WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Μπορείς να βγάλεις αναλογικό ήχο stereo μόνο αν υπάρχει αυτούσιος στο αρχείο που παίζεις (με την επιλογή analog για τον ήχο). Αν όμως η ταινία σου είναι π.χ. DTS τότε θα πρέπει να οδηγηθεί μόνο μέσω του optical σε αποκωδικωποιητή.
Κατανοητό για τα DTS αλλά θα μπορέσω να ακούσω AC3 5.1 από απλή έξοδο Stereo (έστω και με απώλειες); Αν επιλέξω analog στον ήχο κάνει downsample τα AC3 σε στέρεο;

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Οχι. Δεν υπάρχει δυνατότητα downmix (ας με διορθώσει κάποιος αν υπάρχει αντίρηση).

Reaction score
4
Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Αγόρασα και εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ως τώρα.Στον τομέα της εικόνας βλέπω σε 1080ι και παίζει σχεδόν τα πάντα.Στον τομέα του ήχου τώρα και επειδή θέλω να ακούω και μουσική από αυτό δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ την οπτική έξοδο και τροφοδοτώ τον ενισχυτή μου αλλά επειδή είναι ένας τυπικός pioner 5x100 δεν έχει και πολύ καλό dac. Να φανταστήτε ότι ένα dvd sony των 100 € παίζει καλύτερα τα cd. Σκέπτομαι λοιπόν να πάρω ένα εξωτερικό DAC και να οδηγώ τον ενισχυτή. Έχετε υπόψην σας κάποιο καλό και φθηνό σχετικά?
Ευχαριστώ πολύ.
εγω πηρα το Cambridge Audio DacMagic 200 λιρες (δλδ 220-230 ευρω, εδω οι κλεφτες το πουλανε 350 ευρω, οποτε αν εχεις γνωστο στην Αγγλια, κανε κουμαντο) και παιζει παρα πολυ καλα. Αλλιως για πιο οικονομικα τσεκαρε το zero dac στο ebay, για το οποιο εχω διαβασει καλα λογια. Βεβαια, απ'οτι εχω καταλαβει θα κανεις δουλεια μονο με απλο στερεοφωνικο ηχο, αφου κανενα τετοιο dac δεν αποκωδικοποιει πολυκαναλο ηχο, δλδ DD και DTS.

Reaction score
4
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Οχι. Δεν υπάρχει δυνατότητα downmix (ας με διορθώσει κάποιος αν υπάρχει αντίρηση).
σορυ αλλα αν δεν κανει ουτε αυτο ειναι για πεταμα... τι τις εχει τις στερεο εξοδους;!; για τα mp3;

ειμαι σιγουρος οτι ο,τι ηχητικο φορμα υποστηριζει το κανει downmix σε αναλογικο στερεο. Αυτο που δεν κανει, απ'οτι εχω καταλαβει ειναι το downmix σε ψηφιακο στερεο. Ελπιζω να αλλαξει αυτο το νεο firmware γιατι δεν πρεπει να ειναι και τπτ σπουδαιο να γινει... εδω το κανει το 3ετιας dvd player μου που το πηρα 50 ευρω...

Reaction score
0
Ας κάνει κάποιος που το έχει ρε παιδιά μια δοκιμή αν είναι εύκολο, διότι αν κάνει downmix τα πάντα εκτός από τα DTS, τότε μου κάνει, αλλιώς μου είναι περιττό...

Reaction score
0
Ας κάνει κάποιος που το έχει ρε παιδιά μια δοκιμή αν είναι εύκολο, διότι αν κάνει downmix τα πάντα εκτός από τα DTS, τότε μου κάνει, αλλιώς μου είναι περιττό...
Εγώ που το χρησιμοποιούσα χωρίς ενισχυτή μόνο με την τηλεόραση, μόνο τα DTS αρχεία δεν ακούγονταν. Τα AC3 5.1 έπαιζαν κανονικά μέσω της επιλογής Analog (ή Stereo δε θυμάμαι ακριβώς το μενού..). Δεν είμαι ειδικός αλλά η λογική μου λέει ότι αυτό που άκουγα ήταν Downmix σε Stereo.

Reaction score
0
Κανει downmix AC3> stereo, το γραφει και στο κουτι του (AAC/Dolby Digital decodes in 2 channel output only) και εγω το διαπίστωσα, αν το συνδέσω μονο με HDMI στην tv, οι ταινιες με AC3 παιζουν κανονικα, με DTS οχι. Για DTS χρησμιμοποιω τον πολυκαναλο ενισχυτη που συνδεω με οπτικη ινα.

Reaction score
2

Κανει downmix AC3> stereo, το γραφει και στο κουτι του (AAC/Dolby Digital decodes in 2 channel output only) και εγω το διαπίστωσα, αν το συνδέσω μονο με HDMI στην tv, οι ταινιες με AC3 παιζουν κανονικα, με DTS οχι. Για DTS χρησμιμοποιω τον πολυκαναλο ενισχυτη που συνδεω με οπτικη ινα.

