- Reaction score
- 6
Το stock στο eshop εξαντλήθηκε..... :-(
μηπως κατι τετοιο βοηθησει για τους υποτιτλους: http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=230704&postcount=1493εστειλα 3 μαιλ στην εταιρια γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειναι προβλημα των υποτιτλων αλλα δεν εχει γραμματοσειρα σωστη για τα ελληνικα δηλ ασχετα με τους υποτιτλους αν ενα αρχειο ειναι γραμμενο στα ελληνικα και οχι με γκρικλις πχ. καλημερα.avi και εκει δεν το δειχνει σωστα το δειχνει ως καλ μερα.avi τρωει δηλαδη καποια γραμματα ...το παραξενο ειναι οτι οταν οι υποτιτλοι η τα αρχεια ειναι γραμμενα στα ελληνικα αλλα στα κεφαλαια δεν κανει κανενα λαθος ( αλλα και παλι δεν γινεται να βλεπουμε ταινια με κεφαλαιους ολους τους υποτιτλους εμενα δεν μου αρεσει ειναι απαισιο) πρεπει να μπει ελληνικο language pack στο firmware στο επομενο οποσδηποτε αν και δεν ειναι το μηχανημα παντελως ασχετο με τα ελληνικα αλλα πιστευω οτι δεν του βαλανε σωστη γραμματοσειρα γιατι αυτη που εχει δεν ειναι ...δεν βγαζει κουτακια ας πουμε βγαζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες οπως το υ το φ το γ το β κτλ αλλα δεν ειναι και σωστη η γραμματοσειρα ας πουμε αριαλ αλλα εικονα εξαιρετικη αθορυβο μικρο και ομορφο ...εν αναμονη να συμπεριλαβει και τα ελληνικα σε επομενη αναβαθμιση (τα σωστα οχι αυτα τις παιδικες γραμματοσειρες)
και εγω το ιδιο διλημμα εχω...Ειμαι μεταξυ του WD TV HD και του Egreat αν και το πρωτο πλεον δε το βλεπω διαθεσιμο στο eshop![]()
Το ρώτησα και εγώ λίγα post παραπάνω, απλά δεν τους βλέπει...!!:110:Στα .mkv με ενσωματωμενους subs πως τα παει?
Μπραβο τους και μπραβο σου φυσικα για την προτοβουλια.εστειλα στην εταιρια wd ενα srt utf-8 οπως μου ζητηθηκε απο το τεχνικο τμημα για να μπορεσουν στο επομενο firmware να διορθωσουν το προβλημα και επισης τους ζητησα να χαμηλωσουν τους υποτιτλους στην οθονη και να τους κανουν μικροτερους γιατι ειναι τεραστιοι και πολυ ψηλα... για να δουμε τι θα δουμε...
Subject
WD TV HD MEDIA PLAYER WDAVP00BE
Discussion Thread
Response (Isabelle H.) 11/10/2008 08:06 AM
Dear Ms *****,
Can you please send us one of the SRT files that is causing this problem?
You can add it as an attachment when replying.
This will enable us to troubleshoot the problem with fonts not displaying correctly.
Sincerely,
Isabelle H.
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com
+1.000.000(αρε γμτ, μακαρι το xbmc να σηκωνε HD-mkv).