Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Όταν πατάω τα "up", "down", "left", "right" κολλάει και "ανεβοκατεβάζει" μόνο του τα μενού.
Επίσης κατά την αναπαραγωγή ταινίας για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνοταν το τηλεκοντρόλ, αν και άλλαξα αρκετά ζευγάρια μπαταρίες.

Reaction score
0
Λοιπον το μηχάνημα με το firmware αυτό είναι λίγο «πατάτα»!!!
ΜKV 1080 είναι μέσα στο pixel με παγώματα στην εικόνα και φυσικά δεν παίζει υπότιτλους! Ηρθε ένας φίλος τεχνικός από το σπίτι με το δικό του player (δεν θυμάμαι την μάρκα αλλά απίστευτο 215 ευρώ) και έπαιζε τα πάντα τέλεια. Υπότιτλοι με text size καθώς και μετακίνηση σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις! Οποιος ενδιαφέρεται το δικό μου του το κάνω δώρο!!!!!!!!!!!!! Τι να πω!
ποια μάρκα ήταν θυμάσαι;

Reaction score
0
Μπορεί κάποιος να μου πει που θα ψάξω για firmware update όταν αυτό βγει και πως γίνεται η εγκατάσταση του. ΤΗΑΝΧ

Reaction score
5
Λοιπον το μηχάνημα με το firmware αυτό είναι λίγο «πατάτα»!!!
ΜKV 1080 είναι μέσα στο pixel με παγώματα στην εικόνα και φυσικά δεν παίζει υπότιτλους! Ηρθε ένας φίλος τεχνικός από το σπίτι με το δικό του player (δεν θυμάμαι την μάρκα αλλά απίστευτο 215 ευρώ) και έπαιζε τα πάντα τέλεια. Υπότιτλοι με text size καθώς και μετακίνηση σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις! Οποιος ενδιαφέρεται το δικό μου του το κάνω δώρο!!!!!!!!!!!!! Τι να πω!
Καλημέρα σε όλους.'Οσον αφορά τα σπασίματα σε αρχεία 1080p παρακαλώ να βλέπετε και μερικές φορές το cd που συνοδεύει κάθε προιόν που αγοράζετε.
Ετσι λοιπόν και σε αυτό θα δείτε οτι υπάρχει ένα προγραμματάκι που μέσα που περνάτε το αρχείο που κάνει σπασίματα και το διορθώνει.

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.'Οσον αφορά τα σπασίματα σε αρχεία 1080p παρακαλώ να βλέπετε και μερικές φορές το cd που συνοδεύει κάθε προιόν που αγοράζετε.
Ετσι λοιπόν και σε αυτό θα δείτε οτι υπάρχει ένα προγραμματάκι που μέσα που περνάτε το αρχείο που κάνει σπασίματα και το διορθώνει.
Εννοείς να βάζω τα mkv αρχεία μέσα στο arcsoft media converter και να τα μετατρέπω σε τί αρχείο;

Reaction score
0
Μπορεί κάποιος να μου πει που θα ψάξω για firmware update όταν αυτό βγει και πως γίνεται η εγκατάσταση του. ΤΗΑΝΧ
οταν θα βγει καινουργιο firmware θα μπει εδω http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=1001&lang=en

αντιγραφεις το κατεβασμενο firmware (αφου πρωτα το αποσυμπιεσεις αν ειναι συμπιεσμενο σε rar η σε .zip) στο root directory του σκληρου δισκου που προκεται να συνδεθει με το wd tv hd media player και αυτο αυτοματα το αναγνωριζει και σου ζητα επιβεβαιωση να προχωρησει στην αναβαθμιση firmware

Reaction score
0
οταν θα βγει καινουργιο firmware θα μπει εδω http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=1001&lang=en

αντιγραφεις το κατεβασμενο firmware (αφου πρωτα το αποσυμπιεσεις αν ειναι συμπιεσμενο σε rar η σε .zip) στο root directory του σκληρου δισκου που προκεται να συνδεθει με το wd tv hd media player και αυτο αυτοματα το αναγνωριζει και σου ζητα επιβεβαιωση να προχωρησει στην αναβαθμιση firmware
Thanks jouanita!

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

μεχρι να βγει το update μπορει να δωσει λυση κατι σαν και αυτο:

http://home.asda.gr/active/GrLish2.asp

ή http://rapidshare.com/files/80400136/GreeklishConvertv0.1.rar.html

Δηλαδη μετατροπη των ελληνικων subs σε greeklish και αποθηκευση σε UTF-8 srt arxeio....

Χαζο αλλα για προσωρινη λυση την προτιμω απο τα αθλια κεφαλαια.... Θα το δοκιμασω αργοτερα να δω πως δειχνει.....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δηλαδή σε κάθε αρχείο 1080p που θέλουμε να δούμε θα πρέπει να κάνουμε την διαδικασία αυτή?
Προσπάθησα με το cd της συσκευασίας αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Αν κάποιος έχει καταφέρει τίποτα ας πει και σε έμενα.
Δεν ξέρω ρε παιδιά έμενα πάντως δεν μου πολύ άρεσε το μηχανάκι, στα 1080p απλά δεν βλέπεται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

poia 1080p den sas paizei?
exw dokimasei hellboy2 1080p, strangers unrated 1080p. tropical thunder 1080p kai ta paizei ola anetotata.
Ναι ρε φίλε μου τα παιζει τα 1080p αλλα με σπασίματα.

Reaction score
6
Το πως θα παίξει τα 1080p mkv εξαρτάται από το πόσα reference frames έχουν από το encoding σε συνδυασμό με την ανάλυση... Με πάνω από 6 reference frames στα 1920x1080 θα έχετε πρόβλημα, από την άλλη πάνω από 6 είναι και λίγο υπερβολή (η ποιότητα μένει η ίδια), καλό είναι να αποφεύγετε τέτοια encodings....!!!!( με τα επίσημα scene releases δεν θα έχετε πρόβλημα :126: )

Reaction score
0
Μια ερωτηση....?
Αναμεσα στο WD TV και στο EGREAT ποιο θα διαλεγατε....?

Ευχαριστω...
WD TV.... Μικρό, απλό φτινό, εύχρηστο... Τώρα σε κάτι mkv κατεβασμένα απο internet με κάτι τρελά Codecs κτλ. ίσως έχεις πρόβλημα. Με ενα Fimware Update που θα διορθώσει και τους ελληνικούς υπότιτλους και τα ελληνικά γενικά θα είναι τέλειο. το EGRAT μου φάνηκε αρκετά ποιό πολύπλοκο (βέβαια δίνει παραπάνω ρυθμίσεις) αλλά αν θέλεις τα λίγα Extra Που δίνει το EGRAT (ξεχνάμε τη διαφορά τιμής) καλύτερα να πας σ ενα Super HTPC που θα παίζει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Reaction score
19
Μια ερωτηση....?
Αναμεσα στο WD TV και στο EGREAT ποιο θα διαλεγατε....?

Ευχαριστω...
Όταν διορθωθούν τα προβλήματα του WD TV (υπότιτλοι, χαλασμένη εικόνα σε αρκετά 1080p) πιστεύω θα γίνει μια πάρα πολύ καλή επιλογή δεδομένων των χρημάτων, του μεγέθους και της ευκολίας της.

Τα EGREAT/Popcorn είναι άλλη κατηγορία με κύρια διαφορά τους τη λειτουργία μέσω δικτύου (streaming) και τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν (κυρίως torrents). Ετσί κοστίζουν και κάτι παραπάνω.

Είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων (εφόσον διορθωθούν τα σοβαρά προβλήματα του WD TV).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo