Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Γειά σας μολις εβαλα την νεα αναβα8μιση αλλα το προβλημα τουλαχιστον με τους ελληνικους υποτιτλους παραμενει πχ
<i><b>Λος 'ντζελες 2017 μχ<b><i> (υποτιτλος απο την ταινια The Terminator II)
σε εσας συνεχιζει το προβλημα η απλα δεν μου πετυχε η αναβαθμιση;

Reaction score
0

Το γνωριζα αυτο απο την αναβα8μιση WDTV_FW_1_01_01 αλλα
περιμενα οτι με την καινουργια που εβγαλε θα λυνοταν το προβλημα
των εντονων και πλαγιαστων γραμματων και του τονισμενου α αλλα τελικα μαλλον
θα περιμενουμε την επομενη ελπιζοντας να μας προσεξουν και εμας τους ελληνες

Reaction score
0
Μια αναβαθμιση μεγαλη εχει βγει, η 1.01.01 (η 1.01.02 βγηκε για να διορθωσει το προβλημα οτι δε μπορουσε να γινει αναβαθμιση απο >500GB σκληρους). Επισης εμας μας προσεξαν αρκετα (γιατι τους τα ζαλισαμε πριν απο αλλους), π.χ. Τουρκοι, Πολωνοι, Τσεχοι, αλλοι Κεντροευρωπαιοι, Ρωσοι και αρκετοι αλλοι ακομα περιμενουν υποτιτλους...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μια αναβαθμιση μεγαλη εχει βγει, η 1.01.01 (η 1.01.02 βγηκε για να διορθωσει το προβλημα οτι δε μπορουσε να γινει αναβαθμιση απο >500GB σκληρους). Επισης εμας μας προσεξαν αρκετα (γιατι τους τα ζαλισαμε πριν απο αλλους), π.χ. Τουρκοι, Πολωνοι, Τσεχοι, αλλοι Κεντροευρωπαιοι, Ρωσοι και αρκετοι αλλοι ακομα περιμενουν υποτιτλους...
Εντάξει δεν διαφωνω σιγουρα ειμαστε σε καλυτερη
τυχη αν αναλογιστω και το ποσο μικρη αγορα ειμαστε
αλλα ενα τονισμενο αλφα ζηταμε να φτιαξουν τα μπολτ
και τα ιταλικ ειναι προβλημα σε ολες τις γλωσσες.

Reaction score
0

Eπισης σημερα δοκιμασα dvd σε iso μορφη παιζει κανονικα
χωρις μενου βεβαια αλλα παρατηρησα οτι δεν μου επαιζε
καθολου τον LPCM stereo ηχο γνωριζει κατι κανεις;

Reaction score
0
Χαιρετιζω ολη την παρεα.Ειναι το πρωτο μηνυμα.Δεν ειμαι πολυ σχετικος αλλα τα παλευω.θελω βοηθεια
αγορασα προσφατα το WD hd media player.εκανα αμεσως την αναβαθμηση 1.01.02 και δεν υπαρχει προβλημα με τΑ ελληνικα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ.ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ MKV ΜΕ ΗΧΟ
DTS ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΧΩΡΙΣ
ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ RCA KAΛΩΔΙΑ ΑΣΠΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ.
H ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΗΧΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ HDMI.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ ΗΧΟΣ Σ, ΑΥΤΟ
ΤΟ ΧΩΡΟ.....κρεβατοκαμαρα. σημειωση η ΤV HD 32,

Reaction score
1
Καλώς ήρθες kotkos. Αφου δε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, σου λέω πως αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Ο λόγος είναι η αδυναμία του firmware να κάνει DTS downmix.

Reaction score
0
Σ΄ευαριστω zoglair για την απαντηση.Υποθετω πως πρεπει να το ψαξω,μετατρεποντας
το DST σε ac3...mp3...κλπ.Αυτο ειναι κατι που γινεται σχετικα γρηγορα,και με ποια προγραματα. Το media converter 2.5 που συνοδευει το wd κανει κατι;

Reaction score
7.089
Mαλλον η usb 2 συνδεση ειναι "λιγη" για hd,υπομονη μεχρι του χρονου που θα το βγαλουν με usb 3.Θα μεταφερετε το πρωτο στο υπνοδωματιο.

Χθες εκανα δοκιμη με δανεικο dac απο φιλο, με ασυμπιεστο υλικο και στελνωντας σημα απο την οπτικη σε ενα dac ROTEL RDP980 σχεδον 15ετιας επαιξε καταπληκτικα.

Reaction score
0

Reaction score
3

Καλησπέρα.

Πουλάει κανείς το δικό του?
Αν ναι πόσο το πουλάει? Pm me.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Το μηχανάκι φοβερό για μένα .
Μήπως έχετε αργά usb stick? Και σας κολλά στα HD γιατί μέχρι 720 που του έβαλα τα πάει νεράκι
Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι δεν αναγνώριζε ένα rally 2 στα 2gb ενώ στο ίδιο στα 8 gb το έπαιζε μια χαρά τελικά ήθελε αλλαγή το όνομα του stick σε USB STICK από RALLY 2.
Θα ήθελα να έχει δυνατότητα μεταφοράς αρχείων από το ένα usb στο άλλο και ας ήταν και χωρίς επιλογές

Reaction score
0
Το μηχανάκι είναι σούπερ ότι και να λέμε....
Χθές μου έκανε μια κασκαρίκα αλλά (ουφ) ήταν faulse alarm τελικά... καθώς κατέβαζα τον κέρσορα μέσα στις επιλογές, πήδαγε μερικές (ενώ πάταγα μια φορά το κουμπί αυτός προχωρούσε 2-3 θέσεις)... τελικά ήταν απλά μια δαχτυλιά ακριβώς επάνω στον αισθητήρα υπερύθρων :D

Reaction score
1

χαιρετώ

πριν 2-3 μέρες το πήρα και εγώ κ ενώ όταν το πρωτοδοκίμασα έπαιζε αρκετά format (έστω κ με μικροκοψίματα) τώρα δεν παίζει κανενός τύπου format και δεν αναφέρομαι σε HD...
για παράδειγμα δοκίμασα μορφή avi με τα παρακάτω στοιχεία: 23 frames/sec, data rate 143 kbps, video sample size 24 bit και στο πάτημα του PLAY έβγαλε μαύρη οθόνη (για πολλή ώρα). Το ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και όταν δοκίμασα και άλλες μορφές βίντεο και άλλο εξωτ σκληρό. Υπάρχει κάποιου είδους reset μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

ευχαριστώ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89