Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

εστειλα 3 μαιλ στην εταιρια γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειναι προβλημα των υποτιτλων αλλα δεν εχει γραμματοσειρα σωστη για τα ελληνικα δηλ ασχετα με τους υποτιτλους αν ενα αρχειο ειναι γραμμενο στα ελληνικα και οχι με γκρικλις πχ. καλημερα.avi και εκει δεν το δειχνει σωστα το δειχνει ως καλ μερα.avi τρωει δηλαδη καποια γραμματα ...το παραξενο ειναι οτι οταν οι υποτιτλοι η τα αρχεια ειναι γραμμενα στα ελληνικα αλλα στα κεφαλαια δεν κανει κανενα λαθος ( αλλα και παλι δεν γινεται να βλεπουμε ταινια με κεφαλαιους ολους τους υποτιτλους εμενα δεν μου αρεσει ειναι απαισιο) πρεπει να μπει ελληνικο language pack στο firmware στο επομενο οποσδηποτε αν και δεν ειναι το μηχανημα παντελως ασχετο με τα ελληνικα αλλα πιστευω οτι δεν του βαλανε σωστη γραμματοσειρα γιατι αυτη που εχει δεν ειναι ...δεν βγαζει κουτακια ας πουμε βγαζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες οπως το υ το φ το γ το β κτλ αλλα δεν ειναι και σωστη η γραμματοσειρα ας πουμε αριαλ αλλα εικονα εξαιρετικη αθορυβο μικρο και ομορφο ...εν αναμονη να συμπεριλαβει και τα ελληνικα σε επομενη αναβαθμιση (τα σωστα οχι αυτα τις παιδικες γραμματοσειρες)
μηπως κατι τετοιο βοηθησει για τους υποτιτλους: http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=230704&postcount=1493

http://www.greektvsubs.gr/showpost.php?p=77262&postcount=5

Ειμαι μεταξυ του WD TV HD και του Egreat αν και το πρωτο πλεον δε το βλεπω διαθεσιμο στο eshop :(

Reaction score
4

Ειμαι μεταξυ του WD TV HD και του Egreat αν και το πρωτο πλεον δε το βλεπω διαθεσιμο στο eshop :(
και εγω το ιδιο διλημμα εχω...

Reaction score
0
τους ελληνικους υποτιτλους τους παζει τελικα σωστα μονο αν ειναι σε κεφαλαια...μετατροπη με το ms word ( open το srt (με τα πεζα) στο notepad select all copy και μετα paste sto word select all και εκει και μετα δεξι κλικ fonts και small caps) copy ξανα μετα ανοιγμα νεο notepad paste kai save as srt utf-8)

Για dts convert σε dd 5.1 μετατροπη με το mkv audio converter popcorn (ευκολα σε 5 λεπτα για καθε ταινια χωρις να πειραζει το video μονο τον ηχο) για αυτους που δεν εχουν dts ενισχυτη ...αυτα προς το παρον μεχρι να βγει το νεο firmware...
Οι υποτιτλοι γενικα σε αυτη την συσκευη ειναι τεραστιοι και πολυ ψηλα στην οθονη και ενοχλουν κατα την θεαση της ταινιας ...
firmware επειγοντως...
(Μια προχειρη λυση προς το παρον σας δινω...)
Kατα τα αλλα επιβεβαιωθηκαν τα παρακατω
dvd folder (video_ts) επιλογη (VIDEO_TS.VOB) greek subtitles ok (no menu) confirmed
dvd.iso greek subtitles ok (no menu) confirmed
.m2ts AVCHD confirmed
.mp4 confirmed

Reaction score
1
Το ειδα σημερα απο κοντα στην DTE.

Επαιζε Αρχοντα των Δαχτυλιδιων σε μια 37αρα αν θυμαμαι καλα, συνδεδεμενο με HDMI και ηχο σε ενα mini Hi Fi.

Πραγματικα πολυ καλη εικονα, χωρις ιδιαιτερα προβληματα ή κοψιματα.

Φυσικα ολοι ρωτουσαν για αυτο και σε μεγεθος ειναι λιγο πιο παχυ απο ενα passport.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Στα .mkv με ενσωματωμενους subs πως τα παει?
Το ρώτησα και εγώ λίγα post παραπάνω, απλά δεν τους βλέπει...!!:110:

Reaction score
0
εστειλα στην εταιρια wd ενα srt utf-8 οπως μου ζητηθηκε απο το τεχνικο τμημα για να μπορεσουν στο επομενο firmware να διορθωσουν το προβλημα και επισης τους ζητησα να χαμηλωσουν τους υποτιτλους στην οθονη και να τους κανουν μικροτερους γιατι ειναι τεραστιοι και πολυ ψηλα... για να δουμε τι θα δουμε...

Subject
WD TV HD MEDIA PLAYER WDAVP00BE

Discussion Thread
Response (Isabelle H.) 11/10/2008 08:06 AM
Dear Ms *****,

Can you please send us one of the SRT files that is causing this problem?
You can add it as an attachment when replying.

This will enable us to troubleshoot the problem with fonts not displaying correctly.

Sincerely,
Isabelle H.
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com

Reaction score
0

εστειλα στην εταιρια wd ενα srt utf-8 οπως μου ζητηθηκε απο το τεχνικο τμημα για να μπορεσουν στο επομενο firmware να διορθωσουν το προβλημα και επισης τους ζητησα να χαμηλωσουν τους υποτιτλους στην οθονη και να τους κανουν μικροτερους γιατι ειναι τεραστιοι και πολυ ψηλα... για να δουμε τι θα δουμε...

Subject
WD TV HD MEDIA PLAYER WDAVP00BE

Discussion Thread
Response (Isabelle H.) 11/10/2008 08:06 AM
Dear Ms *****,

Can you please send us one of the SRT files that is causing this problem?
You can add it as an attachment when replying.

This will enable us to troubleshoot the problem with fonts not displaying correctly.

Sincerely,
Isabelle H.
Μπραβο τους και μπραβο σου φυσικα για την προτοβουλια.

Reaction score
0
Viva Jouanita! Να προσθέσω, τελείως διερευνητικά, πως, ίσως, θα είχε νόημα να τους πεις και τι fonts συνήθως χρησιμοποιούνται στους υπότιτλους στα Ελληνικά αφού μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Επίσης, αν το μηχανάκι πάει καλά το όλο θέμα γι' αυτούς θα είναι μάλλον ένα patch για τη γλώσσα μας παρά ολοκαίνουργιο firmware. Σε κάθε περίπτωση να είσαι καλά και να ξέρεις πως σου χρωστάμε για την πρωτοπορία

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

jouanita πολυ καλη κινηση το email στο support της WD. Εγω δε θα εστελνα γιατι δε περιμενα οτι θα μου απαντησουν. Δεν κρατηθηκα και το παραγγειλα και εγω σημερα το player και ελπιζω αυριο να το εχω στα χερια μου, οποτε κρατα μας ενημερους για τις εξελιξεις και γενικα αν εχεις ανακαλυψει κατι αλλο καινουργιο για το μηχανηματακι.....
Γενικα τι βαθμο θα του εβαζες; (ειδικα για τα mkv)

Reaction score
1

Χαμος με το εν λογω μηχανακι!

Ουτε το Pixmania το εχει διαθεσιμο.

Πολλα credits στην Juanita για την προσπαθεια της.

Reaction score
0
Σας ποσταρω τα παρακατω για τις ερωτησεις που τους εκανα οσον αφορα την υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων (srt) καθως επισης και αν το μηχανημα μπορει να δεχεται firmware updates και future codec updates...

Response (Charles K.) 11/10/2008 08:35 AM
Dear xxxxxx,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

Subtitles are supported by separate file as you indicated.
Firmware update is done by placing the update files on the USB drive and when the WD TV comes up it finds the update files and does the firmware update.
Firmware updates take care of codec updates.

Sincerely,
Charles K.

Reaction score
5
Καλημέρα σε όλους .Το εν λόγω μηχάνημα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στην εταιρία projecting and sounding art τηλ 210-9949071 που είναι και εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής Western Digital προλάβετε....τιμή 108 euro

Reaction score
0

Το πηρα λοιπον σημερα απο το prive-shop. Πολυ καλες εντυπωσεις κανει οτι λεει αλλα το θεμα με τους υποτιτλους ειναι πως θελει οπωσδηποτε update. Το font που εχει μεσα ειναι τραγικο :( . Εξηγω και στα μικρα και στα κεφαλαια η γραμματοσειρα ειναι μεγαλη και αραιη και πραγματικα ασχημη (ειδικα το Υ στα κεφαλαια ειναι απαραδεκτο σαν ιερογλυφικο) δε ξερω πως να το περιγραψω αλλιως. Ειδικοτερα στα μικρα το προβλημα με τα γραμματα που λοιπουν εχει να κανει με τα τονισμενα γραμματα. Πολυ απλα δεν υπαρχουν περασμενοι χαρακτηρες στο font που χρησιμοπιει η συσκευη για τα γραμματα με τονους. Δεν δοκιμασα αγγλικα subs αλλα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα. Προς το παρον η συσκευη μπαινει στον παγο για μενα (περιμενω και ενα hdmi Y-splitter για να μη ξεχαρβαλωσω και το hdmi input της ΤV αλλα και του PS3. Κατα τα αλλα πολυ καλη κατασκευη ωραιο και μικρο control και ομορφο-ευχρηστο αλλα οχι και οτι πιο γρηγορο interface-menu εχω δει (αρε γμτ, μακαρι το xbmc να σηκωνε HD-mkv). Εικονα και ηχος (το συνδεσα μεσω optical στα Ζ-5500) μια χαρα. Το συνιστω αλλα οπωσδηποτε χρειαζεται update για τα subs.... αυτα προς το παρον.

Eστειλα και γω ενα email στην WD για να ταρακουνησω και αλλο τα νερα... ;)

Reaction score
0
Το εν λόγω μηχάνημα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο MEDIAMARKT του Π. Φαληρου και φανταζομαι και στα αλλα με τιμη 99 Ευρω

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo