Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Οπότε καταλήγουμε στο ότι το sigma 8635 είναι καλύτερο του realtek 1283?
Μόνο ο furious99 μπορεί να μας πει στα σίγουρα που έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω από εμάς σε αυτά τα θέματα.

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD2

Αν βιάζεστε, σας το βρήκα ετοιμοπαράδοτο στου Ζωγράφου στα 119 ευρώ.
OOOOOooo, θα κάνω μια απόπειρα να το πάρω αύριο, ελπίζω να μήν είναι απλά "κράχτης" για το μαγαζί.

Αν το πάρω θα σας πώ εντυπώσεις φυσικά!

Reaction score
2

OOOOOooo, θα κάνω μια απόπειρα να το πάρω αύριο, ελπίζω να μήν είναι απλά "κράχτης" για το μαγαζί.

Αν το πάρω θα σας πώ εντυπώσεις φυσικά!
Για δες εδώ.
Κάποιος το πήρε κιόλας.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Λοιπόν!
Κατέβασα το Bitrate viewer.

Στο αρχείο που λέγαμε αναφέρει peak στα 65045 Κbps
Aν προέρχεται από BluRay, τα μυαλά του και μια λίρα αυτού που το έφτιαξε...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά τελείωσε και από το εν λόγω κατάστημα κι αυτό από αρχές του μήνα θα φέρει οπότε καταλαβαίνετε...
Πήρα τηλέφωνο και ο καταστηματάρχης μου είπε ότι δεν περίμενε να φύγουνε τόσο γρήγορα τα κομμάτια που είχε φέρει.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά τελείωσε και από το εν λόγω κατάστημα κι αυτό από αρχές του μήνα θα φέρει οπότε καταλαβαίνετε...
Πήρα τηλέφωνο και ο καταστηματάρχης μου είπε ότι δεν περίμενε να φύγουνε τόσο γρήγορα τα κομμάτια που είχε φέρει.

Reaction score
0

Μια παρατήρηση μόνο.Το Xtreamer και τα άλλα καινούρια media players με επεξεργαστή realtek(Tvix 6600, Mede8er PlayOn HD κτλ), ΔΕΝ φορούν το 1073, αλλά το καινούριο 1283 που είναι αντίστοιχο με τα καινούρια Sigma.
Το ιδιο πραγμα ειναι... μη σε μπερδευει..
"The Realtek 1283 / 1073 chipset range appeared in mid 2009 and is clocked between the old Sigma 863x and the newer Sigma 864x/865x. The Realteks use one CPU, clocked at 400mhz. A flood of cheap Realtek based Media Players have arrived through 2009. These have included the 1073 based ACRyan PlayOn, ASUS O!Play, Mvix Ultio, and the 1283 based Xtreamer, amongst many others. The 1073 is simply the 1283 with some DTV functions stripped out, they are otherwise the same chip providing the same performance in a Media Player. The only hardware performance difference amongst the Realteks is that the Xtreamer is clocked at 450mhz rather than 400mhz."
http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php

H Sigma ειναι μεγαλο ονομα στην αγορα αυτη για χρονια... τα τσιπακια της μπαινουν απο χρονια σε πολλες επωνυμες συσκευες (π.χ. Sony). Δεν ειναι τυχαιο που η WD διαλεξε παλι Sigma (αν και το Live εχει τσιπακι ethernet απο τη realtek!). Η Sigma ειναι ενα βημα πιο μπροστα στην αγορα αυτη. Η Realtek βγαζει πιο οικονομικες λυσεις, αλλα οχι ιδιαιτερων επιδοσεων...

Χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτα τα players που εχουν realtek chip ειναι ασχημα. Καθε αλλο, μια χαρα συσκευες ειναι... Απλα τους λειπει το κατι παραπανω...

Reaction score
7

Κιόλας τελείωσε ρε παιδιά? Φτου ρε!

Αλλού πουθενά να το βρούμε?

Reaction score
0

εχω την εντυπωση οτι το thread ειχε αλλο θεμα και διαβαζουμε αλλα πραγματα!!

Reaction score
1

Πέρασα σήμερα απο το λινκ της Ζωγράφου που έβαλε ο φίλος πιο πάνω, και δεν το είχαν ετοιμοπαραδοτο. Είχαν μερικά κομμάτια (2-3) κρατημένα. Έκανα και εγώ μια προπαραγγελία για Παρασκευή που μάλλον θα έχουν νέα παραλαβή.

Θα σας ενημερώσω!

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εγώ πάλι θα προτιμήσω το wd hd tv live σε σχέση με το xtreamer για τους εξής λόγους:

1. Ξέρει κανείς την εταιρία που βγάζει το xtreamer? Και να την ξέρει μην μου πείτε ότι είναι τοσο γνωστή όσο η western digital.
2. Κατά τι γνώμη μου έχει δυνατότερο chipset από το xtreamer
3. Αυτό με τους υπότιτλους που λέτε δεν νομίζω να υφίσταται καθότι ναι μεν στο πρώτο τους προϊόν υπήρχε πρόβλημα αλλά με ένα μελλοντικό firmware update λύθηκε οπότε είναι λίγο άκυρο αυτό που λέτε.
4. Πέστε μου τι πωλήσεις έχει κάνει το xtreamer και τι το wd hd tv live και θα διαπιστώσετε ποιο από τα δυο θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν περισσότερο και ποιο όχι.
5. Για το ασύρματο wifi μπορείτε και στο wd hd tv live να ψάξετε να βρείτε κάποιο συμβατό usb wifi adapter και είστε οκ και από ασύρματο χειριστήριο(Αν και για να μιλάμε σοβαρά πιστεύεται ότι τα 1080p θα παίζουν σωστά από ασύρματο δίκτυο είτε από το xtreamer είτε από το wd hd tv live?)
6. Τα μόνα ΜΕΙΟΝ του wd hd tv live είναι ότι α)δεν υποστηρίζει κατέβασμα torrent(Αλλά για εμένα μικρο το κακό αφού εχω laptop γι' αυτό το λόγο) & β) ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στον συνδεδεμένο δίσκο μέσω της θήρας δικτύου(Αυτό βέβαια δεν το ξέρω σίγουρα αλλά απ' ότι ακούω μάλλον δεν μπορεί να το κάνει)).

Για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ θα προτιμήσω το νέο wd hd tv live και όχι το αμφιβόλου μάρκας(Για εμένα) xtreamer

Reaction score
7

Ενημέρωση από κάποιον να πάμε να το παρουμε?

Το πουλάει ένα μαγαζί στον Αγ. Δημήτριο αλλά πακέτο με μια οθόνη Viewsonic στα 299 ευρώ! Έλεος...

http://www.pnpshop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=2

Από Δευτέρα λέει θα το πουλάνε μόνο του...

Reaction score
7

Πήγα στο PnP στον Αγιο Δημήτριο και της έδειξα τα μετρητά στο χέρι και η ξεφτίλα δεν μου το έδωσε! Το είχε πακέτο με την οθόνη στα 299 ευρώ και λέει σκέτο θα πωλείται από Δευτέρα-Τρίτη! Τι λες της λέω? Από Δευτέρα θα πωλείται σε όλα τα καταστήματα. Το θέμα της είπα ήταν να το πάρω τώρα! Και τελικά σηκώθηκα νευριασμένος κι έφυγα. Αίσχος! Αυτή είναι η συμπεριφορά σας προς τους πελάτες? Ουστ!

Reaction score
1

Πήγα στο PnP στον Αγιο Δημήτριο και της έδειξα τα μετρητά στο χέρι και η ξεφτίλα δεν μου το έδωσε! Το είχε πακέτο με την οθόνη στα 299 ευρώ και λέει σκέτο θα πωλείται από Δευτέρα-Τρίτη! Τι λες της λέω? Από Δευτέρα θα πωλείται σε όλα τα καταστήματα. Το θέμα της είπα ήταν να το πάρω τώρα! Και τελικά σηκώθηκα νευριασμένος κι έφυγα. Αίσχος! Αυτή είναι η συμπεριφορά σας προς τους πελάτες? Ουστ!
ΕΜ πως θα ξεφορτωθουνε το αχριστο stock viewsonic?

Reaction score
7

Ρε παιδιά τί έγινε? Παρασκευή σήμερα και δεν το έφερε πάλι κανείς?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale