Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
1
Παντως σε εμενα τα περισσοτερα ματροσκα 1080p εχουν παιξει χωρις προβλημα. Το μονο που εχω συναντησει να κανει σπασιματα είναι το Pixar short presto 1080p που αναφερθηκε παραπανω.

Reaction score
0
Παιδιά είχε κανένας παρόμοιο με το παρακάτω πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ του;
"Όταν πατάω τα "up", "down", "left", "right" κολλάει και "ανεβοκατεβάζει" μόνο του τα μενού.
Επίσης κατά την αναπαραγωγή ταινίας για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνοταν το τηλεκοντρόλ, αν και άλλαξα αρκετά ζευγάρια μπαταρίες."

Συγγνώμη που επαναλαμβάνω, αλλά παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μεγεια σου.

Για πες μας με 1080p ματροσκα πως παει.

δεν το εχω δοκιμασει με 1080p mkv, 720p κανενα προβλημα πλην του ηχου που απουσιαζει!!! μεσω του ηχοσυστηματος ο ηχος.... αναμενω την αναβαθμιση και σημερα θα τσεκαρω ματροσκα 1080p
Aν διορθωθει και το προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους θα ναι μια τιμιοτατη αγορα για τα λεφτα της, και κυριως ακρως φορητη

Reaction score
0
μεχρι τωρα μου έχει παιξει καλα΄όλα τα 1080π πλην του adulthood στο οποίο κάνει σπασίματα. Μπορεί να μου πει κάποιος την πιο φτηνή συσκευή για να περναω τον DTS ήχο.

Reaction score
1
"Όταν πατάω τα "up", "down", "left", "right" κολλάει και "ανεβοκατεβάζει" μόνο του τα μενού.
Επίσης κατά την αναπαραγωγή ταινίας για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνοταν το τηλεκοντρόλ, αν και άλλαξα αρκετά ζευγάρια μπαταρίες."

Ευχαριστώ.
Δεν έχω παρατηρησει κατι παρομοιο. Τσεκαρε μηπως έχεις πεσει σε προβληματικο κομματι.

Reaction score
0

Ευχαριστώ.

Αυτό ίσως σε βοηθήσει. Αντιγράφω από ξένο φόρουμ.

To people who are having problems with remote... this post could maybe help you solve your issues.
I got one unit about a week ago and it worked as advertised on a 47" Philips LCD (47PFL9732).
This weekend I bought another one for my brother who had another 47" Philips but a different model (47PFL5603). When I plugged the device, the remote was acting so weirdly that we almost couldn't control the device.
I was thinking that we definitely got one of the units with a defective remote which some people were talking about.
Then, I came across a message on a French forum by a user who had exactly the same model of Philips. Even though I don't speak French, a google translation made me understood that he also had the same kind of remote problems, apparently due to Infrared signals coming from the LCD interfering with the remote. He solved it by moving the unit further away from the TV and shielding it in some way.
I tried the same by moving the unit close to the ground and even turned it backwards so that it faces the wall. And all of a sudden it started to work flawlessly and we didn't have any problems since.
If this is not specific to just one model of TV then I'm guessing that some of you guys could have a similar interference problem. You may try this solution and see if it makes a difference.
Hope that helps.

Με λίγα λόγια, μετακίνησε το WD μακριά από την τηλεόραση.

Reaction score
385
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το πήρα και αρχική εντύπωση πολύ θετική,αν βελτιώσουνε κάποια bugs θα είναι μηχανάκι value for money.
Προσωπικά εμπιστεύομαι την WD, δίνει και 3 χρόνια εγγύηση.
Περισσότερα μόλις το τεστάρω περισσότερο.
Τι βγάλανε οι "άτιμοι", μια σταλιά είναι,μισό σε μέγεθος από έναν wd my book που έχω.:135:
Ότι πρέπει για το θερινό.:126:

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζει κανένας περίπου πότε θα βγει το καινουργιο update? Και τι θα διορθώνει? Απλά αναρωτιέμαι αν φτιάξουν τα παγώματα με matroska 1080 (γιατί την δυνατότητα την έχουν) αφού το egreat έχει ακριβώς τον ίδιο επεξαργαστή αλλά δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα!

Reaction score
0

Ναι ρε παιδιά δεν είχαμε κανένα νέο απο δ' αύτους?Απο κει κρέμομαι να πάω να το πάρω...
Λευτέρη εσένα παίζει κανονικά υπότιτλους μήπως και πήρες άλλη φουρνιά?

Reaction score
385

@boltsis

not tested yet,δεν έχω δοκιμάσει μετατροπή σε utf-8.
Με κάποια που δοκίμασα δεν παίζει,μάλλον είναι μία η φουρνιά ακόμα.

Reaction score
0

Thanks λευτέρη.Άντε να περιμένουμε ακόμη.Τι να κάνουμε.Ελπίζω να βρεθεί κάτι σύντομα...

Reaction score
0
Αυτό ίσως σε βοηθήσει. Αντιγράφω από ξένο φόρουμ.

To people who are having problems with remote... this post could maybe help you solve your issues.
I got one unit about a week ago and it worked as advertised on a 47" Philips LCD (47PFL9732).
This weekend I bought another one for my brother who had another 47" Philips but a different model (47PFL5603). When I plugged the device, the remote was acting so weirdly that we almost couldn't control the device.
I was thinking that we definitely got one of the units with a defective remote which some people were talking about.
Then, I came across a message on a French forum by a user who had exactly the same model of Philips. Even though I don't speak French, a google translation made me understood that he also had the same kind of remote problems, apparently due to Infrared signals coming from the LCD interfering with the remote. He solved it by moving the unit further away from the TV and shielding it in some way.
I tried the same by moving the unit close to the ground and even turned it backwards so that it faces the wall. And all of a sudden it started to work flawlessly and we didn't have any problems since.
If this is not specific to just one model of TV then I'm guessing that some of you guys could have a similar interference problem. You may try this solution and see if it makes a difference.
Hope that helps.

Με λίγα λόγια, μετακίνησε το WD μακριά από την τηλεόραση.
Ευχαριστώ πολύ!!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους..!!!!

Πηρα κι εγω παιδια το εν λογω μηχανηματακι απο πριβεσοπ, στα 109 εω 3 μερες μετα πηγε στα 115.. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος αλλα εχει καποια θεματακια που πιστευω με λιγη δουλεια μπορω να ξεπερασω αλλα χρειαζομαι τη βοηθεια σας..

Κατεβασα καποια επεισοδια σειρων που ειναι σε mkv, το nfo αρχειο ελεγε οτι για ηχο εχει "Stereo 2.0 / ΑΑC - HE". Κοιταζοντας 2 - 3 επεισοδια με το Video Inspector προγραμμα, βλεπω οτι ολα ειναι σε ΑΑC - HE, αρα θελει στερεο και τετοια κωδικοποιηση ηχου για να παιξει.

Αρχισα λοιπον να ψαχνω στο γουγλη για λυση με τον ηχο (πριν βρω το σαητ σας και το thread αυτο). Βρηκα λοιπον κι ενηργησα βασει αυτου του λινκ http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6924 οπου εκανα οτι ελεγε, απο το βημα 07α πηγα στο 10 οπως μου ελεγε και μετα σε αυτο το σημειο:

"12. select where u want ur output mp4 file to be saved and let it run!
13. follow my tutorial on creating MP4 files with ur created mp4 file
14. rename from .mp4 to .aac and ur done!"

Μετα το 12 και το ξεκινημα της μετατροπης, δε καταλαβαινα τι ηθελα να πει στο 13....γι'αυτο και το αγνοησα, εκανα το 14 και τελειωσε. Εκ του αποτελεσματος ομως δε ξερω αν εκανα καλα ή κατι λαθος γιατι στο νεο mkv που δημιουργησα μεσω mux διαδικασιας με το mkvmerge μεσω του mkvtoolnix, δεν εβγαζε παλι ηχο..

Επισης σημερα στο γουγλη βρηκα αυτο: "To convert an AC3 5.1 file to AAC 5.1, you could export in QuickTime Pro to AIFF multichannel, then convert that to .mov with AAC 5.1 audio" το οποιο δεν εχω δοκιμασει...

Γενικα παιδια εγω ειχα θεματα κι αποριες με τον ηχο και τους υποτιτλους αλλα εχω διαβασει ολο το thread και μου λυθηκαν αρκετα.

Θελω ομως να με βοηθησετε στα παρακατω:

1. Αφου, περα απο το θεμα της γλωσσας, τα specs λενε οτι θελει srt w/utf-8, οι αγγλικοι ειναι σιγουρα οκ σε ANSI? γιατι ημουν ετοιμος οσους αγγλικους εβρισκα, να τους μετετρεπα στο γιουτιεφ.

2. Λαμβανοντας υποψιν το παραπανω παραδειγμα μου, και το παιδεμα μου, μου λετε/υποδεικνυετε καποιο tutorial για mkv muxing?? Το θελω για υποτιτλους και τον ηχο οπου α) καταλαβατε τι παιζεται στο τουτοριαλ που βρηκα κι εκανα το πειραμα με το mp4?? τι εννοουσε στο 13??? β) μπορει να μου πει καποιος/υποδειξει πωε γινται αυτο: "Για dts convert σε dd 5.1 μετατροπη με το mkv audio converter popcorn" ????

3. Αυτο: "To convert an AC3 5.1 file to AAC 5.1, you could export in QuickTime Pro to AIFF multichannel, then convert that to .mov with AAC 5.1 audio" το εχει κανει κανεις;;;

Κατα τ'αλλα, δεν εχω δοκιμασει πολλα βιντεο, περα απο τα mkv της σειρας που ειχαν ηχο που παιζει, εβαλα 3 των 720p οπου το ενα παιζει με τετραγωνακια στην αρχη και ασυγχρονιστο ηχο απο ενα σημειο και μετα. Ετσι βεβαια επαιζε και στο πισι μου οποτε φταιει το ιδιο το βιντεο.

Αυτα παιδια...ρωτο ποστ κιολας:105::105: και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μπορει να με βοηθησει με τις αποριες μου..

Υ.Γ.1 Οσοι εχετε αποριες διαβαστε ολες τις σελιδες, μη βαριεστε..100 αποριες ελυσα..
Υ.Γ.2 Juanita χιλια μπραβο!!!!!!!!!!

TED

Reaction score
1

Καλημερα σε ολους!Χθες αντιμετωπισα το εξης προβλημα.Ενω το μηχανημα μου διαβαζε με ευκολια οτι σκληρο περνουσα επανω,ξαφνικα και ενω εβλεπε ολα τα αρχεια κανονικα σταματησε την αναπαραγωγη των βιντεο.Τα αναγνωριζε κανονικα αλλα αρνουνταν να τα παιξει.Εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο,σκεφτομαι να αλλαξω usb εισοδο να δω τι παιζει!

Reaction score
0
Πρέπει να είμαι λίγο καντέμης....
Μετά από χρήση 20', ξαφνικά "blue screen" (για την ακρίβεια πράσινη όλη η οθόνη) με το φωτάκι του power να αναβοσβήνει. Διαβάζω λοιπόν στο troubleshooting:
"A system diagnostic failure occurred. Turn off your HD media player, wait for 10 min and turn it on again. If the same thing happens contact the WD Technical Support" :101:
Ελπίζω όσα ακούγονται για το support της WD να αληθεύουν. Σίγουρα θα το διαπιστώσω σύντομα...

Reaction score
0

Δεν βλεπω update και αρχιζω να μετανιωνω που δεν εδωσα κατι παραπανω για το egreat....

Reaction score
0
μηπως να κανουμε μια υπενθυμιση στην εταιρεια με αποστολη e mail απο το καθενα μας ξεχωριστα μπας και ξεκουνησουν?

Reaction score
0
ενταξει παιδια τα κακα, αυτη τη χρονικη στιγμη ειναι 2. Το ενα ειναι πως αν δεν υπαρξει νεο firmware για να δεις ελληνικα θα σου βγουν τα ματια και 2. Για διαφορους λογους πρεπει να ψαξεις στο γουγλη για τροπους μετατροπης για ηχο / υποτιτλους (αγγλικους). Υποτιτλους αν το χεις σε sup αντι srt.

Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_