Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

χαιρετώ

πριν 2-3 μέρες το πήρα και εγώ κ ενώ όταν το πρωτοδοκίμασα έπαιζε αρκετά format (έστω κ με μικροκοψίματα) τώρα δεν παίζει κανενός τύπου format και δεν αναφέρομαι σε HD...
για παράδειγμα δοκίμασα μορφή avi με τα παρακάτω στοιχεία: 23 frames/sec, data rate 143 kbps, video sample size 24 bit και στο πάτημα του PLAY έβγαλε μαύρη οθόνη (για πολλή ώρα). Το ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και όταν δοκίμασα και άλλες μορφές βίντεο και άλλο εξωτ σκληρό. Υπάρχει κάποιου είδους reset μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

ευχαριστώ
Κανε system reset και θα ειναι ο.κ

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Έχω το μηχάνημα συνδεδεμένο με ένα Sony HT -SF 1300 με οπτική ίνα και παίρνω ήχο 5.1.Έχω παρατηρήσει όμως σε ταινίες mkv ο διάλογος ακούγεται χαμηλά και γενικά ο ήχοΑλλά όταν ξεκινάνε διάφορα εφέ δυναμώνει ο ήχος και ακούγονται όλα τέλεια.Παρατηρώ σαν να αλλάζει κωδικοποίηση.Είναι φυσιολογικό αυτό?Αν όχι διορθώνεται?

Ξέρω ότι έχει ξαναειπωθεί εδώ μέσα αλλά νωμίζω δεν έχει δοθεί εξήγηση....

Reaction score
8
επειδή δε κατάφερα να διαβάσω και τις 87 σελίδες:111: μηπως κανείς μπορεί να μου πει αν όντως σε αρχεία mkv δεν περνα ο ήχος απο hdmi ;:108::121::203:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κανε system reset και θα ειναι ο.κ
τελικώς έχοντάς το αφήσει εκτός ρεύματος σχεδόν μία ημέρα "έσασε" από μόνο του

ευχαριστώ για τη βοήθεια

Reaction score
0
Ο ηχος περναει κανονικοτατα μεσα απο το HDMI οταν παιζεις αρχειο mkv. Επισης σημειωσε οτι περναει και Dolby Digital αλλα και DTS.

επειδή δε κατάφερα να διαβάσω και τις 87 σελίδες:111: μηπως κανείς μπορεί να μου πει αν όντως σε αρχεία mkv δεν περνα ο ήχος απο hdmi ;:108::121::203:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ο ηχος περναει κανονικοτατα μεσα απο το HDMI οταν παιζεις αρχειο mkv. Επισης σημειωσε οτι περναει και Dolby Digital αλλα και DTS.
Περνάει μεν, αλλά σε μερικά όπως πχ σε μιά έκδοση 720p του "Καυτό Απόρρητο", εάν δεν το συνέδεα με τον ενισχυτή, ήχος δεν ακουγόταν...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Περνάει μεν, αλλά σε μερικά όπως πχ σε μιά έκδοση 720p του "Καυτό Απόρρητο", εάν δεν το συνέδεα με τον ενισχυτή, ήχος δεν ακουγόταν...
Αν και εχει ειπωθει πολλες φορες,τα Mkv με Dts ηχο το wdtv δεν τα αποκωδικοποιει,αρα:
dts παιζει:εξωτερικος αποκωδικοποιητης(ενισχυτης) αλλιως ηχο απο hdmi μονο ac3format.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

μια χαρα περναει, εκτος αν το αρχειο εχει κωδικοποιηση DTS, τοτε θες ενισχυτη που να υποστηριζει αυτο το φορμα

εχε υποψιν οτι σχεδον ολα τα release της SEPTiC εχουν ηχο DTS, οποτε μηπως επεσες σε τετοια περιπτωση;

Reaction score
8
εγώ θα το έχω στα χέρια μου αύριο:107:
θα το συνδέσω με το harman kardon 255 που υποστηρίζει όλα τα φορμά.Φίλος με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να περάσει πολυκάναλος ήχος απο ματρόσκες μεσω hdmi αλλα μόνο απο οπτική.Μάλλον δεν έχει δίκιο:121:
Ελπίζω δηλαδή:613:

το hdmi του δεν ειναι 1.3 έτσι δεν είναι;

Reaction score
0
Σωστα, εγω στελνω HDMI στον ενισχυτη μου και απο εκει ο ενισχυτης στελνει στην τηλεοραση παλι μεσω HDMI αποκωδικοποιωντας το DTS stream. Με κατευθειαν συνδεση στην τηλεοραση, το DTS δεν παιζει.

Reaction score
8
Σωστα, εγω στελνω HDMI στον ενισχυτη μου και απο εκει ο ενισχυτης στελνει στην τηλεοραση παλι μεσω HDMI αποκωδικοποιωντας το DTS stream. Με κατευθειαν συνδεση στην τηλεοραση, το DTS δεν παιζει.
Δηλαδη για να καταλαβω απο WD στον ενισχυτη και απο κει στην TV και ολα καλα με εικονα και ηχο;

Reaction score
8
εγώ αυτο κατάλαβα και αυτά γράφει και το περιοδικό ΗΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ που είχε αφιέρωμα στο WD.

Reaction score
0
Σωστα παιδια. Ο ενισχυτης μου εχει 4 HDMI εισοδους και 2 εξοδους. Στελνει λοιπον το σημα το WD και ενισχυτης αναλαμβανει τα υπολοιπα. Τελεια εικονα και ηχος!!

Reaction score
0
Μου έχει τύχει κανα δυο φορές να μη μου βγάλει stereo ήχο σε απλό DivX (χωρίς 5.1 AC3) από την τηλεόραση. Όταν το έκλεισα και το ξανάνοιξα, έβγαλε ήχο κανονικά. Παρόλα αυτά ακόμα και όταν δεν έβγαζε ήχο από την TV, από τον αποκοδικοποιητή (οπτική ίνα) έβγαζε....

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Μάλλον για bug στο firmware μου μυρίζει....

Reaction score
0
Εχει καποια κολληματακια. Ποια συσκευη δεν εχει??? Κανεις ενα system reset και το μηχανημα αμεσως χαλαρωνει...

Reaction score
0
Το μηχανάκι είναι σούπερ ότι και να λέμε....
Χθές μου έκανε μια κασκαρίκα αλλά (ουφ) ήταν faulse alarm τελικά... καθώς κατέβαζα τον κέρσορα μέσα στις επιλογές, πήδαγε μερικές (ενώ πάταγα μια φορά το κουμπί αυτός προχωρούσε 2-3 θέσεις)... τελικά ήταν απλά μια δαχτυλιά ακριβώς επάνω στον αισθητήρα υπερύθρων :D
Λοιπόν φίλοι μου γεια χαρά.
Με αφορμή αυτό που λες για τον κέρσορα (οτι προχωρούσε πολλές θέσεις) θέλω να σας πω την περιπέτειά μου.

Το WD TV το πήρα από e-shop 99Ευρώ τέλη Νοέμβρη.
Μέχρι Τέλη Γεννάρη κανένα πρόβλημα.
Τέλειο, ειδικά με την αναβάθμιση του Firmware.
ΟΚ, δεν παίζει DTS και το Ά αλλά κατά τα άλλα μια χαρά - μη ξεχνώντας την τιμή του.

Στο προκείμενο:
"Ξαφνικά?" δεν "άκουγε" το remote control. Πανικός, πήγαινα πάνω του σχεδόν -ενώ πρώτα το χειριζόμουνα μια χαρά από τα 5 μέτρα- και πάλι πατώντας τα "βελάκια" πανω-κάτω δεξιά-αριστερά άλλαζε παλβά πολλές θέσεις κλπ.
Αλλάζω μπαταρίες, καθαρίζω remote και συσκευή, τίποτα.
Το πάω e-shop.
Μετά 2 μέρες έρχεται SMS "η συσκευή σας λειτουργεί κανονικά" .
Πάω το παίρνω πάω σπίτι το βάζω, τίποτα, τα ίδια.
Εκνευρίζομαι την άλλη μέρα πάλι το πάω και τους παρακαλώ (στα κεντρικά -Μενίδι) να το δουν επί τόπου.
Πράγματι και μετά από λίγη ώρα με φωνάζουν να το πάρω γιατί δεν έχει τίποτα. Επιμένω, ανεβαίνω πάνω και πράγματι μαζί με τον τεχνικό βλέπω ότι δουλεύει σωστά. Δοκιμάζουμε τα πάντα, αλλάζουμε συνδέσεις (βάζουμε και σε TV με HDMI, όλα δουλεύουν.
Αναγκάζομαι να το πάρω και φεύγω.
Ξανά σπίτι το βάζω... τίποτα. Ακριβώς τα ίδια με πριν.

Παίρνω ανάποδες, αγοράζω άλλο HDMI, του αλλάζω θέση, θύρα στην TV, πρίζα, τίποτα.
Το παρατάω και στέλνω mail σε φίλο (μέγα γνώστη και δάσκαλο των πάντων).
Και μου απαντάει να κάνω μια σειρά ελέγχους που κάποιους από αυτούς ήδη είχα κάνει και κάποιους όχι και ακόμα "καμμιά φορά αν είναι κοντά κανένα Dimmer (ροοστάτης) μπορεί να κάνει παρεμβολές".
Και έτσι μου έρχεται η φλασιά.
Όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, είχα αλλάξει φωτιστικό χώρου.
Είχα ένα δαπέδου με λάμπα ιωδίου 300W και ροοστάτη και στη θέση του έβαλα ένα άλλο με ροοστάτη κι αυτό αλλά...

με λάμπα οικονομική των 20W που απέδιδε σαν 120W.

Λοιπόν, σας κούρασα, αλλά βγήκε ένα συμπέρασμα.

"ΟΧΙ λάμπες οικονομικού τύπου (που δυναμώνουν σιγά σιγά) κοντα στη συσκευή WD TV.

Με το που την άλλαξα με κανονική (ναι είναι αντιοικονομική λύση),
λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Όλα δουλέυουν κανονικά...

MSak

Reaction score
0
Εχει αναφερθει αυτο στο avsforum. Συσκευες που κανουν IR pollution - διαφυγη υπερυθρων (μεταξυ των οποιων και ορισμενες τηλεορασεις! ) μπορουν να "τρελανουν" το remote του WD... Πηγαινε καποιος στο ενα δωματιο και επαιζε, και μετα στο αλλο δωματιο με αλλη TV δεν επαιζε...

http://wdtv.wetpaint.com/page/Remote+Control+Issues?t=anon

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis