Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

@λευτέρης

Φίλε μου δεν δοκίμασα άν θυμάμαι καλά σε 1080i60 αλλά νομίζω ότι δεν θα παίζει. Θα το δοκιμάσω πάντως. Το DVD αν θυμάμαι καλά έπαιζε στην κανονική ανάλυση του DVD. Από το PC έπαιζα ακριβώς όπως και εσύ με powerstrip. Τώρα μόλις αγόρασα καινούριο PC οπότε θα δοκιμάσω να δώ αν μπορώ να βλέπω πάλι από εκεί ...

Reaction score
3

Μετά την επίσημη 1.03.41 beta βγήκε και η ανεπίσημη βασισμένη στην 1.02.21 b-rad 0.4.3.1 fw.

Ορίστε και τι έχει προστεθεί με βάση τις προηγούμενες εκδόσεις του b-rad.

0.4.3.1 - 2010-10-10
* enabled linksheets in wdlxtv-plus for temporary moviesheet solution (wdlxtv-plus/g2)
* lowered linksheets priority to idle (wdlxtv-plus/g2)
* updated psychodad's autores to 0.52 (include forced subtitle detection) (wdlxtv-live/g2)
* updated RMerlin's wdlxtv webend configurator (tabbed, save/restore, power actions) (wdlxtv-live/plus)
* fixed missing webend buttons (wdlxtv-live/plus)
* fixed rtorrent renice value (changed from max to idle) (wdlxtv-live/plus)
* fixed hubbed device hotplugging
* included chkntfs
* ffmpeg updated to SVN-r34233
* included FAVEMOTD selection for shell profile
* fixed RT73 wireless driver (wdlxtv-g2)
* added ZYDAS12xx wireless driver (wdlxtv-g2)
* patched dmaosd to unify themes between g2 & live (wdlxtv-g2)

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι έτοιμος να κάνω μια καινούργια αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου και θα ήθελα την βοήθεια σας. Αυτή την στιγμή έχω ένα 60GB σκληρό δίσκο usb συνδεμένο με το WD. Για να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή μου έχω συνδέσει το Ethernet του ρουτερ μου με το WD και από το PC μεταφέρω αρχεία. Το πρόβλημα είναι ότι η μεταφορά είναι χρονοβόρα. Επίσης ο 60 GB είναι μικρός για τις ανάγκες που έχω τώρα (mkv αρχεία). Σκέφτηκα να αγοράσω ένα καινούργιο δίσκο π.χ 1ΤΒ με Ethernet για να μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία από το PC με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Η ερώτηση είναι θα έχω πρόβλημα με το WD? Μπορεί να δει τόσο μεγάλο δίσκο? Υπάρχει κάτι που μπορεί να ξεχνάω με αποτέλεσμα να μην παίζει αυτή η λύση?

Υστερόγραφο 1: Η σύνδεση από το PC μέχρι το WD είναι με power over ethernet

Ο δίσκος που σκέφτομαι είναι ο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303509

Ευχαριστώ

Reaction score
3

Εννοείτε ότι μπορεί άνετα.
Εγω του εχω πάνω 2 δίσκους έναν 1.5tb seagate και έναν 2tb western digital και μια χαρά τους βλέπει/δουλεύει και τους δυο δίσκους.

Ρε popilas τι newbikes ερωτήσεις είναι αυτές?
Είναι δυνατόν hd media player και να ΜΗΝ αναγνωρίζει μεγάλης χωρητικότητας δίσκους!!!

Reaction score
0

Εννοείτε ότι μπορεί άνετα.
Εγω του εχω πάνω 2 δίσκους έναν 1.5tb seagate και έναν 2tb western digital και μια χαρά τους βλέπει/δουλεύει και τους δυο δίσκους.

Ρε popilas τι newbikes ερωτήσεις είναι αυτές?
Είναι δυνατόν hd media player και να ΜΗΝ αναγνωρίζει μεγάλης χωρητικότητας δίσκους!!!

Το κουτί το έχω κοντά 2 χρόνια ( πρώτα το παλιό τώρα το καινούργιο) και απλά παίζει οπότε δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του

JUST WORKS

Ευχαριστώ πάντως θα κάνω την αγορά μέσα στην εβδομάδα!!

Reaction score
0

Οποιοδηποτε πληκτρο κι αν πατησω απο το τηλεχειρηστηριο (π.χ. play-pause-forward-home κ.λ.π.) κανει 1-2 λεπτα για να δεχτει την εντολη. Εχετε καμια ιδεα βρε παιδια;
Αφου κοντεψα να το διαλυσω τελικα κανοντας ενα disk defragment στον σκληρο ολα ειναι οκ :)

Reaction score
1.458

Το θέμα επειδή έχει πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα,άρα και ενδιαφέρον,έγινε sticky:126:

Reaction score
1.213

Φυσικά γιατί να μην είναι δηλαδη?
Στην αρχη που πηγα να το κατεβασω μου εβγαλε αλλη ονομασια και 0 mb.:111:Tωρα κανονικα.Θα παιχτηκε κατι σε μενα ,ακυρο λοιπον.:114:
thanx.

Reaction score
3

Φυσικά αλλά δεν είδα καμιά ουσιώδη διαφορά με το προηγούμενο prerelease 1.03.33 που είχα.

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Ερώτηση:

Αν πάρω ένα bluray 3d και του βγάλω από μέσα το m2ts αρχείο μόνο την ταινία, αν το βάλω μετά στο wd live θα μου το παίξει σε 3d τηλεόραση ή πακέτο?

Reaction score
3

Σου απάντησα και στο avclub polakis.
Επειδή δεν το κόβω να βρεις άτομο που να έχει κάνει κάτι τετοιο κάνε το μόνος σου και πες μας τα αποτελέσματα ωστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Ερώτηση:

Αν πάρω ένα bluray 3d και του βγάλω από μέσα το m2ts αρχείο μόνο την ταινία, αν το βάλω μετά στο wd live θα μου το παίξει σε 3d τηλεόραση ή πακέτο?
To Sigma Designs SoC (System on a Chip) του WD Player δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή 3D.
Περισσότερα εδώ:
http://www.sigmadesigns.com/uploads/documents/SMP8650_br.pdf

Reaction score
0

παιδια ειμαι και εγω κατοχος του μηχανηματος εδω και παρα πολυ καιρο...αποφασισα μετα απο καιρο να συνδεσω εθερνετ και ολα πηγαν μια χαρα με τα videos youtube..το θεμα ειναι οταν παω να συνδεθω με τον υπολογιστη μου τον βρισκει κανονικα αλλα μου ζηταει account and pasword..εβαλα του μοντεμ αλλα τιποτα..γνοριζει καποιος τι ειναι αυτοι οι κωδικοι...να ειστε καλα
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale