Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αν συνδεσω το WDTV με την οπτικη εισοδο της τιβι δεν θα εχω ηχο?

Υπάρχει tv με οπτική είσοδο ...??????

Νόμιζα ότι μόνο έξοδος είναι... :116:

Reaction score
25
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

1. Το Ελληνικό τονισμένο Α έχει ήδη λυθεί αν επιλέξεις στο
menu :
System > Additional encoding support > greek (Windows-1253)
και όχι Greek ISO.
2. Και στην τελευταία έκδοση οι υπότιτλοι διαβάζονται το ίδιο καλά.
3. Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη ταινία θα παραμείνει. Είναι πιστεύω θέμα chipset που φοράει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση της ταινίας.
4. Δεν έχεις να χάσεις κάτι όμως αναβαθμίζοντας.

:114:
σε ευχαριστω πολυ!!

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλημερα!
Πριν 2 μερες πηρα το συγκεκριμενο player και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος απο αυτα που κανει.
Το τεσταρα στην αρχη σε μια καινουργια tv 22αρα και ολα καλα.Αλλα οταν το μετεφερα στο σαλονι σε μια 50 αρα που εχω sony bravia kdf50a11 3lcd η οποια εχει μια hdmi (οχι 1.3) ηταν απο τις πρωτες hd 720p.
Παρατηρησα οτι η εικονα και οι ταινειες ειχαν ειδωλο αρκετα εντονο και δεν μπορουσες να δεις ταινεια.Το ιδιο μου κανει ακριβως και σε ενα xbox που πηρα τελευταια.
Εψαξα ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα τιποτα.
Λετε να φταιει η hdmi που δεν ειναι V1.3 ?
Το pc που εχω στην TV παιζει μια χαρα, (MKV κλπ)
Ευχαριστω!

Reaction score
0

Δοκιμασα με component και εκανε τα ιδια,θα δοκιμασω και με αλλη αναλυση
Σ ευχαριστω

Reaction score
0

Tο προβλημα ηταν στην tv (sony kdfe50a11e)
Πειραξα καποες ρυθμισεις στο κρυφο sεrvice menu και τωρα παιζει και στα 60hz χωρις κανενα προβλημα.

Reaction score
0

:141:
Καλησπέρα παίδες,

Έχω την τιμή να χρεισημοποιώ 2 WD media players, ένα πρώτης γενιάς , και τον τελευταίο live 2. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια αρχεία avi ή mpeg δεν παίζουν με το καινούριο αλλά παίζουν με το παλιό!!!.

Για παράδειγμα το παρακάτο αρχείο:

General #0
Complete name : fantasmenos.mpg
Format : MPEG-2
Family : MPEG-2
File size : 3.18 GiB
PlayTime : 1h 33mn

Video #0
Codec : MPEG-2 Video
PlayTime : 1h 33mn
Bit rate : 9000 Kbps
Bit rate mode : CBR
Width : 720
Height : 576
Aspect ratio : 1.000
Frame rate : 25 fps
Standard : PAL
Bits/(Pixel*Frame) : 0.868
Delay : 45000

Audio #0
Codec : AC3
Bit rate : 160 Kbps
Bit rate mode : CBR
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48 KHz
Delay : 0 / 45000
Video0 delay : -45000
ChannelPositions : L R

τι δεν κάνω σωστά??

Το καινούριο μου πετάει not supported file.
Σήμερα είδα το εξής:
Την ταινία την έχω στον WD 500GΒ δίσκο μαζί με άλλες ταινίες που παίζουν κανονικά,
όταν την έβαλα σε USB έπαιξε κανονικά και στα δύο players...
Άν δεν τρελαθώ....θα τρελαθώ

Ευχαριστώ

harris

Επιτέλους βρήκα την λύση!!!
το πρόβλημα οφείλεται στο ότι τα files είναι γραμμένα στα ελληνικά...
Έχω επιλέξει όμως GREEK(ISO) τι να φταίει???

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά προσπάθησα να περάσω το BillyVan_Mod_Final_301109 που θεωρώ μια εξαιρετική προσπάθεια αλλά νομίζω ότι κάτι δεν κάνω σωστά.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του και αφού έχω κάνει update στην 1.03.01 πηγαίνω στο βήμα 2 το οποίο λέει :

"Meta to update ksekiname kanonika to WD kai apla to sbinoyme" (δεν το καταλαβαίνω...) Δηλαδή αφού κάνει και το reboot της αναβάθμισης το σβήνουμε.

Στο 3ο βήμα λέει :
"Bazoyme se ena usb stick poy einai fat32 ta arxeia poy periexontai ston fakelo USB boot. Edw mesa yparxoyn diafora atxeia kai kalo einai na min peiraksoyme tipote an de kseroyme ti kanoyme . Se ka8e periptwsi kalo einai ena backup"
Πολύ ωραία έβαλα σε ένα στικάκι τα αρχεία όπως ήταν μέσα στο συγκεκριμένο φάκελο
Μετα.... (Προφανώς το στικάκι το κούμπωσα στον Player αλλά δεν έγινε τίποτα...)
Θα μπορούσε κανείς που το έχει δοκιμάσει να δώσει βήμα βήμα οδηγίες ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
3

:141:

Επιτέλους βρήκα την λύση!!!
το πρόβλημα οφείλεται στο ότι τα files είναι γραμμένα στα ελληνικά...
Έχω επιλέξει όμως GREEK(ISO) τι να φταίει???

Ευχαριστώ
Νομίζω το Greek (ISO) που λες αναφέρεται στους υπότιτλους και όχι στην υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων στα ονόματα

Reaction score
0

καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα εφοσον βλεπω οτι αρκετοι απο εσας εχετε τις γνωσεις ωστε να μου απαντησετε τα εξης:1)εχω βαλει στο ματι τους εξης media players και θα ηθελα να μου τους καταταξετε απο το 1 εως το 4 ως προς την ικανοτητα αποδοσης εικονας σε h264,mkv,blue-ray:egreat31b,xstreamer,wd hdtv,popcorn110. 2)προς το παρον εχω ενα laptop (fujitsu amilo 3670xi) Q900 επεξεργαστη και Nvidia 130GT καρτα γραφικων,για να βλεπω τις ταινιες που κατεβαζω συνδεωντας τον σε μια samsung hd τηλεοραση.το ερωτημα μου ειναι θα παιξει ο media player το ιδιο, καλυτερα, η χειροτερα?αρα να προχωρησω στην αγορα και σε ποιον?(εχω βρει τον popcorn στα 169ε ....?)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Νομίζω το Greek (ISO) που λες αναφέρεται στους υπότιτλους και όχι στην υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων στα ονόματα
+1

ΠΑΡΕΠΙΜΤΟΝΤΩΣ... ΒΆΛΕ GREEK 1253 αντί για Greek (ISO).

Reaction score
49

Είχα χάσει κάποια επεισόδια των διαλόγων του θέματος....
Έκατσα και διάβασα.....407 posts και (ουφ) μόλις τελείωσα (και όχι δε με λένε....Πετρούλα :142:)

Από όσο κατάλαβα η τελευταία έκδοση firmware είναι η 1.03.01
(στο link αναφέρεται ως prerelease. Υπάρχει και «επίσημη»? Αν ναι, δώστε μου το link παρακαλώ!)

Εγώ έχω την 1.02.10 (και πιθανότατα την light)
Tι διαφορετικό προσφέρει η 1.03.01?
Δεν με ενδιαφέρουν φρου-φρου κι αρώματα.
Μια λιτή version θέλω που απλά να δουλεύει.
Να αναβαθμίσω σε 1.03.01 ή να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!! :107:

Reaction score
0

Είχα χάσει κάποια επεισόδια των διαλόγων του θέματος....
Έκατσα και διάβασα.....407 posts και (ουφ) μόλις τελείωσα (και όχι δε με λένε....Πετρούλα :142:)

Από όσο κατάλαβα η τελευταία έκδοση firmware είναι η 1.03.01
(στο link αναφέρεται ως prerelease. Υπάρχει και «επίσημη»? Αν ναι, δώστε μου το link παρακαλώ!)

Εγώ έχω την 1.02.10 (και πιθανότατα την light)
Tι διαφορετικό προσφέρει η 1.03.01?
Δεν με ενδιαφέρουν φρου-φρου κι αρώματα.
Μια λιτή version θέλω που απλά να δουλεύει.
Να αναβαθμίσω σε 1.03.01 ή να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!! :107:
Καλημέρα, προσωπικά έχω εδώ και πολυ καιρό την light version όπως λες.
Μου έλυσε όλα τα προβλήματα, πχ σκάλωμα εικόνας γρήγοροι υπότιτλοι Ά κτλ.
Μόνο σε μία ταινία είχα πρόβλημα αλλά ίσως να έφταιγε η ταινία γιατί κολλούσε στο ίδιο πάντα σημείο.

Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι οτι αρκετές φορές κολλάει το μενού και τρέχει (κάνω δεξιά πχ 1 φορά και αρχίζει και δε σταματάει). Αυτό γίνεται όμως στα πρώτα λεπτά που ανοίγω το μηχάνημα και η αλήθεια είναι οτι το ζορίζω. Δε του δίνω λίγο χρόνο να "ξυπνήσει".
Κατα τα άλλα είναι ένα απλό και κυρίως ελαφρύ firmware.
Μπορείς ΑΦΟΒΑ να το δοκιμάσεις μιας και αν δεν σου αρέσει με τον ίδιο απλό τρόπο μπορείς να γυρίσεις σε κάποιο προηγούμενο.

Reaction score
0

Καλημέρα, προσωπικά έχω εδώ και πολυ καιρό την light version όπως λες.
Μου έλυσε όλα τα προβλήματα, πχ σκάλωμα εικόνας γρήγοροι υπότιτλοι Ά κτλ.
Μόνο σε μία ταινία είχα πρόβλημα αλλά ίσως να έφταιγε η ταινία γιατί κολλούσε στο ίδιο πάντα σημείο.

Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι οτι αρκετές φορές κολλάει το μενού και τρέχει (κάνω δεξιά πχ 1 φορά και αρχίζει και δε σταματάει). Αυτό γίνεται όμως στα πρώτα λεπτά που ανοίγω το μηχάνημα και η αλήθεια είναι οτι το ζορίζω. Δε του δίνω λίγο χρόνο να "ξυπνήσει".
Κατα τα άλλα είναι ένα απλό και κυρίως ελαφρύ firmware.
Μπορείς ΑΦΟΒΑ να το δοκιμάσεις μιας και αν δεν σου αρέσει με τον ίδιο απλό τρόπο μπορείς να γυρίσεις σε κάποιο προηγούμενο.
Υπαρχει αυτη η εκδοση αλλα με μεγαλυτερους υποτιτλους?

Reaction score
0
Αρκετές σελίδες πιο πίσω είχα ζητήσει το ίδιο πράγμα κάνε ένα κόπο να ψάξεις.
Αν δεν βρείς κάτι πές μου.

Reaction score
0
φιλε viardon, γραφω για το προβλημα που υπαρχει στα .mkv των 1080p και συγκεκριμενα η διακοπη του ηχου στις γρηγορες σκηνες.
μου ειχατε πει καποιοι οτι φταινε οι ελληνικοι υποτιτλοι αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο. μαλλον ειναι τα frames που ελεγε ενας αλλος φιλος. το θεμα ειναι οτι το εκανε και στο 2012 των 1080p σε γρηγορες σκηνες (και εχει ουκ ολιγες) οπως και στο gamer το οποιο και αυτο ειχε παρα πολυ καλη ποιοτητα.
συγκεκριμενα λοιπον ο ηχος κοβεται η ταχυτητα δειχνει προς στιγμη οτι μειωνεται και μολις τελειωσει η σκηνη επανερχοντε ολα (κυριως ο ηχος ειναι το προβλημα). ακομα και βγαζοντας τους υποτιτλους τελειως το προβλημα παρεμενε.
αν ολο αυτον τον καιρο βρεθηκε μια λυση θα ειμουν υποχρεος να την μαθω, αλλιως μιλαμε καθαρα για hardware προβλημα (εχω περασμενο το 1.03.01 απο την WD)..

JL_

Reaction score
19
Σε περιπτώσεις αρχείων με ήχο dts που παρουσιάζουν σποραδικά κολλήματα με ή χωρίς υπότιτλους ενεργοποιημένους, δίνει συνήθως λύση η μετατροπή του ήχου σε AC3.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis