WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Μέχρι αυτή την ώρα και αφού του έκανα γερό τεστ με πολλές ταινίες MKV και AVI κ.λπ. έχω τα εξής συμπεράσματα.

Βάλτε άφοβα την καινούργια έκδοση.

Με την βοήθεια των 2 προγραμμάτων για τους υπότιτλους των φίλων μας το μηχανάκι πετάει. Κανένα κόλλημα, άψογη εικόνα, σωστός ήχος DTS, καλλίτερη ανταπόκριση Remote control. Εάν στην μετατροπή των υποτίτλων σε SUB βάλετε την γραμματοσειρά VERDANA είναι καταπληκτική σε ευκρίνεια και η διάρκεια της μετατροπής δεν διαρκεί πάνω από 1-1.5 min.
Το θέμα με το DTS έχει λυθεί οριστικά;;;;;
Αν είναι έτσι να ασχοληθώ με τους υπότιτλους μόνο.
Αλλό 1-2 λεπτά και άλλο κανα 20λεπτο που χρειαζόταν για μετατροπή DTS->AC3

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Το θέμα με το DTS έχει λυθεί οριστικά;;;;;
Αν είναι έτσι να ασχοληθώ με τους υπότιτλους μόνο.
Αλλό 1-2 λεπτά και άλλο κανα 20λεπτο που χρειαζόταν για μετατροπή DTS->AC3
Πιθανότατα ο φίλος εννοεί το πρόβλημα σπασιμάτων στον ήχο DTS. Εσύ πιθανώς περιμένεις να πάρεις το DTS από την HDMI το οποίο όπως δήλωσαν δεν μπορεί να γίνει με το υπάρχον hardware. Δηλαδή σε κάποιο επόμενο προϊόν μόνο.

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Για να το ξεκαθαρίσουμε:
Το DTS downmix δεν θα λυθεί. Δεν το υποστήριζε από την αρχή η συσκευή, και δεν μπορεί να λυθεί με firmware upgrade. Δυστυχώς είναι θέμα hardware.

Reaction score
0

Επίσης για την τροφοδοσία του σκληρού από το USB: Με το υπάρχον hardware δεν υπάρχει η δυνατότητα διακοπής της τροφοδοσίας του σκληρού όταν κλείνουμε την συσκευή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Πιθανότατα ο φίλος εννοεί το πρόβλημα σπασιμάτων στον ήχο DTS. Εσύ πιθανώς περιμένεις να πάρεις το DTS από την HDMI το οποίο όπως δήλωσαν δεν μπορεί να γίνει με το υπάρχον hardware. Δηλαδή σε κάποιο επόμενο προϊόν μόνο.
Εχω ενισχυτή....
Αναφερόμουν στα σπασίματα.

Πλέον δλδ δεν κάνει σπασίματα το DTS ????

Reaction score
0

Μέχρι αυτή την ώρα και αφού του έκανα γερό τεστ με πολλές ταινίες MKV και AVI κ.λπ. έχω τα εξής συμπεράσματα.

Με την βοήθεια των 2 προγραμμάτων για τους υπότιτλους των φίλων μας το μηχανάκι πετάει. Κανένα κόλλημα, άψογη εικόνα, σωστός ήχος DTS, καλλίτερη ανταπόκριση Remote control. Εάν στην μετατροπή των υποτίτλων σε SUB βάλετε την γραμματοσειρά VERDANA είναι καταπληκτική σε ευκρίνεια και η διάρκεια της μετατροπής δεν διαρκεί πάνω από 1-1.5 min.
Πραγματικα και εγω τελικα τους καταφερα τους υποτιτλους και ειναι αψογοι.Ομως σε εμενα με το προγραμμα αυτο του φιλου
συμβεινει το εξης ενω στην εικονα που εχει και φαινονται οι
υποτιτλοι (το δειγμα δηλαδη) οι υποτιτλοι ειναι κανονικοι, στο WD
φαινονται με μαυρα γραμματα.Ετσι για να μου βγουν κανονικα
στο WD,εκει που λεει text εβαλα μαυρο χρωμα και στο outline ασπρο.Δηλαδη το αντιθετο ακριβως που εχει το προγραμμα με τη
default ρυθμιση.

Παντως δεν ενθουσιαζομαι και τοσο επειδη πιστευω οτι τουλαχιστον τα βασικα,οπως αξιοπρεπη εμφανιση των υποτιτλων πρεπει να την κανει το μηχανημα απο μονο του χωρις να χρειαζονται μετατροπες Οποιος θελει πολυ περισσοτερα μετα ας δοκιμασει καοιο απο τα
firmware που κανουν οι διαφοροι αγγλοι, γαλλοι,πορτογαλοι ερασιτεχνες .Επειδη το κανουν απο μερακι και δεν σκεφτονται το χρονο που θα ξοδεψουν οπως οι Scottηδες (λογω κοστους) η
δουλεια τους ειναι ασυγκριτα καλυτερη.To dvd μου το philips 5990
μεταμορφωθηκε με το firmware ενος ρουμανου.Αμα περιμενα τα επισημα firmware της philips ζησε μαη μου.Φυσικα υπαρχη καποιο ρισκο παντα.

Reaction score
0

Το οτι δεν προκειται να δωσουν DTS downmix ισχυει.
Το οτι ειναι θεμα hardware δεν ισχυει - ειναι απολυτως θεμα firmware (μαλιστα ενα συγκεκριμενο αρχειο σε αυτο). Απλα στην τιμη αυτη που το πουλαει η WD κρινει οτι δε τη συμφερει να πληρωσει τις αδειες στη DTS...

Reaction score
0

Απλα στην τιμη αυτη που το πουλαει η WD κρινει οτι δε τη συμφερει να πληρωσει τις αδειες στη DTS...
+1 Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη.....

Reaction score
0

Το οτι δεν προκειται να δωσουν DTS downmix ισχυει.
Το οτι ειναι θεμα hardware δεν ισχυει - ειναι απολυτως θεμα firmware (μαλιστα ενα συγκεκριμενο αρχειο σε αυτο). Απλα στην τιμη αυτη που το πουλαει η WD κρινει οτι δε τη συμφερει να πληρωσει τις αδειες στη DTS...
Συμφωνώ αλλά προυποθέτει και συγκεκριμένο hardware.

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι; Με το AviAddXSubs έφτιαξα πράγματι τους υπότιτλους και νομίζω ότι όλα δούλεψαν σωστά, μιας και ο πατέρας μου δεν παραπονέθηκε. Για τα αρχεία mkv. χρησιμοποιώ το txt2vobsub; Ρωτάω γιατί αναφέρεις 2 προγράμματα και δεν είμαι σίγουρος για ποια λες...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Reaction score
0

Μπορειτε να ξαναγραψετε ποιες ρυθμισεις εχουν το καλυτερο αποτελεσμα στο txt2vosub αναλυτικα (font size, colors, font κτλ) κυριως για LCD TV 720p. Ευχαριστω.

Reaction score
0

Δεν μας λές και σε εμάς ποια είναι αυτα τα 2 προγραμματάκια μπας και δουμε ασπρη μέρα; Και πώς να τα δουλέψουμε φυσικά

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Δεν μας λές και σε εμάς ποια είναι αυτα τα 2 προγραμματάκια μπας και δουμε ασπρη μέρα; Και πώς να τα δουλέψουμε φυσικά
AVIAddXSubs
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
Εχει και οδηγιες για το wd.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

AVIAddXSubs
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
Εχει και οδηγιες για το wd.
SoCiaL ευχαριστώ παρα πολυ εστω και με αυτο τον τρόπο
λυθηκαν αρκετα προβληματα και παιρνει μόνο μερικα δευτερολεπτα

Reaction score
0

plz
ενα λινκ για το παλιο 1.02.02 ?? για να το περασω σε εναν γνωστο μου
ευχαριστω

Reaction score
7

Ρε παιδιά με το AVIAddXSubs κάνεις υπότιτλους και για τα mkv. Απλά κάνεις drag and drop τον υπότιτλο μέσα στο προγραμματάκι. Και φτιάχνει 2 αρχειάκια σε 10-15 δευτερόλεπτα και τα πετάς μέσα στον φάκελο με την ταινία...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842