WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Είπαμε ....ένα λαθάκι κάναμε λόγω βιασύνης !!!:116:
Ασφαλώς φίλε μου! :107:
Εξ΄άλλου κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας, κι όχι να "πουλήσω" γνώσεις. :116:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Α: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Κάνε extract τα περιεχόμενα του rar σε ένα φλασάκι ή εξωτερικό σκληρό (στο root directory, όχι μέσα σε φάκελο), βάλ'το στο WD TV και άνοιξε το. Θα δει το καινούριο firmware και θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις update.

Σευχαριστω!
Το εκανα,ολα καλα,εστρωσε καπια video που ειχα περασει,που δεν επαιζε τον ηχο οκ! αλα.........
Αυτα που δουλευω στο multimedia ειναι.
Εχω καπου στα 50 dvd απο εκδρομες,και τα αντεγραψα στο σκληρο για να τα βλεπω στην tv,τα ποιο πολλα μου τα παιζει,,σε μερικα κολαει,μερικα καθολου:110:ενω τα εκανα dvd με το ιδιο προγραμμα SOS SOS SOS
Εργα κατεβασμενα ακομα δεν εχω δοκιμασει.

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ WD TV HD ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2 ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΝΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Η ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΟΡΘΩΝΗ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΗ Η 2 ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.203

ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ WD TV HD ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2 ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΝΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Η ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΟΡΘΩΝΗ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΗ Η 2 ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλώς ήρθες! Μόνο μην γράφεις με κεφαλαία.

Η απάντησή σου είναι μερικά μηνύματα πιο πίσω.

Δες εδώ.

Reaction score
0
Με το τελευταίο firmware οι εξωτερικοί υπότιτλοι ειναι εντελώς ασυγχρόνιστοι. Υπάρχει καμιά λύση γι'αυτο ή πρέπει να περιμένουμε;

Reaction score
0
Με το τελευταίο firmware οι εξωτερικοί υπότιτλοι ειναι εντελώς ασυγχρόνιστοι. Υπάρχει καμιά λύση γι'αυτο ή πρέπει να περιμένουμε;
Βάλε αυτό :http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Προφανώς αυτό που έχεις βάλει είναι το 1.02.07 κι όχι το 1.02.10

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD Media Player

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ , ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.203
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ , ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ
Καλώς ήρθες! Μόνο μην γράφεις με κεφαλαία.

Δες αν έχεις την έκδοση 1.02.10.

dil

Reaction score
32

εβαλε κανεις την 1.02.11 να μας πει εντυπωσεις???

Reaction score
0
Το έβαλα εγώ το 1.02.11
Μια χαρά φαίνεται να λειτουργεί όσον αφορά Ελληνικούς υποτίτλους κλπ.
Τίποτε ιδιαίτερο δεν έχω να αναφέρω.

Αυτά που προσθέτει σε σχέση με το προηγούμενο δεν είναι και τίποτα σημαντικό.

GTX

Reaction score
39
Κάνει τίποτα το 11 ρε παιδιά για τις περιπτώσεις που αρχίζει τα σκαλώματα με τους υπότιτλους ή τελικά να το πετάξω??

Reaction score
0

Το 11 διορθώνει (ας πούμε) το πρόβλημα με τον συγχρονισμό εικόνας-ήχου σε ορισμένα mkv αρχεία. Λέγωντας "ας πούμε" εννοώ ότι ναι μεν είναι συγχρονισμένα πλέον, αλλά πηδώντας καρέ. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δικό μου "προβληματικό" αρχείο. Δεν ξέρω αν είναι γενικό.

Reaction score
0
Μια βοήθεια θα ήθελα κι εγώ. Στη σελίδα της WD βρίσκω μόνο το 1.02.07!!!
Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρώ τα άλλα firmware updates (1.02.10 - 1.02.11)?
ΚΑι αν δουλεύουν σωστά....γιατί εγώ δεν έχω κάνει κανένα update μέχρι στιγμής και δεν έχω κανένα πρόβλημα (είμαι ακόμα με το χωρίς _ Ά_ αλλά εκτός αυτού όλα σούπερ)

Όλα τα mkv's μου παίζουν κανονικά χωρίς κολλήματα στην εικόνα και όλα με ήχο κανονικά....έίτε είναι 720ρ ή 1080ρ. Για'αυτό ρωτάω αν δεν κάνουν ουσιαστικές αλλαγές να μην πειράξω τίποτα και παίζει χειρότερα από τωρα.

Reaction score
0
Ευτυχώς το γύρισα στο 1.01.02 και παίζει πάλι κανονικά.
ΜΕ το 1.02.07 κολλούσαν οι ταινίες και ασυχρονίστικαν οι υπότιτλοι!!!
Ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το 1.01.02 .

Οπότε δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάνω upgrade. Παραμένω στο παλιό firmware. Θα το αλλάξω μόνο αν γίνει καμιά ουσιαστική και χρήσιμη αλλαγή...Αλλιώς είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με όλα....δεν με ενοχλει το 'Α....Το παν είναι να παίζουν τα mkv με υποτιτλους κανονικά και με ήχο και όλα.

Reaction score
0
H έκδοση του lillababe...είναι καλή ή μια από τα ίδια? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει κάτι διαφορετικό? Αν τη βάλω μπορώ πάλι να τι βγάλω?

Reaction score
49
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

H έκδοση του lillababe...είναι καλή ή μια από τα ίδια? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει κάτι διαφορετικό? Αν τη βάλω μπορώ πάλι να τι βγάλω?

Αφού σου δουλεύει μια χαρά με την «παλιά» έκδοση θέλεις να την αλλάξεις και μετά να λες......

******** γιατί το έκανα upgrade???

όπως είχα πει και εγώ?
Είχα το μηχάνημα με την πρώτη του έκδοση firmware (νομίζω 1.01.02) και φαγώθηκα να βάλω την 1.02.07 (είμαι τυχερός....έπεσα στην πιο προβληματική ever :141: )
Και μετά έβαζα την 1.02.10 και μετά την lilibabe και παίζει τις επόμενες μέρες να ξαναδοκιμάσω την πρώτη μου.....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Ευτυχώς το γύρισα στο 1.01.02 και παίζει πάλι κανονικά.
ΜΕ το 1.02.07 κολλούσαν οι ταινίες και ασυχρονίστικαν οι υπότιτλοι!!!
Ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το 1.01.02 .

Οπότε δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάνω upgrade. Παραμένω στο παλιό firmware. Θα το αλλάξω μόνο αν γίνει καμιά ουσιαστική και χρήσιμη αλλαγή...Αλλιώς είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με όλα....δεν με ενοχλει το 'Α....Το παν είναι να παίζουν τα mkv με υποτιτλους κανονικά και με ήχο και όλα.
Πώς σου ήρθε να βάλεις την 1.02.07; Αν διάβαζες λίγο στα forum, θα έβλεπες ότι από την έκδοση 1.02.10 και πέρα διορθώνονται όλα σχεδόν τα προβλήματα.

Φυσικά αν με την 1.01.02 είσαι ΟΚ, δηλαδή δεν έχεις κοψίματα στον ήχο DTS, δεν σε ενοχλεί το "Ά" και δεν σε ενδιαφέρουν τα thumbnails, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αναβάθμιση.

Reaction score
0
ta skalomata me tous ypotitlous sta mkv linete me to mkvmerge gui ensomatonontas tous ypotitlous mesa sto arxio mkv xwris na piraxei tin analysi tou arxiou se mono liga lepta.kanontas auto den exw kanena kolima se mkv arxia 720p kai 1080p.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.738
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab