Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Κρέμομαι από τα χείλη των κατόχων.
Βοηθήστε να μην πέσω...
Έστω πρώτες εντυπώσεις, κάτι

Reaction score
0
Response (James K.) 11/06/2008 02:47 PM
Dear xxxxxxx,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

To answer your questions:

Unfortunately I cannot answer the question about the processor since the processor is propriety, however the unit does support MKV to 1080P format.

Sincerely,
James K.
Western Digital Service and Support

Σας το ποσταρω γιατι ρωτησα την WD τι μοντελο επεξεργαστη εχει κι αν παιζει MATROSKA 1080p.
Οσο για τον επεξεργαστη δεν θελανε φαινεται να μας πουνε ποιος ειναι παντως προς ενημερωση σας ειναι ο Sigma SMP8635LF.

Reaction score
0
ναι..ναι..ο ιδιος ειναι αρκετα καλη cpu οπου βρισκεται σε πολλα media players HD καθως και σε μηχανηματα blue ray !

Reaction score
2
Δε τους ρωτας αν παιζει και υποτιτλους Ελληνικους ?
Υποστηριζει και Usb hub για περισσοτερους απο 2 δισκους ?

Reaction score
0
Θα τους ρωτησω, αλλα αργει λιγο η απαντηση τους...
Τι να τους κανεις τους 2+δισκους ? Εφοσον σου δινει την δυνατοτητα να ενωσεις 2 ταυτοχρονα δισκους και να κανεις οτι θες..
Δηλαδη αν υποστηριζε usb hub ποσους θα εβαζες 3 ή 4 ?
Πιστευω οτι 2 δισκοι με συνδυασμο και με USB flash ειναι super !

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ναι επισης κανα δυο αλλα σημαντικα:

1. παιζει ISO αρχεια απροβληματιστα;;
σημαντικο για οποιον αποθηκευει τα DVD στο δισκο σε μορφη ISO που ειναι πιο συμμαζεμενη απο χυμα vob αρχεια...

2. τι επεξαργαστη ηχου εχει;
συγκριτικα με τα popcorn/egreat. κανει upsampling; αν θυμαμαι καλα οι κινεζοι κανουν 24/192.

αυτα, thanks

Reaction score
173
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κυριε Ιδρυτα!!!

Τα αφησατε απο τα χερακια σας να το παρουμε για ενα τεστακι;

Εχουμε αναπαντητα ερωτηματα...

Reaction score
0
ελληνικους υποτιτλους υποστηριζει...ναι αλλα οποσδηποτε ανοιγμα πρωτα τα srt με το notepad και ξανα σωσιμο σε utf-8 ...παντως ενω τουσ αναγνωριζει εχει προβλημα με την γραμματοσειρα και dts ξεχαστε το ολα τα mkv me dts ηταν κουφα κατα τα αλλα υπεροχη εικονα τελεια ..δεν το παω πισω περιμενω update firmware

Reaction score
0
ΨΕΜΑΤΑ

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

Yes, the WD TV HD media player can play SRT subtitle files, however the encoding of your SRT subtitle file must be UTF-8.
UTF-8 displays the Greek alphabet correctly.
If your SRT file isn't encoded using UTF-8, the subtitles won't be displayed correctly.

Sincerely,

Western Digital Service and Support

Reaction score
0
Ευχαριστούμε jouanita αλλά σαν να μπερδεύτηκα παραπάνω: τα "ΨΕΜΑΤΑ" σε τι αναφέρονται; Τους παίζει ή δεν τους παίζει χωρίς προβλήματα; Με τους ενσωματωμένους φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (;)

Reaction score
0
ενω τους παιζει τους εξωτερικους υποτιτλους (σε μια χαλια γραμματοσειρα κοβει και γραμματα δηλ ας πουμε την λεξη (αληθεια) την εμφανιζει ως (αλ θε α) και εκτος απο αυτο η γραμματοσειρα ειναι χαλια με μεγαλη αποσταση η μια σειρα απο την αλλη φρικη οσο για ενσωματωμενους απλα δεν τους βλεπει...οσο για το dts ισως εγω να εχω το προβλημα γιατι ο ενισχυτης μου ειναι μονο dd 5.1 κατα τα αλλα σε dd 5.1 mkv files μου αναβουν και τα 5.1 λαμπακια του ενισχυτη μου με την ενδειξη dd

Reaction score
0
εστειλα 3 μαιλ στην εταιρια γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειναι προβλημα των υποτιτλων αλλα δεν εχει γραμματοσειρα σωστη για τα ελληνικα δηλ ασχετα με τους υποτιτλους αν ενα αρχειο ειναι γραμμενο στα ελληνικα και οχι με γκρικλις πχ. καλημερα.avi και εκει δεν το δειχνει σωστα το δειχνει ως καλ μερα.avi τρωει δηλαδη καποια γραμματα ...το παραξενο ειναι οτι οταν οι υποτιτλοι η τα αρχεια ειναι γραμμενα στα ελληνικα αλλα στα κεφαλαια δεν κανει κανενα λαθος ( αλλα και παλι δεν γινεται να βλεπουμε ταινια με κεφαλαιους ολους τους υποτιτλους εμενα δεν μου αρεσει ειναι απαισιο) πρεπει να μπει ελληνικο language pack στο firmware στο επομενο οποσδηποτε αν και δεν ειναι το μηχανημα παντελως ασχετο με τα ελληνικα αλλα πιστευω οτι δεν του βαλανε σωστη γραμματοσειρα γιατι αυτη που εχει δεν ειναι ...δεν βγαζει κουτακια ας πουμε βγαζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες οπως το υ το φ το γ το β κτλ αλλα δεν ειναι και σωστη η γραμματοσειρα ας πουμε αριαλ αλλα εικονα εξαιρετικη αθορυβο μικρο και ομορφο ...εν αναμονη να συμπεριλαβει και τα ελληνικα σε επομενη αναβαθμιση (τα σωστα οχι αυτα τις παιδικες γραμματοσειρες)

Reaction score
6
Σύμφωνα με review που βρήκα κάνει κανονικά DTS passthrough, παίζει iso (μόνο DVD, όχι bluray) έπαιξε όμως m2ts με AVC 30-45 MBps άψογα! Άλλωστε έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το egreat , τον Sigma Designs 8635 !
Εγώ πάντως λέω να το πάρω, είμαι σίγουρος ότι τα όποια προβλήματα με τους υπότιτλους θα διορθωθούν με firmware update σύντομα...

Reaction score
0
το προβλημα με το dts διορθωθηκε κανοντας convert to dolby digital ac3 τον ηχο των mkv αρχειων (δεν πειραζει τιποτα αλλο) me to popcorn mkv audio converter ...προς το παρον... ευκολα και πολυ γρηγορα τωρα πια δεν ειναι κουφα...(ο ενισχυτης μου δεν ειχε dts)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_