Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Περίεργο... Με την 1.03.01 το wiki παίζει στο παλιό...:203:
............Εχω την 1.03 ... Θα βάλω την 1.03.01 προσωρινά να δω τα improvements...

Βέβαια....εδώ το 720 στην 1.03 δεν έπαιζε όπως λένε. ..: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56906&page=219....και παίζει το Wiki στην 1.03.01 ? Μάλλον έχω χάσει επεισόδια...Θα την βάλω κι εγώ λοιπόν..

Reaction score
2

Πάντως στο παλιό με την πρόσφατη v1.03.01, η έκδοση ESiR δεν...... Το κρίσιμο ερώτημα είναι, στο καινούργιο τι γίνεται;

Reaction score
8

E,λογικα στο καινουργιο θα παιζει αφου εχει το καινουργιο τσιπ.

JL_

Reaction score
19

@onlineN8: Στο link που παραθέτεις, μιλάνε για άλλη ταινία... :126:

Απ' όσο γνωρίζω, 1.03.00 δεν βγήκε, οπότε μάλλον έχεις ήδη την 1.03.01.

Reaction score
0

@onlineN8: Στο link που παραθέτεις, μιλάνε για άλλη ταινία... :126:

Απ' όσο γνωρίζω, 1.03.00 δεν βγήκε, οπότε μάλλον έχεις ήδη την 1.03.01.
Xε χε ..τα'χω ξεχάσει πια..μέ τόσες αναβαθμίσεις και upgade και downgrade...Τελικά την 1.03.01 έχω.

Στο link αυτό που θέλω να θίξω...είναι ο τύπος της ταινίας (π.χ. 720p) κι όχι ο τίτλος...

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

καλησπερα μηπως θα μπορουσε καποιος να βαλει ενα screenshot για να δω (και οι υπολοιποι ισως) το υψος των υποτιτλων???
μηπως ξερετε και ποια γραμματοσειρα χρησιμοποιηται στο εν λογο μηχανημα?

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Χρησιμοποιείς YCbCr στα 8 bit και στα 12 ? ή RGB 8 ? RGB στα 12 δεν πάει. YCbCr στα 12 πάει αλλά το κάνει upsampling προφανώς. Εχει YCbCr στα 10bit ? Εάν ναι δοκίμασέ το εκεί . Πιθανώς να διορθωθεί τελείως.
Ποιος είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός γιατί εγώ το είχα στο auto την επιλογή για rgb ή ycbcr λ.τ.λ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ποιος είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός γιατί εγώ το είχα στο auto την επιλογή για rgb ή ycbcr λ.τ.λ.
Στο Auto - σε όποιο μηχάνημε υπάρχει - απ'ότι έχω διαβάσει λογικά βρίσκει την καλυτερη επιλογή μόνο του ..

Reaction score
0

καλησπέρα σε 'ολους
Στο νέο wd live σύνδεσα το WIRELESS US ROBOTICS USB και δεν το βλέπει.
Αν δεν είναι συμβατό τι θα μου προτείνατε για το δίκτυο και απο πού.
Ευχαριστώ

Reaction score
3

Φίλε γιατί πήρες το us robotics wifi αφού υπάρχει λίστα με το ποια usb wifi υποστηρίζει το μηχάνημα.
Δες εδώ.

Reaction score
0

παιδιά ξέρει κανεις που μπορούμε να το αγοράσουμε δισεύρετο είναι το άτιμο

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

το είχα απο παλιαότερα και εκτίμησα πως θα έκανε δουλειά....αλλά τίποτα
ευχαριστώ πάντως

Φίλε γιατί πήρες το us robotics wifi αφού υπάρχει λίστα με το ποια usb wifi υποστηρίζει το μηχάνημα.
Δες εδώ.

Reaction score
3

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά το μηχάνημα μετά την πρώτη φορά που θα το ανοίξετε μετά κάθε φορά μπαίνει σε standby mode δεν κλείνει εντελώς με αποτέλεσμα ακόμα και κλειστό να είναι λίγο ζεστό.

Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα γιατί με αυτόν τον τρόπο μειώνετε ο χρόνος ζωής του αφού είναι μονίμως ανοιχτό έτσι δεν είναι?
Code:
Επιτέλους νέο firmware για το νέο παιδί της western digital

Version 1.01.11:

New Features:
· Added a progress indicator when searching for online firmware updates; previously there was no
feedback to user
· Added a “Display Resolution” field so that users can see the current resolution setting more
efficiently; previously this setting was within another menu
· Added a warning and confirmation message before a file is overwritten using the file manager;
previously there was no warning
· Added multiple page support for file management functions; previously only one page could be
managed through the file manager
· Added a user selectable “on/off” for the fade in and fade out effect while browsing files; previously
this was defaulted to on all the time
· Added a message when the USB device is improperly removed without being ejected first
· Added cover art display function when viewing music files in album view
· Added more character spaces for filenames when viewing videos in preview mode; previously the
filenames were very short before being cut off

Resolved Issues:
· Resolved issue where “Repeat” and “Shuffle” icons were overlapping filename
· Resolved issue of no audio when there is only a single, center channel audio stream in a video
· Resolved issue with Korean subtitles displaying irregular spacing between lines
· Resolved UI issue when “Related Videos” is displayed in YouTube; previously a Flickr image
would also be displayed
· Resolved typo in the YouTube menu to “Delete all accounts;” previously “Delete all account” was
displayed
· Resolved wording issues on the network password menu
· Resolved issue where WLAN preferences appeared even if no WLAN adaptor is connected
· Resolved filename display issue in preview mode where filenames were being truncated to “…”
even if there were only 3 remaining characters to be displayed
· Resolved issue with Flickr network connection dropping when the “Prev” or “Next” keys are
repeatedly pressed on the remote
· Resolved issue of files sorting and sequencing first by capital letters, then by lowercase letters; files
previously displaying in this order: A.jpg, B.jpg, a.jpg, now display properly as: A.jpg, a.jpg, B.jpg
· Resolved playback issue where green blocks would appear on the screen when using “FF” or “Rev”
during VOB playback
· Resolved issue of the progress indicator not automatically disappearing after “FF” or “Rev” was
used during playback
· Resolved issue of the info bar not appearing after using a “Next” or “Prev” function during file
playback
· Resolved issue that caused the device to hang while refreshing network settings
· Resolved display error when streaming music files from uPNP server for next song display
Τέλος αυτό που μπορείς να δεις και την ανάλυση(Πως ακριβώς το κάνουμε;) του κάθε βίντεο για εμένα είναι ένα πολύ χρήσιμο που το έβαλαν.

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει στη παρακάτω συνδεσμολογία.
Η τηλεόραση είναι SAMSUNG με 3 hdmi και 2 scart.
Το DVD με σκληρό δίσκο 500 είναι της SONY RDR-HX710 με 2 scart και RCA υποδοχές.
Την ώρα που παίζει το WD TV HD2 θέλω να γράφει στον σκληρό δίσκο του SONY.
Πώς είναι εφικτό να γίνει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παντελής

Reaction score
7

Παίδες, το παλιό πάντα στα 1080 μου έκανε ιστορίες (κόλλαγε σε κάποιο σημείο και έπαιζα σπαστά την ταινία ενώ χανόταν και ο ήχος). Το καινούριο τα έχει λύσεις αυτά?

Βλέπει υπότιτλους, μενού κτλ. από Bluray?

Reaction score
3

Εννοείτε το καινούργιο έχει ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ chipset από το παλιό και σε ταινίες που το παλιό κόλλαγε ή πιξέλιαζε το νέο δεν καταλαβαίνει χριστό...

Reaction score
3

Το είπες και είδες ότι δεν σου απάντησε κανείς μην λες όλο τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.

Reaction score
0

Τέλος αυτό που μπορείς να δεις και την ανάλυση(Πως ακριβώς το κάνουμε;) του κάθε βίντεο για εμένα είναι ένα πολύ χρήσιμο που το έβαλαν.
Δεν αναφερεται στο "κάθε βίντεο".
Αναφέρεται στην επιλογή ανάλυσης όπου πριν το νέο f/w έβλεπες π.χ μόνο "HDMI" και επρεπε να προχωρήσεις περαιτέρω για να δεις τι είχες επιλέξει, ενώ τώρα βλέπεις εξαρχής "HDMI (1080p 24Hz)".

Reaction score
115
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί που μπορούμε να το βρούμε ?
Από το ΠΛΑΙΣΙΟ που έκανα μια βόλτα πριν από λίγο στο κατάστημα Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη είχε γύρω στα πέντε κομάτια στο ράφι. Τιμή 129 Ευρώ.

:103:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.313
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale