- Reaction score
- 0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player
Λάκη προχώρα, το μηχανάκι είναι super. Το έχω εδω και μήνες και τα όποια προβληματάκια συνάντησα είναι ελάχιστα και άνευ σχολιασμού. Τώρα σε σχέση με το e-great δεν μπορώ να έχω γνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι πέρα του δικτύου υπάρχουν και διαφορές.
Πολλες σελιδες για διαβασμα, αλλα απαντειστε μου σας παρακαλω συγκεντρωτικα:
Εχω το Egreat αλλα καπου μου την σπαει γιατι α) δεν παιζει ολους τους υποτιτλους των ταινιων, β) αργει να αντιγραψει απο εξωτερικο USB σκληρο, και γ) ενω το πισι παιζει τις ταινιες+ υποτιτλοι με το VLC, αυτο δεν..., οποτε σκεφτηκα το μηχανακι που αναφερεται εδω (δεν με απασχολει το δικτυο γιατι το θελω για ανεξαρτητη χρηση, πχ στο εξοχικο).
Η (εμπειρη) γνωμη σας ειναι να το παρω το μηχανακι; Η εικονα σε 720ρ ειναι ιδια με το Egreat; οι υποτιτλοι srt σε ανεξαρτητο αρχειο μεσα στον ιδιο φακελλο με την ταινια δουλευουν ενταξει; Γενικα...ευχαριστημενοι; Αν ναι, θα δωσω το Egreat με τον 640αρη σκληρο (με καμια 140αρια ταινιες, πολλες σε 720ρ) και θα παρω δυο WD:137:
Λάκη προχώρα, το μηχανάκι είναι super. Το έχω εδω και μήνες και τα όποια προβληματάκια συνάντησα είναι ελάχιστα και άνευ σχολιασμού. Τώρα σε σχέση με το e-great δεν μπορώ να έχω γνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι πέρα του δικτύου υπάρχουν και διαφορές.