Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
5
Δεν μπορώ νσ σου απαντήσω για το "WDBHG70000NBK", το δικό μου πάντως WD TV Live streaming (3 Gen) είναι "WDBGXT0000NBK"

Reaction score
3
Δεν μπορώ νσ σου απαντήσω για το "WDBHG70000NBK", το δικό μου πάντως WD TV Live streaming (3 Gen) είναι "WDBGXT0000NBK"
Αρα και το πλαισιο 3gen πουλαει αφου εχει τον ιδιο κωδικο με το δικο σου.Αν και δεν ξερω γιατι δεν το αναφερει. Φιλε μιας και το εχεις ηδη, βαγζει σωστα 1080p24. ?

Reaction score
1.458
Θα μπορούσες εφόσον έχεις την ευχέρια βέβαια,να πας στο Πλαίσιο να το αγοράσεις και να το τεστάρεις μόνος σου να δεις αν σε ικανοποιεί.
Αν δε σου κάνει τους το επιστρέφεις πίσω εντός 2 εβδομάδων και σου βγάζουν πιστωτικό ή αγοράζεις κάτι άλλο.
Το έχω κάνει πολλές φορές με το Πλαίσιο αυτό και ποτέ δεν έφεραν αντίρρηση.Εχουν πολύ φιλική πολιτική σε θέματα επιστροφών.

Reaction score
3
Θα μπορούσες εφόσον έχεις την ευχέρια βέβαια,να πας στο Πλαίσιο να το αγοράσεις και να το τεστάρεις μόνος σου να δεις αν σε ικανοποιεί.
Αν δε σου κάνει τους το επιστρέφεις πίσω εντός 2 εβδομάδων και σου βγάζουν πιστωτικό ή αγοράζεις κάτι άλλο.
Το έχω κάνει πολλές φορές με το Πλαίσιο αυτό και ποτέ δεν έφεραν αντίρρηση.Εχουν πολύ φιλική πολιτική σε θέματα επιστροφών.
Τοχω κανει κι εγω απειρες φορες..φαντασου και τωρα εχω ενα πιστωτικο 120ευρω...

Reaction score
228
Καλησπέρα,

για να μην ανοίγω νέο thread αναφέρω εδώ ένα πρόβλημα που μόλις μου παρουσίασε το WD tv live (το προηγούμενο μοντέλο με τη θύρα δικτύου αλλά χωρίς wifi).
Έβγαλε η σύζυγος το καλώδιο HDMI που πηγαίνει από το WD στον προβολέα για να συνδέσει αυτό που πηγαίνει στην τηλεόραση.
Δε θυμάται ακριβώς:whistling:, αλλά μάλλον το WD ήταν ανοιχτό όταν έκανε αυτή την αλλαγή.Τέλος πάντων το συνέδεσε αλλά....τίποτα.
Δεν εμφανίστηκε το μενού στην οθόνη. Το έκλεισε λοιπόν και περίμενε να μου πει τα ευχάριστα όταν γύρισα σπίτι.
Μετά τη σχετική ανάκριση και αφού η απάντησή της ήταν :idk:...αρχίζω να το ψάχνω.
Το ξανανοίγω λοιπόν όντας κανονικά συνδεδεμένο στην τηλεόραση αλλά τίποτα :mad:.
Αλλάζω HDMI, βάζω αυτή που πάει στον προβολέα, ούτε εκεί σήμα :mad::mad:
Το σύνδέω στην τηλεόραση με composite στέλνει κανονικά σήμα.Κάνω factory reset, και (ενώ περιμένω να έχει λυθεί το πρόβλημα) δοκιμάζω με HDMI και πάλι τίποτα :mad::mad::mad:. Μέχρι και για update το έβαλα να ψάξει αλλά μου είπε ότι είναι up to date οπότε δεν έκανε αναβάθμιση.
Μετά κάνω reset και από το εξωτερικό κρυφό κουμπάκι...τα ίδια:smg:.

Για πείτε καμιά ιδέα, το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Σώζεται η κατάσταση ή να το κλαίω?

ΥΓ: όταν γύρισα σπίτι βρήκα το HDMI που πηγαίνει στην τηλεόραση να είναι κανονικά στη θύρα του WD αλλά όχι στην tv. Σε κάποια φάση της αλλαγής ίσως με ανοιχτό το WD να έβγαλε η σύζυγος το καλώδιο από την τηλεόραση πρώτα. Λέτε αυτό να έπαιξε ρόλο?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.149
Αν το WD ήταν ανοικτό την ώρα της αλλαγής HDMI, πιθανόν να κάηκε η έξοδός του.

Reaction score
1.458
Σύνδεσε το wd tv με composite και hdmi ταυτόχρονα στην tv,επέλεξε από το source menu της tv composite και μετά από το μενού του wd tv επέλεξε video output hdmi.Γύρνα πάλι την tv στο hdmi που έχεις το wd tv συνδεδεμένο.Δουλεύει τώρα?

Reaction score
228
Το δοκίμασα, δε δουλεύει.
Μάλιστα ενώ επιλέγω HDMI αυτό μετά από λίγο (δευτερόλεπτα) γυρίζει σε composite.

Αν κάηκε φτιάχνεται?

Reaction score
1.458
Μάλλον κάηκε.Δε νομίζω ν'αξίζει τον κόπο να το φτιάξεις,ακόμη κι αν φτιάχνεται.

Reaction score
228
Ευχαριστώ παιδιά!

πάμε για νέο Media player καθώς φαίνεται.
Το ίδιο λέω να πάρω, το τρέχον μοντέλο.
Θα παίzει όλα τα αρχεία που παίζει και αυτό που κάηκε έτσι δεν είναι? και επιπλέον έχει και wifi.

Reaction score
228
Καλησπέρα, αυτο εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-a...TV-Live-Wi-Fi-WDBGXT0000NBK-WDBGXT0000NBK.htm που πουλαει το πλαισιο ειναι το 3gen ? Ρωταω γιατι ο κωδικος του 3gen ειναι νομιζω WDBHG70000NBK , κι αν ισχυει αυτο , πουλαει ακομα το παλιο του 2011 μοντελο το πλαισιο?
Για την ιστορία και για να κλείσει η απορία είδα στο site της WD ότι ο WDBHG70000NBK είναι ο κωδικός του μοντέλου NTCS ενώ αυτό που έχει το πλαίσιο είναι το pal.
Και τα 2 είναι 3rd gen, οπότε no problem.
Το παρηγγειλα και εγώ και θα το παραλάβω τη δευτέρα που θα κατέβω Αθήνα.
Από ότι διάβασα σε άλλο νήμα έχει scraper για να φτιάξεις βιβλιοθήκες με τις ταινίες σου, έτσι δεν είναι?

Reaction score
228
Παιδιά μια ερώτηση για το gen 3 που συνδεσα για πρώτη φορά πριν λίγο.
Ακόμα και κλειστό όταν είναι αν βάλω το σκληρό δίσκο στη usb αρχιζει να τον διαβάζει, δηλ. Αυτό καταλαβαίνω γιατί αναβοσβηνει το φωτάκι του σκληρού.
Επισης στο κλείσιμο ενώ έκανα eject, στον ένα δισκο έσβησε το φωτάκι, στον άλλο που είχα στη 2η usb δεν έσβησε. Βεβαια όταν επέλεξα να δω τα περιεχόμενά του μου εβγαλε μηνυμα ότι το περιεχόμενό του δεν είναι διαθέσιμο ή κάτι τέτοιο. Θα μένει δηλαδή ο σκληρός με το φωτάκι αναμμενο?

Είναι φυσιολογικά αυτά?
Με το gen2 που είχα όταν εκανα eject εσβηναν τα φωτάκια των σκληρών. Και όταν εκλεινα το media player δεν έμεναν τα φωτάκια των σκληρών αναμμένα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.956
Παιδιά μια ερώτηση για το gen 3 που συνδεσα για πρώτη φορά πριν λίγο.
Ακόμα και κλειστό όταν είναι αν βάλω το σκληρό δίσκο στη usb αρχιζει να τον διαβάζει, δηλ. Αυτό καταλαβαίνω γιατί αναβοσβηνει το φωτάκι του σκληρού.
Επισης στο κλείσιμο ενώ έκανα eject, στον ένα δισκο έσβησε το φωτάκι, στον άλλο που είχα στη 2η usb δεν έσβησε. Βεβαια όταν επέλεξα να δω τα περιεχόμενά του μου εβγαλε μηνυμα ότι το περιεχόμενό του δεν είναι διαθέσιμο ή κάτι τέτοιο. Θα μένει δηλαδή ο σκληρός με το φωτάκι αναμμενο?

Είναι φυσιολογικά αυτά?
Με το gen2 που είχα όταν εκανα eject εσβηναν τα φωτάκια των σκληρών. Και όταν εκλεινα το media player δεν έμεναν τα φωτάκια των σκληρών αναμμένα.
Για να κλείσει τελείως το WD θέλει πάτημα το κουμπί μερικά δευτερόλεπτα. Με στιγμιαίο πάτημα μπαίνει σε stand-by mode.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543
Νεότερο μέλος