WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Γ

Ειλικρινά αν υπάρξει μέθοδος επίσημης διαμαρτυρίας θα μπορούσα κι εγώ να συμμετάσχω. :121:
+1

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Λοιπον guys ανακαλυψα κατι... Δεν ξερω αν το εχει ανακαλυψει καποιος πιο πριν αλλα επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα 1080p, πραγματικα δεν μπορουσα να καταλαβω την λογικη που κολλαγαν τοσο πολυ (μεχρι και ο ηχος χανοταν και η εικονα ηταν σα να εκανες forward!!) τελικα βρηκα την λυση: Για δοκιμαστε, οταν βαλετε ενα mkv 1080p που ξερετε οτι κολλαει, να επιλεξετε "Subtitle: off" στα "options" και θα δειτε ως δια μαγειας οτι θα σταματησει να κολλαει!!! Δεν ξερω για σας, αλλα εγω επαθα πλακα οταν το διαπιστωσα!! ΚΑτι παιζει λοιπον με τους υποτιτλους! Τωρα, βεβαια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αλλα mkv 1080p δεν χρειαζεται να το κανω αυτο, αφου δεν κολλανε..να προσθεσω οτι ολα τα αρχεια μου δεν ξεπερνανε το οριο που θετει το λογισμικο του WD TV των ref frames συμφωνα με την αναλυση τους! Γιατι λοιπον αλλα κολλανε κι αλλα οχι?? Αν μπορει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια... Πιστευω παντως να βοηθησα λιγακι!

Reaction score
0

Κι επανερχομαι, λοιπον, μετα το προηγουμενο post μου για να σας πω οτι τελικα υπαρχει λυση!!! Οπως ειπα στο προηγουμενο post, στα αρχεια mkv με αναλυση 1080p που κολλανε αν βγαλετε τους υποτιτλους δεν θα κολλανε. Το επομενο και πιο ενδιαφερον που παρατηρησα ειναι οτι αν ενα απο αυτα τα αρχεια εχει ενσωματομενους υποτιτλους, οποιασδηποτε γλωσσας, και βλεπεις τη ταινια με αυτους, τοτε δεν κολλαει (φυσικα αν επιλεξεις τους ελληνικους, που εχεις σε srt ξεχωριστα τοτε θα αρχισει να κολλαει παλι!). Τελικα, χρησιμοποιησα το mkvmerge GUI v.2.7.0 κι ενσωματωσα τους ελληνικους υποτιτλους SRT που ειχα σε ενα mkv 1080p που κολλαγε, βαζοντας "Language: Gre (Greek)" στη καρτελα "General track options" και "Subtitle charset: ISO-8859-7" στη καρτελα "Format specific options". (Μπορειτε να επιλεξετε σαν Charset και το "Windows 1253" αν θελετε και σε περιπτωση που οι υποτιτλοι ειναι μορφης SUB ή καποιας αλλης εκτος SRT και θελουν Unicode τοτε επιλεγετε "UTF-8").
Αφου λοιπον τελειωσε το muxing και το δοκιμασα στο WD TV, με μεγαλη χαρα και ανακουφιση ειδα οτι δεν κολλαγε!!! Ενταξει για να πω την αληθεια κολλησε σε μερικα διαστηματα λιγο το frame, αλλα 1-2 δευτερολεπτα και μονο 2-3 φορες!! Το πιο εκνευριστικο, ομως, να κολλησει τελειως χωρις ηχο και να δειχνει σα να πηγαινει foraward η ταινια δεν εγινε!!! Οποτε εκατσα και την απολαυσα ευχαριστα και ακουραστα!!!
Α! Και κατι αλλο...Μπορει και να ειναι ιδεα μου, αλλα μαλλον με αυτο τον τροπο οι υποτιτλοι δεν εξαφανιζονται αμεσως!!!!!!!
Ελπιζω, λοιπον, να βοηθησα οσους (που νομιζω οτι ειναι πααααρα πολλοι!) αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα!
Να προσθεσω, οτι το muxing με το MkvMerge κραταει 10-20 λεπτακια, αναλογα με τις δυνατοτητες του υπολογιστη σας.
Περιμενω τα σχολια και τα δικα σας συμπερασματα!

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Μόλις έστειλα ένα support request στην WD αναφέροντας το πρόβλημα για να δούμε την επίσημη αντίδρασή της. Τους αναφέρω απλώς το πρόβλημα χωρίς να κάνω καμιά αναφορά σε forums, σε prereleases ή ότι άλλο σχετικό.
Προτείνω (έτσι από περιέργεια) όλοι να κάνουμε την ίδια ερώτηση.
Το κείμενο είναι το παρακάτω:
"I just upgraded my WD HD TV to the latest firmware version 1.02.07.
After the upgrade, the Greek subtitles are not displayed correctly. The subtitles appear at the screen for a few milliseconds and disappear again.
As a result, the subtitles could not be read. The problem did not occur before the upgrade from version 1.01.01
The problem occurs with every video I watch. When using English subtitles, the playback is OK. It seems that something is wrong with the Greek subtitles.
The subtitles are external in .srt format.
What is the problem?"

Reaction score
8

εγω πηρα την εξης απαντηση:
I want to know if the flashing problem with the greek subtitles will be
solved.
Thanks.

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.
We do apologize but we do not have information on what will be included on the future firmware upgrade. Please check our site periodically for further updates.
Sincerely,
Joan R.
Western Digital Service and Support

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Μόλις έστειλα ένα support request στην WD αναφέροντας το πρόβλημα για να δούμε την επίσημη αντίδρασή της. Τους αναφέρω απλώς το πρόβλημα χωρίς να κάνω καμιά αναφορά σε forums, σε prereleases ή ότι άλλο σχετικό.
Προτείνω (έτσι από περιέργεια) όλοι να κάνουμε την ίδια ερώτηση.
Το κείμενο είναι το παρακάτω:
"I just upgraded my WD HD TV to the latest firmware version 1.02.07.
After the upgrade, the Greek subtitles are not displayed correctly. The subtitles appear at the screen for a few milliseconds and disappear again.
As a result, the subtitles could not be read. The problem did not occur before the upgrade from version 1.01.01
The problem occurs with every video I watch. When using English subtitles, the playback is OK. It seems that something is wrong with the Greek subtitles.
The subtitles are external in .srt format.
What is the problem?"
Ακριβώς φίλε μου το ίδιο πρόβλημα (γρήγορης εξαφάνισης των ελληνικών υπότιτλων) αντιμετώπισα και εγώ χθές που είχα την ατυχία να φορτώσω το νέο firmware 1.02.07 γιατί πίστευα ότι θα έχω κάποιες βελτιωμμένες λειτουργίες και όχι αυτό χάλι με τους ελληνικούς υπότιτλους. Έβαλα σε USB stick το προηγούμενο firmware 1.01.02 που είχα, αλλά ΔΕΝ το αναγνώριζε ο WD TV HD.
Έκανα factory reset, αλλά τίποτε, το firmware παρέμεινε το ίδιο (1.02.07). Ευτυχώς που πρόλαβα να ενημερώσω ενα φίλο να μην προχωρήσει στην εγκατάσταση του νέου firmware.
Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιά διαδικασία μπορούμε να ξαναφορτώσουμε το παλιό firmware;

Reaction score
0

Ακριβώς φίλε μου το ίδιο πρόβλημα (γρήγορης εξαφάνισης των ελληνικών υπότιτλων) αντιμετώπισα και εγώ χθές που είχα την ατυχία να φορτώσω το νέο firmware 1.02.07 γιατί πίστευα ότι θα έχω κάποιες βελτιωμμένες λειτουργίες και όχι αυτό χάλι με τους ελληνικούς υπότιτλους. Έβαλα σε USB stick το προηγούμενο firmware 1.01.02 που είχα, αλλά ΔΕΝ το αναγνώριζε ο WD TV HD.
Έκανα factory reset, αλλά τίποτε, το firmware παρέμεινε το ίδιο (1.02.07). Ευτυχώς που πρόλαβα να ενημερώσω ενα φίλο να μην προχωρήσει στην εγκατάσταση του νέου firmware.
Μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιά διαδικασία μπορούμε να ξαναφορτώσουμε το παλιό firmware;
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=866273&postcount=1407

Reaction score
0

Ρίξτε και μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες.

Λοιπόν... επειδή σε "νιώθω" θα το αναφέρω και πάλι.
Κατεβάζεις το προηγούμενο firmware που θέλεις να περάσεις
Ανοίγεις το αρχείο wdtv.ver με το notepad και εκεί που λέει την version βάζεις όποιο νούμερο θέλεις αρκεί να είναι μεγαλύτερο απο το 1.02.07
Βάλε πχ 1.03.08 και κάνε save.
Μόλις βάλεις το usb θα σου πει new firmware found... Και έτσι θα επιστρέψεις στο παλιό.

Reaction score
0

Ευχαριστώ και τους δύο φίλους πιο πάνω για την άμεση ανταπόκρισή τους στη λύση του προβλήματος για old firmware upgrade.

Reaction score
0

Παιδια εσεις που εχετε επικοινωνια με την WD μπορειτε να πιεσετε για μεγαλυτερες γραμματοσειρες γιατι σε μεγεθος 40 σε 26αρα LCD Samsung και βγαζουμε τα ματια μας για να τους δουμε...
Ευχαριστω εκ των προτερων !
Νικος

Reaction score
0

..........Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.
We do apologize but we do not have information on what will be included on the future firmware upgrade. Please check our site periodically for further updates.
Sincerely,
Joan R.........

....Παιδια εσεις που εχετε επικοινωνια με την WD μπορειτε να πιεσετε για μεγαλυτερες γραμματοσειρες γιατι σε μεγεθος 40 σε 26αρα LCD Samsung και βγαζουμε τα ματια μας για να τους δουμε.....

Δυστυχως φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω και γω που βλεπω σε μια 37αρα TV,
αλλα ακομα και σε μια 40αρα, οι υποτιτλοι ειναι μικροι.
Και αυτο ειχε ζητηθει απο πολλους χρηστες,αλλα τελικα δεν εγινε.
τα συμπερασματα δικα σας.

η απαντηση της WD φανερωνει ποσο πολυ ενδιαφερεται για τους Ελληνες χρηστες.Δυστυχως ισχυει οτι εγραψα παραπανω
"ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ............. ΚΑΝΟΝΙΚΑ."

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Καλησπέρα σε όλους σας. Δυστυχώς βρήκα το θέμα αυτό αργά και είμαι και εγώ ένας από αυτούς που έκαναν την αναβάθμιση. Ευτυχώς που βρήκατε την λύση. Το θέμα είναι...που βρίσκουμε την προηγούμενη έκδοση? Υπάρχει κάπου στο site της WD?

Ευχαριστώ

PS. Τελικά το βρήκα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:
http://support.wdc.com/download/wdtv/WDTV_FW_1_01_02.zip

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

έρχεται η ώρα του ποπ κορν μου φαίνεται...

Reaction score
99

Παιδιά για να καταλάβω: Εαν έχω το 1.02.07, ο μόνος και γρήγορος τρόπος για να δω σωστά Ελληνικούς υπότιτλους είναι το AVIAddXSubs; Εμένα με ενδιαφέρει μόνο να βλέπω σε 720p ταινίες οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο firmware.

Reaction score
0

Παιδιά για να καταλάβω: Εαν έχω το 1.02.07, ο μόνος και γρήγορος τρόπος για να δω σωστά Ελληνικούς υπότιτλους είναι το AVIAddXSubs; Εμένα με ενδιαφέρει μόνο να βλέπω σε 720p ταινίες οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο firmware.
Αν θυμάμαι καλά, ακόμα και στα avi παρουσιάζεται το πρόβλημα, οπότε και στις 720p ταινίες θα το έχεις. Με την μετατροπή σε sub λογικά θα είσαι οκ αλλά έγω δεν έχω ούτε χρόνο ούτε υπομονή να το κάνω, οπότε παραμένω στο 1.01.02.

Reaction score
0

Το έχεις όπως το είχα και εγώ μέχρι που το έκανα downgrade στο 1.01.02 με τον τρόπο που μου είπαν οι φίλοι σε προηγούμενο post και ξαναείδα ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
7

Ρε πλάκα μας κάνουν? Έβαλα το 1.02.07 και έπαιξα 3-4 ταινίες 1080p και μόλι κάνω fast forward κάπου, τότε η ταινία δεν σταματάει με τίποτα από το ff και συνεχίζει γρήγορα χωρίς να ακούω τίποτα! Έλεος!

Reaction score
0

Ρε πλάκα μας κάνουν? Έβαλα το 1.02.07 και έπαιξα 3-4 ταινίες 1080p και μόλι κάνω fast forward κάπου, τότε η ταινία δεν σταματάει με τίποτα από το ff και συνεχίζει γρήγορα χωρίς να ακούω τίποτα! Έλεος!
Πραγματικά είναι πολύ περίεργο που επισημοποίησαν αυτή την έκδοση. Όλη η σειρά 1.02.xx είναι πολύ ασταθής και περίμενα να ακολουθήσουν αρκετές ακόμα εκδόσεις πριν κυκλοφορήσει επίσημα. Κρίμα γιατί είχαμε φτάσει σε αρκετά καλό επίπεδο με την 1.01.02..

Reaction score
0

..........Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.
Sincerely,
Joan R.........

....Παιδια εσεις που εχετε επικοινωνια με την WD μπορειτε να πιεσετε για μεγαλυτερες γραμματοσειρες γιατι σε μεγεθος 40 σε 26αρα LCD Samsung και βγαζουμε τα ματια μας για να τους δουμε.....

Δυστυχως φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω και γω που βλεπω σε μια 37αρα TV,
αλλα ακομα και σε μια 40αρα, οι υποτιτλοι ειναι μικροι.
Και αυτο ειχε ζητηθει απο πολλους χρηστες,αλλα τελικα δεν εγινε.
τα συμπερασματα δικα σας.

η απαντηση της WD φανερωνει ποσο πολυ ενδιαφερεται για τους Ελληνες χρηστες.Δυστυχως ισχυει οτι εγραψα παραπανω
"ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ............. ΚΑΝΟΝΙΚΑ."

Η λυση για μεγαλυτερα fonts ειναι παρακάτω βασισμενη στο 1.02.07 τελευταίο firmware , εχει ζητηθει απο τον δημιουργό του να γινει <επέμβαση> και στο καλο 1.01.02

Code:
http://www.mediafire.com/?14mdw5t1ydh

Reaction score
0

Πραγματικά είναι πολύ περίεργο που επισημοποίησαν αυτή την έκδοση. Όλη η σειρά 1.02.xx είναι πολύ ασταθής και περίμενα να ακολουθήσουν αρκετές ακόμα εκδόσεις πριν κυκλοφορήσει επίσημα. Κρίμα γιατί είχαμε φτάσει σε αρκετά καλό επίπεδο με την 1.01.02..
Η αστάθεια που λες φιλε μου ειναι πραγματι γεγονός ειδικά με τα ελληνικα.

Μαλιστα απο οτι φαινεται η WD άλλαξε απο την 1.01.02 και μετα απο ARPHIC's Bitmap font σε HiFont rendering engines.

λεπτομέρειες παρακάτω απο τον sda .

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=515.0
και εδώ για την επιβάρυνση που έχει η cpu με τα ελληνικά

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=345.0

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