Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Αν και ελαφρως offtopic, ο συγκεκριμενος δισκος προοριζεται για χρηση σε Mac (FireWire 800) και η WD κοπαναει στις τιμες. Καλοριζικος.

Γενικως παντως για τα λεφτα της μια χαρα ειναι η συσκευη, οσο για το θεμα δισκου, ο απολυτος συνδυασμος συμφωνα με την WD ειναι με ενα Passport. Εγω χρησιμοποιω ενα My Book 1Tb, το οποιο χρησιμευει ως back up, οποτε αντι να καθεται απρακτος, δουλευει στο WD TV και ειμαστε κομπλε :116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Eγω δοκιμασα και τα 2 αυτο το ΣΚ αλλα και τα 2 απετυχαν να αποδωσουν καλα 1080p στα περισοτερα δυσκολα αρχεια.
Οποτε παραμενω με το HTPC .
Τι εννοείς "δύσκολα"; To WDTV παίζει καλά μέχρι συγκεκριμένα rf, για το Egreat δεν ξέρω. Στο HTPC έπαιζαν σωστά;

Reaction score
0

Να συμπληρωσω κατι περι αποδοσης: ειναι εμφανεστατη η διαφορα υπερ του Egreat σε υλικο 720!
Βλεπεις με τα ματια της... τσεπης μαλλον. Εδω με το HDMI laptop ζοριζομαι να βρω διαφορες με το WD...

Οι εξωτερικοι δισκοι εχουν σχεδον τις ιδιες τιμες με τους εσωτερικους και πλεονεκτηματα φορητοτητας, χρησης με αλλες συσκευες, ανταλλαγης αρχειων με φιλους κλπ. Τωρα που αρχισαν να βγαινουν NMT που παιρνουν μονο εξωτερικους δισκους, θα δουμε αν σε λιγο θα αγοραζει κανεις αυτα τα μοντελα που παιρνουν εσωτερικους δισκους (οι θηκες των εξωτερικων σκληρων ειναι πολυ καλυτερες συνηθως στη διαχειριση θερμοτητας απο το κουτι του κινεζου που μεταδιδει τη θερμοτητα απο το δισκο στα υπολοιπα μερη του ΝΜΤ, ειδικα απο τους δισκους 3,5")...

Reaction score
6

Και εγώ έχω ένα My Book Studio 500 , και πρόσφατα το άνοιξα και άλλαξα τον δίσκο με 1Tb ....
Μην ξεχάσεις να του κάνεις firmware update, το οποίο του διορθώνει ένα πρόβλημα που έχει όταν το συνδέεις με το WD TV:

Problem:
A My Book Studio or Home Edition hard drive connected to a WD TV HD Media Player fails to wake up from sleep mode.

Cause:
This issue is caused by the My Book Studio or Home Edition's firmware version 1.028 or earlier and how it interprets the read command by the WD TV HD Media Player.

Resolution:

To resolve this issue, the My Book Studio or Home Edition's firmware can be updated to version 1.034 (or later). For instructions on how to upgrade the firmware of your My Book Studio or My Book Home Edition hard drive, please see the links below:
http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=113&sid=100&lang=en

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπήκα και εγώ στον πειρασμό και το πήρα...

99 Ευρώ σε 3 άτοκες δόσεις από τον Κωτσόβολο...

Θα το δοκιμάσω αύριο...

Από εικόνα είναι όντως τόσο καλό;;; Καλύτερο και από htpc?

Reaction score
6

Ερώτηση κρίσεως επειδή δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες...

Αν το συνδέσω με το pc θα δει διάφορους δίσκους στο δίκτυο;

Να συνδέσεις τι με το pc????:142::143:
Τα usb που έχει το WD HD TV είναι για να συνδέονται πάνω του δίσκοι, όχι για να συνδέεται το ίδιο με pc...

Από εικόνα είναι εφάμιλλο ενός καλά ρυθμισμένου pc.... (ίσως και καλύτερο, μόλις παραλάβω την 46άρα G10 θα σου πω....!)
Έχει όμως μια άλλη "άνεση" στην κίνηση (ακόμα και στα 1080p), την οποία δύσκολα θα πάρεις από pc....
Καλές θεάσεις Χρήστο....
(αν και νομίζω ότι βιάστηκες λίγο να αγοράσεις: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64612)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τα usb που έχει το WD HD TV είναι για να συνδέονται πάνω του δίσκοι, όχι για να συνδέεται το ίδιο με pc...

Από εικόνα είναι εφάμιλλο ενός καλά ρυθμισμένου pc.... (ίσως και καλύτερο, μόλις παραλάβω την 46άρα G10 θα σου πω....!)
Έχει όμως μια άλλη "άνεση" στην κίνηση (ακόμα και στα 1080p), την οποία δύσκολα θα πάρεις από pc....
Καλές θεάσεις Χρήστο....
(αν και νομίζω ότι βιάστηκες λίγο να αγοράσεις: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64612)
Ρεεε.... δεν είμαι τόσο άσχετος!!! :114:

Η ερώτηση είναι απλή. Αν το συνδέσω με το pc θα δει τον δίσκο του pc?

Αν βλέπει τον δίσκο του pc βλέπει μόνο τον βασικό δίσκο ή όλους;

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα στο pc που να εξομοιώνει τους δίσκους του δικτύου σε έναν ώστε να τους βλέπει το wd? Ή καλύτερα υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δημιουργεί βιβλιοθήκη ή virtual σκληρό που να τον βλέπει το wd?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Καλές θεάσεις Χρήστο....
Δεν ξέρω αν βιάστηκα... πήγα για άλλου τύπου συσκευή στον Κωτσόβολο και το είδα... είδα τιμή και δόσεις και ένα από τα κουτάκια μου έλεγε: "πάρε με"... δεν αντιστάθηκα... :142:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Κοίτα το θέμα της κίνησης στο pc έχει να κάνει και με τα hz. Στην δική μου τηλεόραση ανακάλυψα πατέντα που ανεβάζει τα hz έως τα 120 οπότε ανάλογα το τι βλέπω επιλέγω... αυτό βελτιώνει αρκετά την κίνηση αλλά όχι απόλυτα...

Θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και θα σας πω...

Reaction score
0

Ρεεε.... δεν είμαι τόσο άσχετος!!! :114:

Η ερώτηση είναι απλή. Αν το συνδέσω με το pc θα δει τον δίσκο του pc?

Αν βλέπει τον δίσκο του pc βλέπει μόνο τον βασικό δίσκο ή όλους;

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα στο pc που να εξομοιώνει τους δίσκους του δικτύου σε έναν ώστε να τους βλέπει το wd? Ή καλύτερα υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να δημιουργεί βιβλιοθήκη ή virtual σκληρό που να τον βλέπει το wd?
Μα δεν μπορείς να το συνδέσεις με pc. Το usb του WD δέχεται μόνο εξωτερικούς δίσκους (και usb sticks) και τίποτα άλλο.

Reaction score
385

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Reaction score
2
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν εχει καλυτερη εικονα απο το pc ουτε παιζει πιο ομαλα (οσα παιζει φυσικα).
Δεν καταφερε να παιξει πολλα αρχεια και δεν εχω σκοπο να μετατρεπω , ουτε να επιλεγω ποια αρχεια να κατεβαζω - ριπαρω κλπ.
Θελω να παιζει τα παντα , αλλα αυτο δεν γινεται φυσικα.

Δοκιμασα ας πουμε το Black hawk down , ριπαρισμενο απο original bluray και το εκανα mkv transcode (οχι μετατροπη, μονο αλλαγη container και αφαιρεση των περιτων) kai δεν το επαιξε σωστα ουτε το egreat ουτε το wd.

Δοκιμασα πανω απο 100 διαφορετικα αρχεια (hddvd δεν επαιξε τα .evo ουτε για πλακα) , και σε πολλα απο αυτα μου εκανε σπασιματα και μετα απο λιγο σταματουσε.
Δοκιμασα και με αρκετες ματροσκες απο internet (hdbits klp) κι εκει τα ιδια .
Καποια παιζουν καποια οχι (αναγνωρισε σχεδον ολα τα αρχεια ... απλα δεν ηταν ομαλη η αναπαραγωγη).

Ολα αυτα τα αρχεια επαιξαν κανονικα σε pc kai mac.

Οποιος θελει μπορω να του δανεισω το δισκο μου (1 TB WD My book) να το διαπιστωσει.

Reaction score
0

Δεν εχει καλυτερη εικονα απο το pc ουτε παιζει πιο ομαλα (οσα παιζει φυσικα).
Δεν καταφερε να παιξει πολλα αρχεια και δεν εχω σκοπο να μετατρεπω , ουτε να επιλεγω ποια αρχεια να κατεβαζω - ριπαρω κλπ.
Θελω να παιζει τα παντα , αλλα αυτο δεν γινεται φυσικα.

Δοκιμασα ας πουμε το Black hawk down , ριπαρισμενο απο original bluray και το εκανα mkv transcode (οχι μετατροπη, μονο αλλαγη container και αφαιρεση των περιτων) kai δεν το επαιξε σωστα ουτε το egreat ουτε το wd.

Δοκιμασα πανω απο 100 διαφορετικα αρχεια (hddvd δεν επαιξε τα .evo ουτε για πλακα) , και σε πολλα απο αυτα μου εκανε σπασιματα και μετα απο λιγο σταματουσε.
Δοκιμασα και με αρκετες ματροσκες απο internet (hdbits klp) κι εκει τα ιδια .
Καποια παιζουν καποια οχι (αναγνωρισε σχεδον ολα τα αρχεια ... απλα δεν ηταν ομαλη η αναπαραγωγη).

Ολα αυτα τα αρχεια επαιξαν κανονικα σε pc kai mac.

Οποιος θελει μπορω να του δανεισω το δισκο μου (1 TB WD My book) να το διαπιστωσει.
Κατι δεν εχεις κανει καλα. Τα παιζει σχεδον ολα (το 99%) αψογα. Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο ολους εδω μεσα. Μονο στα profile 5,1 MKV εχει προβλημα αλλα αφτα ειναι ελαχιστα

Reaction score
0

Κατι δεν εχεις κανει καλα. Τα παιζει σχεδον ολα (το 99%) αψογα. Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο ολους εδω μεσα. Μονο στα profile 5,1 MKV εχει προβλημα αλλα αφτα ειναι ελαχιστα
Για το σπασιμο της κινησης μηπως το Resolution το εχεις αφησει AUTO. To καλωδιο HDMI ειναι καλο;. Ειναι τοσο πολυ τεσταρισμενο το μηχανακι που δεν αφηνει καμμια αμφιβολια για τις δυνατοτητές του

Reaction score
2
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μπορει να μην εχετε δοκιμασει ιδιαιτερα απαιτητικα αρχεια.
Δεν μπορει το pc - mac να τα παιζουν και τα wd hd + egreat οχι.
Το resolution το δοκιμασα και auto και σκετο 1080/24p.
To καλωδιο ειναι πολυ καλο και δοκιμασμενο Supra 2 metra.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef