Απάντηση: Re: Western Digital TV HD LIVE
θα τη κοιτάξω. σ' ευχαριστώ πολύ! :123:αυτή εδώ αξίζει το κόπο
θα τη κοιτάξω. σ' ευχαριστώ πολύ! :123:αυτή εδώ αξίζει το κόπο
Βασικα μερικες ταινιες περιεχουν φακελους ANY!, BDMV, CERTIFICATE.δεν εχω κανενα σπασιμο σε 1080p μεσω δυκτιου (και προφανως ουτε μεσω usb hdd). Απο την αλλη δεν ξερω αν εγραφες τα blu ray rips που εχεις (σε κατι εκτος απο avchd) αν το ps3 θα τα φορτωνε.... (mkv δεν παιζει και νομιζω ουτε καν γραμμενα bluray, εγω μονο avchd εχω φορτωσει)
Μ'ενδιεφερε να βλεπω στην 40αρα TV περιεχομενα του PC δικτυακα.Σιγά τι φάση ρε.
Στην ουσία απλά μεταφέρει το σήμα από τον υπολογιστή στη τηλεόραση μέσω δικτύου το ps3 δεν κάνει απολύτως τίποτα άλλο ούτε την επεξεργασία βίντεο, ούτε τίποτα και το ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ πρέπει να εχεις ανοιχτά υπολογιστή + ps3 επομένως δώρον άδωρον για εμένα.
Αυτό το κάνει και σε μένα και είναι λίγο ενοχλητικό!Επίσης πρέπει να ενεργοποιήσω χειροκίνητα τους υπότιτλους!
Οι σκληροί που δεν έχουν τροφοδοσία είναι αργοί και τραβάνε ρεύμα απο το τροφοδοτικό σου όποτε αν είναι οριακά η έχεις usb hub μπορεί να μην παίζει σωστά η και καθόλου.Μια λύση για να μην βάζεις όπως λες και βγαζεις το βησμα ειναι να παρεις μια επεκταση να την εχεις μόνιμα στη θήρα σου.Κάτι άλλο είναι usb hub πρόσεξε με εξωτερική τροφοδοσία.μπορω να συνδεσω πανω του καποιο χαμπακι και να εχω συνδεμενους περισσοτερους απο 1 σκληρους δισκους...??ρωταω γιατι βαλε βγαλε φοβαμαι μην χαλασω τη usb θυρα του.
υγ.επισης θεωρειτε καλη αγορα την αγορα εξωτερικου δισκου χωρις τροφοδοσια ρευματος και να περνει κατ'ευθειαν απο τη usb..?