Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα restore defaults αφού περάσεις την 1.04.10 και να φτιάξεις μετά πάλι τις ρυθμίσεις που θελεις.
Το δοκίμασα αφού ξαναπέρασα την 1.04.10 και πάλι μια απο τα ίδια. Γύρισα στην .21 Τι να πώ :111: Εκτός να το μηχανάκι έχει κάποιο άλλο μη "ορατό" πρόβλημα.

Reaction score
8
επιβεβαιώνω ότι μετα την αναβάθμιση στην 1.04.10 έβγαινε μαύρη οθόνη μέχρι να βγάλω και να ξαναβάλω το HDMI.
όταν έκανα "restore defaults" το πρόβλημα ξεπεράστηκε.Η προηγούμενη έκδοση που είχα ήταν b-rad.
Με την καινούργια έκδοση παρατήρησα ότι ένω σε κάποιους φακέλους υπήρχαν άλλοι υποφάκελοι με αποτέλεσμα να μην φαίνεται thumbnail τώρα πια φαίνεται!

Reaction score
0

Πήρε πρίν 2 μέρες το μηχανάκι ενας φίλος μου και το συνέδεσε με το το internet απο όπου και κατέβασε την τελευταία επίσημη αναβάθμιση,κάτι δεν πρέπει να πήγε καλά πιθανός έγινε κάποιο Disconnect η κάτι άλλο και έτσι κόλησε και αναγκάστηκε να το ξανακάνει όπου την 2η φορά αν και άργησε αρκετά έγινε το update .
Παρατήρησα όταν το έφερε στο σπίτι μου και πήγαμε να αντιγράψουμε κάποια πράγματα απο τον δικό μου Δίσκο στόν δικό του (καινούργιο HDD) η Αντιγραφή κόλαγε στο τέλος και δεν έβγαζε το ΟΚ πχ όταν πέρναγες 5 πράγματα κόλαγε στο πέμπτό χωρίς να ολοκληρώνεται.
Εβαλα το δικό μου που έχει το προηγούμενο update για να δω μήπως φταίει ο HDD η κάτι άλλο και γίνονται ολα μια χαρά.
Επίσης απο το File manager παρατήρησα οτι δεν υπάρχει Border (thumbnail το λέμε?) γύρω απο τις επιλογές Move delete Copy κλπ μόνο δηλαδή τα γράμματα αλλάζουνε.
Του είπα να κάνει επαναφορά στίς εργοστασιακές ρυθμίσεις και να ξαναδοκιμάσει να το περάσει αφού γράψει το update στον HDD.
Τι άλλο μπορώ να του πω να κάνει στήν προκειμένη περίπτωση αν ξανα κάνει τα ίδια ?

Reaction score
8
τα προβλήματα που παρουσιάζει η καινόύργια έκδοση είναι απο κάποιο conflict software απο τις παλιές εκδόσεις.Μετα απο restore defaults εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
0

Εκτός απο το μηχάνημα του φίλου μου το δοκίμασα και στο δικό μου το καινούργιο update και συμβαίνει το ίδιο πράγμα με την διαχείρηση φακέλων δεν ολοκληρώνει την μεταφορά αν και κάποιες φορές το κάνει μένοντας κολλημένο χωρίς να βγάζει το ΟΚ
Και το ίδιο γίνεται όταν θέλω να διαγράψω πχ 3 αρχεία μένει κολημένο στο πρώτο και δεν προχωράει ...
Εκανα και Restore defaults αλλά δεν αλλάζει κάτι,δεν έχω άλλο software για το WD Live μέσα στόν HDD μόνο την τελευταία έκδοση που έβαλα για να το δοκιμάσω.

Reaction score
4

σχεδον ενα χρονο με το δευτερο μηχανακι και ως τωρα οτι του εβαζα το επαιζε μια χαρα

αλλα μετα το τελευταιο update που εβαλε και υποστηριξη dvd iso με πληρη μενου κλπ, εβαλα μερικα να δοκιμασω και παρατηρησα σε κανα δυο χρωματικη αλλοιωση της εικονας με εντονη ταση προς το ροζ, και distortion στον ηχο, εχει τυχει σε κανεναν αλλο;

δεν το κανει σε ολα αλλα το κανει

επισης εβαλα να δω το The Other Guys σε 720p που στο πισι παιζει μια χαρα και ενω η εικονα στο wdtv ειναι τελεια ο ηχος παιζει με αρκετα δευτερολεπτα καθυστερηση.... υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο;;

Reaction score
0
Αν συνδεσω τον player με hdmi με ενυσχυτη που υποστηριζει hd format ηχου θα εχω hd ηχο στα ηχεια;Εχω σκοπο να παιζω κυριως m2ts αρχεια.

Reaction score
8
Δυστυχώς σε συνδιασμό με τον δικό μου ενισχυτή harman/kardon avr-255 κάτι δεν πάει καλά.Οταν οι συσκευές ανοίξουν ο harman δεν βλέπει το wd παρα μόνο εαν βγάλω και ξαναβάλλω το HDMI.
Γυρνάω στην τελευταία εκδοση b-rad

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια..ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα τη συμβουλη σας..σημερα αγορασα το παραπνω media player..βαζω κανονικα ολα τα καλωδια(εβαλα hdmi καλωδιο) και αντιπετωπιζω ενα προβλημα..

το πρωτο λαμπακι της ενδειξης Led τροφοδοσιας αναβοσβηνει
το τριτο ενω εχω συνδεσει σκληρο εξωτερικο δεν αναβει και
το δευτερο ενω παταω το τηλεχειριστηριο δε δειχνει να λαμβανει σημα
επισης στην οθονη της τηλεορασης εμφανιζεται η μαρκα του media player και τιποτα αλλο..

καμμια βοηθεια??ευχαριστω εκ των προτερων

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.588

Μήπως φορτώνει τον σκληρό;

Περίμενε λίγο γιατί αργεί τη πρώτη φορά που ενώνεις σκληρό.

Reaction score
0

παιρνει αρκετη ωρα αυτο??
γιατι το εχω τουλαχιστον 45 λεπτα και ακομα αναβοσβηνει..
παιζει να ειναι ελαττωματικο??

Reaction score
7.131

τι δισκο του εχεις βαλει πανω? ειναι 2,5" ο δισκος? το καλωδιο usb ειναι αυτο του δισκου ή εχεις βαλει καποιο δικο σου?

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.588

παιρνει αρκετη ωρα αυτο??
γιατι το εχω τουλαχιστον 45 λεπτα και ακομα αναβοσβηνει..
παιζει να ειναι ελαττωματικο??

45 λεπτά είναι πάρα πολλά!

Θα έλεγα να το κλείσεις και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή τη διαδικασία.

Reaction score
0

οταν λες διαδικασια τι ακριβως εννοεις?
γιατι δεν εκανα και τιποτα μονο τα καλωδια εβαλα του ρευματος της τηλεορασης και του σκληρου..

Reaction score
7.131

τοτε νομιζω οτι κατι τρεχει,βγαλτο απο το ρευμα και δοκιμασε με ενα απλο usb stick με μικρη χωρητικοτητα να δεις τι κανει

Reaction score
0

το εκανα και αυτο και παλι αναβοσβηνει το πρωτο λαμπακι..
κατι μου λεει οτι ειναι ελαττωματικο..

Reaction score
7.131

νομιζω οτι ναι,αλλα δοκιμασε να κανεις και αναβαθμιση και ξαναδκιμασε να δεις αν διαβαζει.Αν οχι τοτε το πας πισω αυριο

Staff online

• abcd

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale