλλικά δεν κινδυνεύουν...
Ναι το πιστόνι και τα ελατήρια είναι μεταλλικά δεν κινδυνεύουν...
Καλα που το ειπες!!! Σημερα ανοιξα την πεταλιερα Logitech που εχω για να της διορθωσω το ποτενσιομετρο του φρενου που εκανε νερα.Πάντως πρέπει να ξέρεις ότι όλα αυτά τα λάδια καταστρέφουν τα πλαστικά μετά από μερικά χρόνια.
Φίλε Komhst, κάνοντας googling πάντα γιατί δεν έχω άλλη πηγή, λένε πως επέλεξαν το wd-40 επειδή, αντίθετα με το λάδι σιλικόνης που είναι και το ιδανικό επειδή έχει την τάση να αποβάλλει την σκόνη και αντίθετα με το οινόπνευμα, δεν προσβάλλει, χημικά, το βινύλιο!Ναι το πιστόνι και τα ελατήρια είναι μεταλλικά δεν κινδυνεύουν...
Φίλε μου το έχω εφαρμόσει γενικά! Ένα δίσκο που έδινε το HITEC, στις αρχές του έτους, όταν τον έβγαλα από την συσκευασία του ήταν γεμάτος σκόνη. Τον πέρασα με το WD-40, (αλλά προσοχή με το discwasher και όπως προβλέπεται η χρήση του!), και έγινε τέλειος!Δοκιμασε το και σε κανενα καλο δισκο που δεν εχει σκρατσ κλπ. Για να δουμε αν αλλαζει κατι στην αποκριση
Θαυμάσιο-κατώτερο!
Κάνε λίγο googling και θα δεις ότι δεν καταστρέφει γιατί δεν έχει σιλικόνη, (στοιχείο του βινυλίου). Ότι λαδώνει, λαδώνει! Αλλά αυτό το θέλουμε!Το θέμα είναι εάν κάνει δουλειά χωρίς να καταστρέφει (και να λαδώνει).