Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Γεια σας παιδιά, sorry αλλά δε νομίζω ότι είναι μικρό το ποσοστό που τους κόλλησε το μηχάνημα από χθες με τη νέα αναβάθμιση... είμαι κι εγώ μέσα σ' αυτούς και χθες που κοιτούσα ξένα φορουμ μήπως βρω κάποια λύση είχαν λυσσάξει όλοι! Πρώτη φορά διαβάζω τώρα ότι σε κάποιους δούλεψε σωστά. Όλοι οι ξένοι περιγράφουν την ίδια διαδικασία που έκανα κι εγώ, πατάς να γίνει αναβάθμιση, περιμένεις να τελειώσει και μόλις κάνει επανεκκίνηση μενει κολλημένο με το logo του WD για πάντα. Εγώ το είχα αφήσει μια ώρα έτσι. μετά βγάζεις τη πρίζα νομίζοντας ότι θα ξεκολλήσει και όταν το ανοίγεις ξανά μένει κολλημένο σε μια οθόνη που λέει "Insert a USB drive with firmware to recover your WDTV"! Μόνο που ότι USB και να του βάλεις δε φορτωνει τίποτα, μένει κολλημένο εκεί και δεν αλλάζει!!! Να δω πότε θα θυμηθεί να μας πει επίσημα η εταιρία τι να κάνουμε...
Αν έχει βρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει! Thnx!

Reaction score
3

Μα έβγαλε είδη ανακοίνωση που στην ουσία δεν λέει και τίποτα ουσιαστικό απλά παραδέχεται ότι έκανε μαλακία και σε μερικούς αχρηστεύτηκε το μηχάνημα.

Ορίστε και τι ακριβώς έχει ανακοίνωσε η wd.
A small percentage of our users are experiencing a problem with WD TV Media Players when they update to the newest firmware release (version 1.01.12).

We’re investigating the issue. Until we indentify the root cause, we’ve removed update version 1.01.12.

If you’ve successfully updated to version 1.01.12 there’s nothing further you need to do.

If you are experiencing any problems with your WD TV player, contact our customer service.

As soon as we learn more we’ll post the information here.

Reaction score
0

Μα έβγαλε είδη ανακοίνωση που στην ουσία δεν λέει και τίποτα ουσιαστικό απλά παραδέχεται ότι έκανε μαλακία και σε μερικούς αχρηστεύτηκε το μηχάνημα.

Ορίστε και τι ακριβώς έχει ανακοίνωσε η wd.

Τελικα και αυτο το Western Digital TV HD2 ειναι ΠΑΤΑΤΑ ???
Οπως και το προηγουμενο ????
Το EG-M34A ,που κανει τα παντα ολα ,ακομα 105 ευρω εχει ...

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD2

Εγώ πάντως μια χαρά βλέπω τις ταινίες μου. Και ούτε καν ασχολήθηκα να ψάξω για καινούργιο firmware. Τι να το κάνω, αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα... Να μπλέκω άδικα? Ούτε κάν ξέρω που είναι η επιλογή για update. Ούτε το site πιο είναι. Δεν χρειάστηκε ποτέ να ασχοληθώ. Παίζει ότι του βάζω, και το παίζει σωστά. Απο εκεί και πέρα, δεν έχω καταλάβει τι μου λείπει και τι πρέπει να αναβαθμίσω.

Τώρα για αποτυχημένα firmware update δεν έχει να κάνει αν είναι πατάτα το μηχάνημα. Αν είναι δυνατόν.

Reaction score
3

Τελικα και αυτο το Western Digital TV HD2 ειναι ΠΑΤΑΤΑ ???
Οπως και το προηγουμενο ????
Το EG-M34A ,που κανει τα παντα ολα ,ακομα 105 ευρω εχει ...
Τώρα από που έβγαλες το πόρισμα ότι το μηχάνημα είναι πατάτα μόνο εσύ ξέρεις.
Το μηχάνημα είναι παρά πολύ καλό απλά έκανε μια μαλακία η wd οκ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.
Και το egreat-m34a που λες είμαι σίγουρος ότι δεν παιζει κάποια πολύ βαριά mkv(Άλλωστε γι' αυτό το λόγο δεν αγοράζουμε τα hd media players) files χωρίς πιξελιάσματα και κολλήματα που τα παιζει το wd tv live.

Αν θες να πάρεις ένα παράδειγμα για το ποια βίντεο λέω δοκίμασε να δεις αυτά τα δυο βίντεο(Βίντεο 1 & βίντεο 2) στο egreat σου και πες μου ειλικρινά αν στα τρέχει νερακι ή όχι.

Εγώ πάντως μια χαρά βλέπω τις ταινίες μου. Και ούτε καν ασχολήθηκα να ψάξω για καινούργιο firmware. Τι να το κάνω, αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Τώρα για αποτυχημένα firmware update δεν έχει να κάνει αν είναι πατάτα το μηχάνημα. Αν είναι δυνατόν.
Συμφωνώ με τον φίλτατο.

Reaction score
0

Συμφωνώ και γω το μηχάνημα είναι καλό αλλά αυτοί που βγάζουνε το update και ιδιαίτερα οι Testers κάνανε μεγάλη Μαλακία γιατί ,καλά να μην δουλεύει ενα feature η κάτι σωστά,εξάλου ακόμα καινούργιο είναι,αλλά να σου κολήσει τελείως είναι χοντρό πακέτο,αν το είχα βάλει και το πάθαινα και γω θα τους έκραζα σίγουρα πολύ.
Το θέμα είναι πως και πότε θα μπορέσουνε να βρούνε την λύση,εδω θα φανεί η μαγκιά τους στα δύσκολα ! και βέβαια για το αν έχουνε σεβασμό,δείχνοντας το με την ανάλογη αντιμετώπιση στούς πελάτες τους .

Reaction score
3

Φίλε amaliadis το ποιο πιθανό είναι να αντικαταστήσουν όσα μηχανήματα τούς σταλούν πίσω αφού πρόκειται για δική τους μαλακία.

Πάντως αυτό είναι μια ωραία στρατηγική να για να σου στείλουν νέο μηχάνημα.
Ειδικά αν χαλάσεις μόνος σου επίτηδες το μηχάνημα. :146:

Reaction score
0

Τώρα από που έβγαλες το πόρισμα ότι το μηχάνημα είναι πατάτα μόνο εσύ ξέρεις.

Ειναι 10 φορες ΠΑΤΑΤΑ ....
Ακου να βγαινει ΝΟΚ ΑΟΥΤ με μια αναβαθμιση..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20 φορες ΠΑΤΑΤΑ ........

Reaction score
3

Καλά τόσα ξέρεις τόσα λες...

Όπως προείπα ουδείς τέλειος - αλάνθαστος...

Όλοι κάνουν λάθει
αν τώρα εσύ είσαι τόσο ... που να τούς καταδικάσεις τι στιγμή που θα στο αντικαταστήσουν τι να πω...
Φόρα εσύ τις παρωπίδες σου και κάτσε στο "τέλειο" egreat σου και άσε εμάς με την "πατάτα κατ εσε" με το wd tv live που παιζει νερακι κάποια βαριά βίντεο που το egreat ούτε στο όνειρο του δεν τα παιζει χωρίς κολλήματα και πιξελιάσματα.

Και όπως εσύ λες πατάτα το wd tb live τότε μπορώ να πω κι εγώ 20 φορές πατάτα το egreat σου γιατί δεν παιζει σωστά όλα τα mkv files(Που στην ουσία γι' αυτό το λόγο έχουν φτιαχτεί όλα τα hd media players) ακόμα και τα βαριά οπότε οι απόψεις διίστανται.

Reaction score
0

Καλά τόσα ξέρεις τόσα λες...

Όπως προείπα ουδείς τέλειος - αλάνθαστος...

Όλοι κάνουν λάθει
αν τώρα εσύ είσαι τόσο ... που να τούς καταδικάσεις τι στιγμή που θα στο αντικαταστήσουν τι να πω...

Για να δουμε οι ατυχοι που το εχουν αγορασει απο το E-SHOP ......
Ουτε ψυλλος στο κορφο τους δε θα ηθελα να ημουν .............

Reaction score
3

Ακόμα κι αυτοί που το έχουν αγοράσει από οποιοδηποτε κατάστημα που μπορεί να μην τους το αλλάξει απλά στέλνουν ένα μειλ στην wd τους στέλνει καινούργιο και πρέπει απλά να στείλουν πίσω στην wd το χαλασμένο τόσο απλά που θελεις να τα κάνεις όλα δύσκολα για να μειώσεις την wd κύριε ξερόλα.

Reaction score
0

ΡΕ ΓΑΜΩ ξεκολάτε πια με τα κολο συμφέροντα σας, άμα είναι να ανοίγουμε το thread και να βλέπουμε την μ@λακία του καθενός εδώ μέσα που δεν μπορεί να κοιμηθεί από τότε που πήρε το θαυματουργό του mediabox και μας τα χει κάνει τσουρέκια με το πόσο τέλειο είναι και το πόσο χάλια είναι το άλλο... άντε πια δηλαδή...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ειναι 10 φορες ΠΑΤΑΤΑ ....
Ακου να βγαινει ΝΟΚ ΑΟΥΤ με μια αναβαθμιση..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20 φορες ΠΑΤΑΤΑ ........

Στις 30 η wd δίνει και το datsun δωρό.
Άντε να ηρεμήσουμε λιγάκι.'Ενα player είναι.'Οποιος δεν το γουστάρει με 'γεία του με χαρα του,αλλά ας αφήσει τους υπόλοιπους να κάνουν την δουλειά τους χωρίς άσχετα posts.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Western Digital TV HD2

Επίσης θα παρακαλούσα να βάζετε @ όταν γράφετε ''κακές'' λεξούλες.Δεν είμαστε πουριτανοί αλλά ο γκουγκλης φιλτράρει αυτές τις λέξεις και δεν το κάνει για καλό.:126:

Reaction score
0

Επειδή σκοπεύω να προχωρήσω στην αγορά του Western Digital TV HD2 θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον εξωτερικό σκληρό που θα πρέπει να συνδέσω.Έχω αυτόν τον εξωτερικό δίσκο και θα ήθελα να μου πείτε αν θα είναι εντάξει και πως πρέπει να τα συνδέσω μεταξύ τους.

http://www.pacificgeek.com/product.asp?id=853696

Reaction score
1.213

Επειδή σκοπεύω να προχωρήσω στην αγορά του Western Digital TV HD2 θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον εξωτερικό σκληρό που θα πρέπει να συνδέσω.Έχω αυτόν τον εξωτερικό δίσκο και θα ήθελα να μου πείτε αν θα είναι εντάξει και πως πρέπει να τα συνδέσω μεταξύ τους.

http://www.pacificgeek.com/product.asp?id=853696

usb.

Mια χαρα ειναι.

Reaction score
2

Απ οτι ειδα , εχει εξοδο hdmi και component... μηπως θα ηταν ευκολο να μας πει καποιος τι αναλυση βγαζει απο την cοmponent και αν μπορει να δωσει ταυτοχρονα σημα και στις 2 ?
Μ ενδιαφερει να δω αν μπορω να δωσω εικονα στη τηλεοραση και στο προβολεα .

Reaction score
35

γεια χαρα σε ολους σας!!ειμαι σχετικα καινουργιος και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο αυτα που αναφερετε.εχω κανει βεβαια καποιες διαπιστωσεις αλλα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας για να προβω στην αγορα ενος media player!ειμαι μεταξυ των wd tv hd2 live του egreat m34a και του x treamer.θα το χρησιμοποιησω αποκλειστικα για θεαση ταινιων blue ray & hd και για τιποτε αλλο. δεν με ενδιαφερουν καθολου οι ασυρματες συνδεσεις, τα ethernet η τα torrents κλπ. μονο η καλη εικονα και η απροβληματιστη λειτουργια. σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Reaction score
803

Αν θες bdrip/ts το wdtv2 το ξεχνας.
Μαλλον σε βλεπω προς xtreamer απο αυτα που ανεφερες.
Και το egreat ειναι πολυ καλο απλα δεν θα σου παιξει τα wiki/eureka releases...

Reaction score
2

γεια χαρα σε ολους σας!!ειμαι σχετικα καινουργιος και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο αυτα που αναφερετε.εχω κανει βεβαια καποιες διαπιστωσεις αλλα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας για να προβω στην αγορα ενος media player!ειμαι μεταξυ των wd tv hd2 live του egreat m34a και του x treamer.θα το χρησιμοποιησω αποκλειστικα για θεαση ταινιων blue ray & hd και για τιποτε αλλο. δεν με ενδιαφερουν καθολου οι ασυρματες συνδεσεις, τα ethernet η τα torrents κλπ. μονο η καλη εικονα και η απροβληματιστη λειτουργια. σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Για δες κι αυτό μήπως σου κάνει

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer