Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware update.

Reaction score
3.496
Ευτυχώς, τώρα μόλις είδα ότι στο AVSforum έχουν συμπεριλάβει και τις τρεις παρατηρήσεις μου σχετικά με την ηχητική συμπεριφορά του WD TV. Οι παρατηρήσεις έχουν μπει στο summary list της πρώτης σελίδας. Είναι η σελίδα από την οποία η WD λαμβάνει το feedback για να ετοιμάσει το επόμενο firmware.

1) It seems that a fixed gain is applied to the audio tracks during playback. The test has been carried out using a test signal (.wav file), of a sinusoidal waveform at f=1KHz recorded at 0dB digital level. The top and bottom halfs of the waveform are thus heavily clipped. This issue can sometimes cause an audible distortion on some audio recordings that have been mastered at high recording levels. The applied gain affects both the digital and the analog outputs of the WD TV.

2) 24bit/96KHz FLAC audio files get internally down-sampled to 48KHz through digital optical out whereas they should be passed through untouched.

3) The WD TV sometimes sounds “jittery” during playback of lenghty audio files (e.g. flac image files bigger than 100.000 KBytes or large WAV files). There are random audible "clicks" in the sound.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1100499

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

ωχ, εχει τετοια σοβαρα προβληματα στον ηχο;;

τελικα κανει τπτ σωστα αυτο το μαραφετι; :119:

αυτα ειναι πραγματα που βελτιωνονται με firmware upgrade ή ειναι εγγενη hardware προβληματα (κυριως το πρωτο);

ειμαι ετοιμος να το παρω αλλα ολο και κατι παρουσιαζεται να μου κανει την αποφαση πιο δυσκολη....!

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

περιλαμβανει και αυτο που εγραψα για το stereo downmix στο ψηφιακο σημα; :D

Reaction score
0
Επικοινώνησα μέσα από το web support με την WD για το θέμα της full υποστήριξης DVD .iso (συμπεριλαμβανομένων των menu), και αν θα γίνει.

Στην απάντηση που πήρα και παραθέτω παρακάτω, μου είπαν ότι η συσκευή ήδη υποστηρίζει σωστά τα .iso, και αν δεν υπάρχουν κάποιες λειτουργίες είναι επείδη τα αρχεία έχουν copy protection.

Εννοείται ότι τους ξαναέγραψα και τους εξήγησα ότι και σε .iso από DVD αγορασμένα χωρίς copy protection, τα menu δεν παίζουν και ότι αυτό το έχουν επισημάνει σε forum ανα τον κόσμο, οπότε να το ξανακοιτάξουν και να μου πουν αν κάνουμε εμείς κάτι λάθος ή αυτοί δεν το υποστηρίζουν.

--------------

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

This problem lies with the DVD, most of these are copy protected and when copying them over this copy protection blocks functions, only when you work around the copy protection you are able to use all the function of a normal DVD.

If you have any further questions do not hesitate too contact us.

Sincerely,
Danny
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com

Reaction score
4

περιλαμβανει και αυτο που εγραψα για το stereo downmix στο ψηφιακο σημα; :D
το αγορασα χθες

λοιπον, σε αντιθεση με οτι μου ειχε ειπωθει νωριτερα, τελικα το μηχανακι κανει μια χαρα stereo downmix και στην ψηφιακη εξοδο, απλα δεν το ξεκαθαριζει στο μενου, αλλα το βρηκα κατα τυχη

ουσιαστικα αφηνοντας την επιλογη για audio output σε στερεο, βγαζει στερεο σημα και αναλογικο αλλα και ψηφιακο!

οποτε, αν ξαναστειλετε email μπορειτε να το βγαλετε απο τη λιστα με τις απαιτησεις για επομενο firmware

thanks!

Reaction score
0

Για να το ξεκαθαρίσουμε:
Η συσκευή μπορεί να κάνει downmix οποιονδήποτε ήχο, αρκεί να έχει τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή. Άρα το πρόβλημα υπάρχει με ήχο DTS αφού δεν διαθέτει αποκωδικοποιητή DTS.
Η ερώτησή μου στο support αφορούσε DTS downmix.
Παρεμπιπτόντως, δεν έχω ακόμα απάντηση από την WD.

Reaction score
4

ναι αλλα οταν ρωτησα για downmix στην ψηφιακη εξοδο, πηρα αρνητικη απαντηση γιαυτο το ανεφερα πριν. οπως και να'χει το θεμα για μενα ειναι ληξαν. Οσο για το dts δεν το βλεπω ποτε να γινεται συντομα, οποτε θα βολευτουμε με τους μετατροπεις σε ac3

Reaction score
0
Επικοινώνησα μέσα από το web support με την WD για το θέμα της full υποστήριξης DVD .iso (συμπεριλαμβανομένων των menu), και αν θα γίνει.

Στην απάντηση που πήρα και παραθέτω παρακάτω, μου είπαν ότι η συσκευή ήδη υποστηρίζει σωστά τα .iso, και αν δεν υπάρχουν κάποιες λειτουργίες είναι επείδη τα αρχεία έχουν copy protection.

Εννοείται ότι τους ξαναέγραψα και τους εξήγησα ότι και σε .iso από DVD αγορασμένα χωρίς copy protection, τα menu δεν παίζουν και ότι αυτό το έχουν επισημάνει σε forum ανα τον κόσμο, οπότε να το ξανακοιτάξουν και να μου πουν αν κάνουμε εμείς κάτι λάθος ή αυτοί δεν το υποστηρίζουν.

--------------

This problem lies with the DVD, most of these are copy protected and when copying them over this copy protection blocks functions, only when you work around the copy protection you are able to use all the function of a normal DVD.

Sincerely,
Danny
Εμενα αυτο μου λεει οτι δεν προκειται να δωσουν dvd menu support, οτι ειναι συνειδητη επιλογη τους να μη δωσουν γιατι πρεπει να πληρωθουν δικαιωματα...

Reaction score
0
Εμενα αυτο μου λεει οτι δεν προκειται να δωσουν dvd menu support, οτι ειναι συνειδητη επιλογη τους να μη δωσουν γιατι πρεπει να πληρωθουν δικαιωματα...
Μόλις λάβω απάντηση στο δεύτερο email που τους έστειλα θα την παραθέσω και αυτήν εδώ.

Γιατί όμως να υπάρχουν δικαιώματα για το DVD menu? Έχει κάποια πατέντα για να λειτουργεί? Εδώ παμπάλαιες ή/και πρωτόγονες συσκευές Media Player (πχ Lacia Premier) παίζουν κανονικότατα iso, για να μην αναφέρω iZak για τους παλιότερους! (το πρόβλημα με αυτές είναι ότι ή οι επιδόσεις είναι χάλια, ή δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους, ή δεν έχουν HDMI, ή δεν έχουν και Host και Slave USB θύρα, συνήθως συνδυασμό αυτών!)

Και από τις άλλες μαρκες storage device και media player (Iomega, Emtec, Divco, κάτι γαλλικά που έχει ο Κωτσόβολος κ.α. ) όλα υποστηρίζουν τα ρημάδια τα αρχεία!

Τώρα ψάχνω για πρόγραμμα που να κάνει batch convert τα iso σε άλλα φορμά, μόνη λύση αυτή. Απλώς, θέλω να μπορεί να διαβάσει τα iso απευθείας, χωρίς να χρειαστεί να τα κάνω mount. Κάτι φαίνεται να υπάρχει, μόλις πέσει λίγο η δουλειά θα το εξερευνήσω

Reaction score
7
Παιδιά εγώ πάντως κάποια σπασιματάκια τα παρατηρώ. Και σε 720p και σε 1080p. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως είναι επειδή τα βλέπω από memory stick και όχι ακόμα από φορητό σκληρό?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmwar

Παιδιά εγώ πάντως κάποια σπασιματάκια τα παρατηρώ. Και σε 720p και σε 1080p. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μήπως είναι επειδή τα βλέπω από memory stick και όχι ακόμα από φορητό σκληρό?

μηπως το εχεις το μηχανακι ρυθμιζμενο στα 24hz; ετσι μου κανει και μενα σπασιματακια, στα 50hz ειναι ολα ρολοϊ

Reaction score
7
Έχω την 70αρα sony sxrd fullhd και στο 1080p/24 δεν μου βγάζει καν σήμα. Νομίζω το έχω στο 1080p/60...

πρέπει κάθε φορά να το αλλάζω, ανάλογα με τα fps του εκάστοτε βίντεο?

Reaction score
0

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτό το θέμα για αυτές τις συζητήσεις.
Ο τίτλος είναι: "Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware update."

Reaction score
0

--------------

Sincerely,
Danny
Για όσους (σαν εμένα) ελπίζουν για υποστήριξη .iso στο επόμενο FW update:

Έλαβα απάντηση [τηλεγραφική] στο δεύτερο σχετικό email μου (βλέπε παρακατώ) - Μάλλον ο φίλος Furious99 έχει δίκαιο, δεν έχουν σκοπό να υποστηρίξουν.

Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι τουλάχιστον απαντάνε στα μήνυματα (ακόμα και αν δεν τα διαβάζουν) μέσα στις τρεις μέρες που αναγράφεται στο site τους!!

Κρίμα πάντως, έχω 2 συσκευές και δεν ξέρω τι πρέπει να τις κάνω...

--------------------------------------------

The .iso files are not supported by the WD Media player.

Sincerely,
Danny

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis