Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware update.

Reaction score
0
Εάν μπορούσαμε να συνδέσουμε εξωτερική συσκευή DVD θα είχαμε το απόλυτο σχετικά φθηνό όπλο!!!

Θα του έλειπε η δυνατότητα δικτύωσης. που όμως σε αυτή την έκδοση του hardware δεν το έχουμε, ίσως στο revision 2.0

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

To δοκιμασα και εγω και υποστηριζει.

Το γραφει και στο site (Playlist - PLS, M3U, WPL)
Δοκίμασες και ταινίες?

Reaction score
0
5. Και μια δική μου πρόταση: Ενας file manager θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος. Χρήσιμες δυνατότητες:
- Μεταφορά ενός αρχείου από USB σε USB (π.χ. από memory stick στον σκληρό),
- Διαγραφή, μετακίνηση αρχείων,
- Μετονομασία αρχείου (ποσες φορές έχει χρειαστεί να αποσυνδέσετε τον σκληρό από το WD, να το συνδέσετε το PC, να αλλάξετε το όνομα του αρχείου υποτίτλων που δεν έπαιζε και να τον συνδέσετε ξανά στο WD ?),
- Δημιουργία folders
.
Αυτό νομίζω είναι η πιο σημαντική πρόταση....θα μας γλυτώνει πολύ χρόνο από το βάλε βγάλε δίσκους ...

Άλλη πρόταση που δεν ξέρω αν μπορεί να υλοποιηθεί λόγο Hardware η Software είναι να πάρει USB WiFi Dongle όπως τα ΝΜΤ...
Αν γίνει αυτό σημαίνει αυτόματα YOUTUBE,VEOH,Τορρεντ,Media Sharing...κ.λ.π

Μήπως ζήτω πολλά:120::120::120:...

Reaction score
164
Αν γίνει αυτό σημαίνει αυτόματα YOUTUBE,VEOH,Τορρεντ,Media Sharing...κ.λ.π
Το Wifi καθόλου δεν σημαίνει και όλα αυτά αυτόματα. Χρειάζεται το ανάλογο software και το ανάλογο hardware για να το τρέξει. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο τα έχει το WD.

Reaction score
0
Το Wifi καθόλου δεν σημαίνει και όλα αυτά αυτόματα. Χρειάζεται το ανάλογο software και το ανάλογο hardware για να το τρέξει. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο τα έχει το WD.
Το αυτόματα το είπα...
Διότι σε περίπτωση που μπορεί το WDHDTV να πάρει WiFi
εεε μάλλον θα ενσωματώσουν και το ανάλογο Software που να το εκμεταλλεύεται.. λογικό δεν είναι:110::110:

άλλα εφόσον λες ότι "δεν έχει το το ανάλογο software και το ανάλογο hardware για να το τρέξει" το όνειρο σταματάει εδώ..

Ιδιο Chipset της Sigma δεν έχουν όλα???:101::101:

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

Το γεγονός οτι χρησιμοποιούν τον ίδιο επεξεργαστή από μόνο του δεν εξασφαλίζει την ίδια λειτουργικότητα.
Οι λειτουργίες μιας συσκευής καθορίζονται από την συνολική υλοποίησή της (επεξεργαστής - firmware - μνήμη - συνοδευτικά κυκλώματα)
Δύο υπολογιστές που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, έχουν τις ίδιες δυνατότητες?
Και αν ο υπολογιστής είναι ιδιαίτερη περίπτωση, πάρτε σαν παράδειγμα μια κάρτα γραφικών: Υπάρχουν πολλές υλοποιήσεις βασισμένες μεν στον ίδιο επεξεργαστή αλλά με πάρα πολλές διαφορές στις δυνατόοτητες και τις επιδόσεις.

Reaction score
1

Σωστος!

Ας μεινουμε απλα στο οτι το μηχανημα φοραει ενα καλο chip και ας μην κανουμε ονειρα. Για να δικτυωθει το WD TV θελει επιπλεον επεμβασεις σε software και hardware, οποτε ξεχαστε τα €100, και παμε σε "κυβικα" popcorn που θα ηταν και αμεσοι ανταγωνιστες.

Reaction score
4

εφοσον καταλαβαινω οτι δεν το κανει, θα ηθελα σε νεο firmware να δινει επιλογη στην ψηφιακη εξοδο ηχου να βγαινει αυτουσιο ή downmixed σε στερεο LPCM. Το κανει το 3ετιας dvd player μου των 50 ευρω, αρα σιγουρα μπορει να γινει και σ'αυτο το μηχανακι...

Reaction score
0

Εννοείς οποιονδήποτε ήχο ή DTS?
Αν πρόκειται για DTS τότε θα πρέπει να διαθέτει τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή.
Νομίζω οτι δεν μπορεί να γίνει με αναβάθμιση firmware (τουλάχιστον οχι δωρεάν).

Reaction score
4

οχι εννοω οποιοδηποτε ηχο...

σκεφτομαι να το παρω και να το συνδεσω οπτικα με ενα ντακ ωστε να βελτιωσω τον ηχο για τη μουσικη αλλα το αποτελεσμα ειναι να χασω τελειως τον ηχο απο πολλες ταινιες, αφου οι περισσοτερες ματροσκες εχουν πεντακαναλο κωδικοποιημενο ηχο που δεν αναγνωριζει το ντακ και οχι απλο στερεο...

σιγουρα μπορω να εχω απλη στερεο συνδεση απ'ευθειας με τον ενισχυτη για της ταινιες και την οπτικη για τη μουσικη. Αλλα αυτο προϋποθετει συνεχεια αλλαγμα της ρυθμισης στο σεταπ και δυο θεσεις πιασμενες στον ενισχυτη μου...

Reaction score
0

Είπαμε θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα για να εκμεταλευτούμε το Σαββατοκύριακο όπου περισσοτερα μέλη έχουν την ευκαιρία να επισκευτούν το site.

Reaction score
0
Εμένα με ενοχλούν κυρίως οι υπότιτλοι.
Με σειρά πρώτα-πρώτα το μέγεθος. Δεν έχω καταλάβει την έννοια της απαίτησης να είμαστε συγκεκριμένοι όσον αφορά το μέγεθος και για να γίνω πιό σαφής αυτή τη στιγμή υποστηρίζει υπότιτλους από 24-40. Ποιός χρησιμοποιεί το 24??? Δηλαδή θα μας πείραζε το μέγεθος να μπορούσε να ρυθμιστεί από 32-50 και ας τους ρυθμίζαμε εμείς στο 44 ή στο 46??
Και δεύτερο η ποιότητα των γραμμάτων δηλαδή η απουσία του Ά και η εμφάνιση του Θ και του δ.

Reaction score
0
Επειδή τους είχα ήδη γράψει mail ορίστε και η απάντησή τους:

Dear Mr. Evangelos Papadopoulos,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

Sorry for the inconvenience caused in this matter and we will take the issue under advisement when working on the next firmware update !, Please be patient as we try and correct the issue !

Sincerely,
Michael S.
090105-000568
Western Digital Service and Support

Reaction score
0

Η ερώτηση αφορούσε τους λάθος χαρακτήρες?

PGM

Reaction score
0
DTS support θα ειναι σουπερ για εμας που δεν εχουμε ενισχυτες - ειναι λιγακι βαρετο να μετατρεπεις καθε σου ταινια σε ac3

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis