Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Πολλες σελιδες για διαβασμα, αλλα απαντειστε μου σας παρακαλω συγκεντρωτικα:
Εχω το Egreat αλλα καπου μου την σπαει γιατι α) δεν παιζει ολους τους υποτιτλους των ταινιων, β) αργει να αντιγραψει απο εξωτερικο USB σκληρο, και γ) ενω το πισι παιζει τις ταινιες+ υποτιτλοι με το VLC, αυτο δεν..., οποτε σκεφτηκα το μηχανακι που αναφερεται εδω (δεν με απασχολει το δικτυο γιατι το θελω για ανεξαρτητη χρηση, πχ στο εξοχικο).
Η (εμπειρη) γνωμη σας ειναι να το παρω το μηχανακι; Η εικονα σε 720ρ ειναι ιδια με το Egreat; οι υποτιτλοι srt σε ανεξαρτητο αρχειο μεσα στον ιδιο φακελλο με την ταινια δουλευουν ενταξει; Γενικα...ευχαριστημενοι; Αν ναι, θα δωσω το Egreat με τον 640αρη σκληρο (με καμια 140αρια ταινιες, πολλες σε 720ρ) και θα παρω δυο WD:137:

Λάκη προχώρα, το μηχανάκι είναι super. Το έχω εδω και μήνες και τα όποια προβληματάκια συνάντησα είναι ελάχιστα και άνευ σχολιασμού. Τώρα σε σχέση με το e-great δεν μπορώ να έχω γνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι πέρα του δικτύου υπάρχουν και διαφορές.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ευχαριστω πολυ Viadron.Τελικα ηταν αυτο που ειπες.Να εισαι καλα φιλε μου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Και μια ακομη απορια: με ποιο προγραμμα (εφαρμογη) παιζει ο,τι παιζει;

Ταρτουφε, ευχαριστω (μαλλον θα την ...κανω τη ζημια!)

Reaction score
50

Πάτα option και άλλαξε τους υπότιτλους!
το έκανα αλλά δεν παίζουν.
Αναγνωρίζει ότι έχει 2 ειδών υπότιτλους πχ 1&2 και ενώ εμφανίζει τους αγγλικούς σωστά τους ελληνικούς δεν τους δείχνει καθόλου.

Reaction score
140
Ναι έχει πρόβλημα σε αυτό το wd το μόνο που μπορείς να κάνεις και δουλεύει είναι αρχεία iso από τα dvd
Με iso δεν έχω κανένα πρόβλημα
Να έχεις όμως τον δίσκο ntfs για τα τα κάνεις,

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ναι έχει πρόβλημα σε αυτό το wd το μόνο που μπορείς να κάνεις και δουλεύει είναι αρχεία iso από τα dvd
Με iso δεν έχω κανένα πρόβλημα
Να έχεις όμως τον δίσκο ntfs για τα τα κάνεις,
ΟΚ δούλεψε με ISO, ευχαριστώ πολύ!

να υποθέσω ότι δεν υπάρχει τρόπος να αλλάζει κεφάλαια ε? (μικρό το κακό)

Reaction score
0
Δεν ειναι απαραιτητο το ripping του DVD να γινει σε ISO. Αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι να μην αφαιρεσετε ΚΑΝΕΝΑ υποτιτλο κατα το ripping, αλλιως το WD δε θα παιζει τους ελληνικους.

Αν το αρχειο δεν ειναι ISO αλλα VIDEO_TS, για να παιξετε ολη την ταινια πατατε το PLAY στο πρωτο .VOB. Αν πατησετε το ENTER τα παιζει ενα ενα τα .VOB (το ιδιο ισχυει για οποιαδηποτε αρχεια εχουν συνεχομενα ονοματα π.χ. video1, video2, video3 κοκ και θελετε να παιξουν συνεχομενα)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Σήμερα στο Πλαισιο 125 Ε ενω στο MediaMark Φαλήρου 99Ε
Πηγα στο Μηντια Λαρισας αλλα (ακουστε απαντηση): "ειμαστε ανεξαρτητο καταστημα και δεν συνεργαζομαστε" Καλως. Για παραγγελια; "για ενα κομματι δυσκολο". Τοτε κρατηστε το κι αυτο! Παραγγελια στο eshop με...125:141:

Reaction score
0
Απ'οτι έχω καταλάβει μετά από μια παρόμοια εμπειρία μου στο Μηντια, το κάθε μαγαζί είναι ανεξάρτητο. ουτε συνδεση Η/Υ μεταξύ τους δεν έχουν.

Reaction score
0

Έχουν μου φαινεται καταλάβει τη δουλειά οτι το γουστάρει πολύς κόσμος και οτι υπάρχει έλλειψη και κάποια εξυπνοπούλικα καταστήματα το δίνουν 25-30% πάνω... Είναι ελεηνός ο κόσμος...

Reaction score
12

Πολλες σελιδες για διαβασμα, αλλα απαντειστε μου σας παρακαλω συγκεντρωτικα:
Εχω το Egreat αλλα καπου μου την σπαει γιατι α) δεν παιζει ολους τους υποτιτλους των ταινιων, β) αργει να αντιγραψει απο εξωτερικο USB σκληρο, και γ) ενω το πισι παιζει τις ταινιες+ υποτιτλοι με το VLC, αυτο δεν..., οποτε σκεφτηκα το μηχανακι που αναφερεται εδω (δεν με απασχολει το δικτυο γιατι το θελω για ανεξαρτητη χρηση, πχ στο εξοχικο).
Η (εμπειρη) γνωμη σας ειναι να το παρω το μηχανακι; Η εικονα σε 720ρ ειναι ιδια με το Egreat; οι υποτιτλοι srt σε ανεξαρτητο αρχειο μεσα στον ιδιο φακελλο με την ταινια δουλευουν ενταξει; Γενικα...ευχαριστημενοι; Αν ναι, θα δωσω το Egreat με τον 640αρη σκληρο (με καμια 140αρια ταινιες, πολλες σε 720ρ) και θα παρω δυο WD:137:
Πιστεψέ με δεν φταίει το Egreat για όσα προβλήματα έχεις (εκτός από το σημείο β)
To δουλεύω ειδικά με HD 720 η 1080 εδώ και 7 μήνες. Εχω αρχείο 3 τέρρα με ότι μπορείς να φανταστείς και έχει τεσταρισθεί με τα πάντα.
Δεν κόλησε ποτέ και διάβασε τα πάντα.
Ακόμα και τη συναυλία του robbie williams που για την παίξει σωστά ένα Pc πρέπει να το σετάρεις κανένα 4ωρο.
(βγηκε και φθηνο egreat που δεν παίρνει σκληρό)

Αλήθεια το Western Digital TV HD Media Player θα λύσει το πρόβλημα με to DTS?
Στο egreat λύνεται ήδη μέσα στον Απρίλιο.

Reaction score
1
Καλησπέρα,

μόλις αγόρασα το 2ο wd tvhd μου απο MediaMarkt Φαλήρου 99Ευρώ. (το πρώτο το χαίρεται αυτός που μου το έκλεψε μέσα απο το αυτοκίνητο τη μέρα που το αγόρασα :( ... ελπίζω να του βγάλει όλα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread!!!)

Απο οτι έχω διαβάσει εδώ, σήμα 24/96 μπορεί να βγάλει μόνο απο τις αναλογικές εξόδους (προς το παρόν τουλάχιστον). Για σήμα 44 ή 48 απο flac ή κλασικό mp3 320 τι είναι καλύτερο να συνδεθεί στον ενισχυτή απο την οπτική ή στο phono του ενισχυτή απο την αναλογική?

Reaction score
447
Παιδιά συμφωνώ και εγώ οτι στα συγκεκριμένα λεφτά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.Παρεπιμπτώντος , αν κάποιος το βαρέθηκε (ή το μετάνιωσε) και θέλει να το πουλήσει, ας ρήξει pm. Σήφης.:126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αλήθεια το Western Digital TV HD Media Player θα λύσει το πρόβλημα με to DTS?
Στο egreat λύνεται ήδη μέσα στον Απρίλιο.
Λαθος ΘΑ δοθει το DTS downmix στα Egreat ΟΤΑΝ και ΑΝ δοθει (οταν κανουν τα συμβολαια με την DTS και πληρωσουν τα δικαιωματα). Προς το παρον τα φλασαρισματα με firmware του popcorn 110 ειναι 100% παρανομα οποτε ή θα αναγκαστει να δωσει dts downmix στα egreat ή θα κλειδωσουν το firmware του popcorn 110 μονο στο popcorn (δε θα αργησουν να καταλαβουν στην DTS τι γινεται με τα αλλα NMT και το firmware του popcornhour 110).

Στο WD δεν υποσχεθηκε ουτε διαφημισε κανεις dts downmix. Το αγοραζεις γνωριζοντας οτι για DTS downmix απαιτειται ενισχυτης ή μετατροπη των αρχειων. Οποιος θελει καλη τιμη και service κοντα του και οχι στην αλλη ακρη του κοσμου το επιλεγει.

BTW καλη ακροαση του ανεμιστηρα :137: Αξιζε σαφως τα διπλα χρηματα σε σχεση με το WD

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το παρελαβα σημερα και ειναι ενα πανευκολο παιγνιδακι πολυ καλης αποδοσης
Τωρα πως μετα φερω τα αρχεια απο τον εσωτερικο σκληρο του Egreat στον νεο εξωτ. 750αρη σκληρο;

Reaction score
7
Τί λέει δηλαδή το παραπάνω λινκ? Ότι θα κάνουμε downloads κατευθείαν στο wd hd tv?

Επίσης, γιατί τόση νέκρα με το νέο firmware? Μας ξέχασε η WD?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef