Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Eυχαριστα τα νέα για εμάς που δεν θελουμε και δεν θα πληρώνουμε Lan αλλά λίγο περίεργη η κίνηση της WD. Η το ένα ή το άλλο μοντέλο θα θαφτεί κατά τη γνώμη μου. Άντε να έχουν 20 euro διαφορά...

Reaction score
5
Re: Western Digital TV HD2

Πάντως με ένα USB wireless - Ν επάνω του, πρέπει να γίνεται πιο γρήγορα (το streaming) από Megabit Ethernet (απ'ότι καταλαβαίνω τέτοιο έχει, δεν διευκρινίζει έτσι κι αλλιώς). Οπότε τι να το κάνεις το LAN;
Τώρα, αν είχε Gigabit Ethernet, ίσως άλλαζε το πράμα, αλλά η ευελιξία του ασύρματου δεν χτυπιέται εύκολα.

Reaction score
1

To πήρα και εγώ απο το λίνκ στου ζωγράφου, μετά απο μεγάλη αναμονή σε παραγγελία.

Εντυπώσεις όταν τα στήσω (έχω κάνει πολλές αλλαγές στο σαλόνι ίσως αύριο να έχω βρει χρόνο να τα κάνω)

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Γιώργο καλορίζικο! Και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά εννοείται. :114:

Καλύτερα οι εντυπώσεις και οι ενδεχόμενες απορίες να γραφτούν σε καθαρά σεντόνια (νέο θέμα) :107: Εδώ, μετά από 200τόσα μηνύματα, θα κουράζει το μελλοντικό επισκέπτη να τα βρεί. :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Eυχαριστα τα νέα για εμάς που δεν θελουμε και δεν θα πληρώνουμε Lan αλλά λίγο περίεργη η κίνηση της WD. Η το ένα ή το άλλο μοντέλο θα θαφτεί κατά τη γνώμη μου. Άντε να έχουν 20 euro διαφορά...
Αν ειναι 20-30 ευρω διαφορα δε θα θαφτει πιστευω. Φτηνη εναλλακτικη για οποιον δε θελει το δικτυο και το component out...

Reaction score
115

Εφόσον ήδη πωλείται γιατι δεν υπάρχει μέσα στο επίσημο site της WD;

:108:

Reaction score
1

Όλα ρολόι,
δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα 5 λεπτά που ασχολήθηκα, δεν με πολυκαίει εκτός αν έχω παρέα σπίτι. Θα το ψάξω στις επόμενες μέρες.

Ούτε δίκτυο έστησα ακόμα, θα γίνει και αυτό και θα σας ενημερώσω.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Δεν παιζει?
srt ηταν αυτοι που δοκιμασες?
Ναι αλλά ασχολήθηκα δοκιμαστικά μόνο 2 λεπτά. Θα το ψάξω και θα σας πώ.

Δοκίμασα 1080p ταινίες (μην με ρωτήσετε reframes etc) γενικά ότιδήποτε του έριξα το έπαιξε ταχύτατα. Λεπτομέρειες θα σας πώ στην πορεία, τώρα έχω μπλέξει με το τηλεκοντρόλ του AV ενισχυτή.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=978329

Reaction score
0

Δεν εχει περαστει ακομα στο site (εχει το παλιο WD TV που ηταν Hdmi 1.2 και θα αντικατασταθει)

Mα...άμα πατήσεις το link ....για το Live μιλάει στην μέση ...Κάνω λάθος ? :108:

Reaction score
0

Mα...άμα πατήσεις το link ....για το Live μιλάει στην μέση ...Κάνω λάθος ? :108:
To WD TV generation2 εννουμε που θα παρει τη θεση του δεξια εμφανιζομενου WD TV1. Το Live εχει περαστει ηδη.

Reaction score
0

Το παρέλαβα σήμερα κι εγώ και έχω ένα θέμα.

Δε συνδέεται με τίποτα στη τηλεόραση (Panasonic Viera TH-42PZ8E) με HDMI. Δοκίμασα άλλο καλώδιο, άλλη θύρα, έκανα reset στη συσκευή αλλά ποτέ δεν είδα σήμα. Με component παίζει κανονικά.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την τηλεόραση και το HDMI. Συνδέω κανονικά laptop, desktop, xbox, blu-ray κλπ.

Reaction score
1

Το παρέλαβα σήμερα κι εγώ και έχω ένα θέμα.

Δε συνδέεται με τίποτα στη τηλεόραση (Panasonic Viera TH-42PZ8E) με HDMI. Δοκίμασα άλλο καλώδιο, άλλη θύρα, έκανα reset στη συσκευή αλλά ποτέ δεν είδα σήμα. Με component παίζει κανονικά.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την τηλεόραση και το HDMI. Συνδέω κανονικά laptop, desktop, xbox, blu-ray κλπ.
Σύνδεσέ το με όποιον τρόπο συνδέεται, πήγαινε στα settings και διάλεξε video=HDMI. Μετά σύνδεσε και το καλώδιο HDMI.

Reaction score
0

Σύνδεσέ το με όποιον τρόπο συνδέεται, πήγαινε στα settings και διάλεξε video=HDMI. Μετά σύνδεσε και το καλώδιο HDMI.
Δοκίμασα να το κάνω σε διάφορους συνδυασμούς ανάλυσης και χρώματος και δεν έπαιξε.

Reaction score
0

καλημέρα
μόλις εχθές απόκτησα το wd tv live ,και θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω :
το δίκτυο το έχει δεί αμέσως και στο device name γράφει WDTVLIVE , αλλά δεν μπορώ απο τις ρυθμίσεις να κάνω ανάβάθμιση σε 1_03_01 από 1.01.00 που έχω τώρα.
Επίσης το προσπάθησα απο usb αλλά πάλι τίποτα.
Κάποια βοήθεια παρακαλώ.
Ευχαριστώ.....Παντελής

Reaction score
8

καλημέρα
μόλις εχθές απόκτησα το wd tv live ,και θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω :
το δίκτυο το έχει δεί αμέσως και στο device name γράφει WDTVLIVE , αλλά δεν μπορώ απο τις ρυθμίσεις να κάνω ανάβάθμιση σε 1_03_01 από 1.01.00 που έχω τώρα.
Επίσης το προσπάθησα απο usb αλλά πάλι τίποτα.
Κάποια βοήθεια παρακαλώ.
Ευχαριστώ.....Παντελής
Προσπαθεις να κανεις αναβαθμιση με το firmware του παλιου wdtv,γι αυτο δεν γινεται,για το καινουργιο δεν εχει βγει ακομη.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale