- Reaction score
- 0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.
Θα έχεις ήχο εκτός απο DTSκαλησπερα και καλως σας βρηκα.
επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, μπορει καποιος να μου πει αν με καλωδιο HDMI 1.3 θα εχω ηχο στη τηλεοραση??? Η τηλεοραση το υποστηριζει το 1.3.
ευχαριστω.
Tην παιζει μια χαρα!!!!Παίδες τι διαφορά έχει το LILIBABE με το original fw?
Γενικά έχω χάσει την μπάλα. Επίσης διάβαζα για το transformers που λέγατε κάτι προηγουμένως... την 720p έκδοση (prestige) την παίζει; Έχω τo 1.02.10.![]()
Σε εμένα έχει μόνο PAL.Καλημέρα παιδιά έχω περάσει το LILIBABE OSD v2 International. Στις ρυθμίσεις για επιλογή σήματος έχει μόνο NTSC και δεν μπορώ να επιλέξω PAL. Το κάνει και σε σας ή μόνο σε εμένα. Επίσης κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος βλέποντας μια ταινία να πάμε κατευθείαν σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή (π.χ. 1:20:32) ή πρέπει να περιμένουμε κανα δεκάλεπτο μέχρι να πάει με το FF 16x.
Δεν ξέρω τι φταίει με το original επιλέγεις PAL / NTSC με αυτό μόνο NTSC. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.Σε εμένα έχει μόνο PAL.
Μήπως παίζει ρόλο η τηλεόρασή σου :118: ή το καλώδιο;
Κατευθείαν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε μπορείς να πας.
Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να πατήσεις το FF να πάει στο Χ2 και μετά με το SKIP πηδάει ανα 10 λεπτα.
Το ίδιο ισχύει και στο rewind
Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα. Κατέβασα μερικές ματρόσκες που είναι profile @5.1.
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις μετατρέψω σε @4.1 ?
Δοκίμασα το h264info αλλά το τελικό αρχείο είναι χάλια me to reencode που έκανε
Το έχεις δοκιμάσει ? Έχεις απώλειες στην εικόνα ? Ψάχνω για κανα guide υπάρχει πουθενά ?tsmuxer
Το έχεις δοκιμάσει ? Έχεις απώλειες στην εικόνα ? Ψάχνω για κανα guide υπάρχει πουθενά ?