Δηλαδή δεν κάνει dts passthrough σε σύνδεση Hdmi με ενισχυτή ?Με ενδιαφέρει αυτή η σύνδεση σε πολυκάναλο ενισχυτή για εικόνα-ήχο.

Reaction score
6
Ρε παιδιά , διαβάστε και λίγο πριν αρχίζετε να ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια...
Για τελευταία φορά, το WD TV ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ DTS decode (και downmix) ΟΥΤΕ στις αναλογικές του εξόδους ΟΥΤΕ στο HDMI!!! Αντίθετα κάνει AC-3 decode (& downmix) σε στέρεο στις αναλογικές του εξόδους ΚΑΙ στο HDMI.
Επίσης,κάνει κανονικά Passthrough ΚΑΙ από την οπτική αλλά ΚΑΙ από το HDMI ΟΛΑ τα format που υποστηρίζει (AC-3, DTS, FLAC PCM κλπ)
Για να απολαύσετε λοιπόν , όλα όσα μπορεί να προσφέρει το WDTV, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ένας πολυκάναλος ενισχυτής με ΟΠΤΙΚΗ ψηφιακή είσοδο ήχου (ή ομοαξονική , όπου θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντάπτορας από coaxial σε optical spdif) ή είσοδο HDMI, ο οποίος θα πρέπει φυσικά να υποστηρίζει τουλάχιστον decode από Dolby Digital AC-3 αλλά και DTS !!!!!!
Αν έχετε απλά μια τηλεόραση με HDMI είσοδο, αγοράζοντας το WDTV αποδέχεσται το ότι σε κάθε DTS ταινία που έχετε θα πρέπει να μετατρέψετε τον ήχο σε Dolby Digital AC-3 πρώτα...(με το αντίστοιχο εργαλείο για το popcorn hour)
Δυστυχώς για εσάς , η WD επέλεξε να μην δώσει το υψηλό αντίτιμο που ζητάει η DTS για το decoding license και να επιβαρύνει έτσι το κόστος της συσκευής (άλλιώς ποιος θα έπαιρνε το WDTV αν έκανε πχ τα διπλάσια λεφτά???). Και δυστυχώς είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει στο WDTV (εκτός αν πρώτα πουλήσει μερικά εκατομύρια κομμάτια)...!!!!
Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, το WDTV είναι μια συσκευή η οποία είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της και κάνει αυτά που υπόσχεται (και πάρα πολύ καλά μάλιστα).
Προβληματάκια υπάρχουν και θα υπάρχουν (σε αυτό βέβαια δεν φταίει τόσο η WD όσο η realmagic που φτιάχνει την πλακέτα και δίνει το proprietary software για να το αναπτύξει η developer ομάδα της WD), λύση σε πολλά από αυτά ήδη δόθηκε και πολύ γρήγορα, αναμένουμε την επόμενη έκδοση καθώς η WD έδειξε ότι θα το στηρίξει αρκετά το προϊόν !

Αν ξαναδώ ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με το topic(το firmware 1.01.01), θα μεταφέρονται στο γενικό thread του WD χωρίς προειδοποίηση!!!

Reaction score
2

Ρε παιδιά , διαβάστε και λίγο πριν αρχίζετε να ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια...
Για τελευταία φορά, το WD TV ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ DTS decode (και downmix) ΟΥΤΕ στις αναλογικές του εξόδους ΟΥΤΕ στο HDMI!!! Αντίθετα κάνει AC-3 decode (& downmix) σε στέρεο στις αναλογικές του εξόδους ΚΑΙ στο HDMI.
Επίσης,κάνει κανονικά Passthrough ΚΑΙ από την οπτική αλλά ΚΑΙ από το HDMI ΟΛΑ τα format που υποστηρίζει (AC-3, DTS, FLAC PCM κλπ)
Για να απολαύσετε λοιπόν , όλα όσα μπορεί να προσφέρει το WDTV, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ένας πολυκάναλος ενισχυτής με ΟΠΤΙΚΗ ψηφιακή είσοδο ήχου (ή ομοαξονική , όπου θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντάπτορας από coaxial σε optical spdif) ή είσοδο HDMI, ο οποίος θα πρέπει φυσικά να υποστηρίζει τουλάχιστον decode από Dolby Digital AC-3 αλλά και DTS !!!!!!
Αν έχετε απλά μια τηλεόραση με HDMI είσοδο, αγοράζοντας το WDTV αποδέχεσται το ότι σε κάθε DTS ταινία που έχετε θα πρέπει να μετατρέψετε τον ήχο σε Dolby Digital AC-3 πρώτα...(με το αντίστοιχο εργαλείο για το popcorn hour)
Δυστυχώς για εσάς , η WD επέλεξε να μην δώσει το υψηλό αντίτιμο που ζητάει η DTS για το decoding license και να επιβαρύνει έτσι το κόστος της συσκευής (άλλιώς ποιος θα έπαιρνε το WDTV αν έκανε πχ τα διπλάσια λεφτά???). Και δυστυχώς είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει στο WDTV (εκτός αν πρώτα πουλήσει μερικά εκατομύρια κομμάτια)...!!!!
Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, το WDTV είναι μια συσκευή η οποία είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της και κάνει αυτά που υπόσχεται (και πάρα πολύ καλά μάλιστα).
Προβληματάκια υπάρχουν και θα υπάρχουν (σε αυτό βέβαια δεν φταίει τόσο η WD όσο η realmagic που φτιάχνει την πλακέτα και δίνει το proprietary software για να το αναπτύξει η developer ομάδα της WD), λύση σε πολλά από αυτά ήδη δόθηκε και πολύ γρήγορα, αναμένουμε την επόμενη έκδοση καθώς η WD έδειξε ότι θα το στηρίξει αρκετά το προϊόν !

Αν ξαναδώ ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με το topic(το firmware 1.01.01), θα μεταφέρονται στο γενικό thread του WD χωρίς προειδοποίηση!!!
Εντάξει κύριε συντονιστή μην βαράτε ,απλά δεν είδα κανείς να ανέφερε για την συγκεκριμένη συνδεσμόλογια Hdmi-Av Receiver με δοκιμή οπότε το ρώτησα μήπως και βρεθεί κάποιο μέλος που το έκανε στην πράξη για να μου δώσει τις εντυπώσεις του.
Συγνώμη για το off -topic...

Reaction score
0
παιδια ,εχω προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια. Ενω μπορω να πληγηθω μέσα στον player ,όταν του πατα για να αναπαράγει τα βίντεο αρχεία ,δεν τα παίζει. Αύτο μάλλον έχει προκληθεί απ' το ότι ποτέ δεν χρησιμοποιώ το eject και αφότου κλείνω την συσκευη , βγάζω τον εξωτερικο σκληρό. Καμιά ιδέα με το τι θα μπορούσα να κάνω για να το επαναφερω?

Εχω ήδη κάνει reset και hardware reset , αλλά δεν έγινε τίποτα . Πως θα μπορούσα να το φέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις , δηλαδη να νημ έχει πάνω το καινούργιο firmware , ώστε να το περάσω απ' την αρχή, μήπως και λυθεί το προβλημα?

Reaction score
0
λιοπον πρωτες πρωτες δοκιμες
Το μηχανακι παιζει μια χαρα αυτα που δοκιμασα χωρις προβλημα
Με χαλασε το παιδαριωδες μενου κ η παντελης ελλειψη ρυθμισεων,εχει μονο τα βασικα,επισης οι υποτιτλοι καλο θα ηταν να ειναι μεγαλυτεροι κ με σκιαση.Αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις

Reaction score
0

παιδια ,εχω προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια. Ενω μπορω να πληγηθω μέσα στον player ,όταν του πατα για να αναπαράγει τα βίντεο αρχεία ,δεν τα παίζει. Αύτο μάλλον έχει προκληθεί απ' το ότι ποτέ δεν χρησιμοποιώ το eject και αφότου κλείνω την συσκευη , βγάζω τον εξωτερικο σκληρό. Καμιά ιδέα με το τι θα μπορούσα να κάνω για να το επαναφερω?

Εχω ήδη κάνει reset και hardware reset , αλλά δεν έγινε τίποτα . Πως θα μπορούσα να το φέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις , δηλαδη να νημ έχει πάνω το καινούργιο firmware , ώστε να το περάσω απ' την αρχή, μήπως και λυθεί το προβλημα?
Αν το πρόβλημα είναι στο eject νομίζω δεν θα μπορούσες να δείς καθόλου τον δίσκο. Στο site της WD (ή κάπου αλλού?) περιγράφεται η διαδικασία επαναφοράς του δίσκου σε μια τέτοια περίπτωση.
Το πρώτο firmware δεν είναι διαθέσιμο.
Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το ίδιο?
MP3 παίζει?
Φωτογραφίες?
Πατάς το play ή το OK?

Reaction score
0
λιοπον πρωτες πρωτες δοκιμες
Το μηχανακι παιζει μια χαρα αυτα που δοκιμασα χωρις προβλημα
Με χαλασε το παιδαριωδες μενου κ η παντελης ελλειψη ρυθμισεων,εχει μονο τα βασικα,επισης οι υποτιτλοι καλο θα ηταν να ειναι μεγαλυτεροι κ με σκιαση.Αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ οι εντυπώσεις μου !!!!!!! :132:

Και γω καινούργιος με το μηχανάκι (σημερινός) :105:

Οι υπότιτλοι χρειάζονται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ bold γραμματοσειρά !!!!! ΙΣΑ ΙΣΑ που φαίνονται... :108:

Reaction score
0
να ρωτησω κατι παιδες??? το καινουργιο firmware 1.01.02 τι παραπανω εχει απο το 1.01.01
????????
εχει βελτιωθει κατι απο τα κλασσικα προβληματα ???????? Η να περιμενουμε μια και καλη το επομενο?????????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517