Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

βάλε ένα ανεμιστήρα και κάνε υπομονή. Θα μπορούσες να τελείωνες γρηγορότερα αν επέλεγες quick format

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

βάλε ένα ανεμιστήρα και κάνε υπομονή. Θα μπορούσες να τελείωνες γρηγορότερα αν επέλεγες quick format
Ή απλά convert σε NTFS.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιαα μια βοηθεια χθες πηρα εναν εξωτερικο δισκο 3.5 με δικη του τροφοδοσια western digital elements 1 terra....τον συνδεσα στο υπολογιστη τον ειδε και μολις πηγα να του βαλω μια ταινια mkv 007 quantum of solace που ηταν μεγαλυτερη απο 4 γιγα μου εβγαλε το μηνυμα ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να μπει λογου μεγεθους...διαβαζοντας παλιοτερες σελιδες και απο τα 2 forum εμαθα οτι επρεπε να του κανω format se file system ntfs...απο εχθες περιπου στις 23.30 μεχρι και τωρα ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....τι γινεται ρε παιδια τοσες ωρες χρειαζετε? η μπαρα που ενημερωνει που βρισκεται το format einai τωρα στο περιπου 70-75%...ααα επισης να σας πω οτι οποιος θελει για πρωινο αυγα να ερθει και να τα τοποθετησει πανω στον εξωτερικο δισκο.......ΚΑΙΕΙ!!!!..βοηθεια παιδια......

Τον έχεις σε επίπεδη επιφάνεια; Σε γραφείο, τραπέζι κτλ. για να παίρνει αέρα όσο γίνεται. Οσο για την καθυστέρηση, αν προχωράει μην τη φοβάσαι.

Reaction score
0

Ολα οκ παιδια τελειωσε το φορματ και δεν μου εβγαλε bad sectors....παω τωρα για δοκιμη με τιν ταινια....ευχαριστω ολους σε οσους με βοηθησαν!!!!!!!!!!!!!!
thanks παιδια!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

τα καλούδια με τα ποστερ , τον καιρο , τα feeds και ενα σωρο αλλα...ολα τα θελουμε ρε γμτ..
Aμα σαν άνθρωπος είσαι ....τέλειος σαν και μας, :114::111: ε, τι να γίνει, θές το τέλειο!:126:
Αναμένωμεν λοιπόν.

Reaction score
0

Παίδες, ένα γρήγορο ερώτημα - απορία:

Με όλα αυτά τα καινούργια firmware που κυκλοφορούν, υποστηρίζεται η χρήση περισσότερων από 2 εξωτερικών σκληρών δίσκων μέσω usb hub και αν ναι, τι είδους πρέπει να είναι το usb hub; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο - μάρκα που είναι σίγουρο ότι δουλεύει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Reaction score
4
Καλησπέρα παιδιά.
Ισως να έχει ξαναφερθεί, αλλά παρατήρησα το εξής πρόβλημα.
Σε mkv ταινία με DTS ήχο ενώ την βλέπω σωστά στον υπολογιστή, στην τηλεόραση μέσω του WD TV HD φυσικά, χάνει σε συγχρονισμό. (Ο ήχος με την κίνηση του στόματος).
Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
Το έχω μέσω HOME CINEMA (υποστηρίζει DTS) σε optical, το'κανε και στις 3 ταινίες που του έβαλα (όλες είναι 720p) διαφορετικών μεγεθών, το USB stick είναι από τα πλέον γρήγορα (SANDISK CRUZER CONTOUR, & KINGSTON HYPER-X),(το δοκίμασα και σε πιο απλό). Τέλος το firmware που χρησιμοποιώ είναι το προτελευταίο (Όλες τις άλλες τα βλέπω μια χαρά).
Αν με όλες αυτές τις "παραμέτρους" έχει κάποιος να μου πει κάτι η ακόμη καλύτερα μια λύση θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Western Digital TV HD διακοπές στον ήχο

Χαιρετώ
Αν σε ταινία (the red baron) στα 1080p ο ήχος διακόπτεται αλλά πάντα σε συγκεκριμμένα σημεία τι δείχνει?
Πρόβλημα από το κατέβασμά της ή πρόβλημα σε WDTV ή κάπου αλλού?

Ευχαριστώωω

Reaction score
0
Χρειάζεσαι αναβάθμιση. Πήγαινε στις πιο πίσω σελίδες να δείς πως γίνεται. Δεν είναι τίποτα.
Όποια επιπλέον βοήθεια χρειαστείς ή αν σκοντάψεις κάπου, στη διάθεσή σου.:102:

Reaction score
4
Χρειάζεσαι αναβάθμιση. Πήγαινε στις πιο πίσω σελίδες να δείς πως γίνεται. Δεν είναι τίποτα.
Όποια επιπλέον βοήθεια χρειαστείς ή αν σκοντάψεις κάπου, στη διάθεσή σου.:102:
Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. :114:
Θα κοιτάξω πίσω να βρω κάτι.
Λέγοντας αναβάθμιση εννοείς firmware? ή κάτι άλλο?

Reaction score
0
Καλημερα

Αν συνδεσω στο WDTV usb card reader και βαλω πανω του καρτα μνημης θα τη διαβασει ή δεν θα λειτουργησει? Υπαρχει περιπτωση να μου καψει την καρτα αν το δοκιμασω?
Αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μου απαντησει.

ευχαριστω πολυ

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD διακοπές στον ήχο

Χαιρετώ
Αν σε ταινία (the red baron) στα 1080p ο ήχος διακόπτεται αλλά πάντα σε συγκεκριμμένα σημεία τι δείχνει?
Πρόβλημα από το κατέβασμά της ή πρόβλημα σε WDTV ή κάπου αλλού?

Ευχαριστώωω
μία απαντησούλα.....???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

.... Λέγοντας αναβάθμιση εννοείς firmware? ή κάτι άλλο?
Πήγαινε σε αυτό το link και κάνε ότι σου λέει. Είναι το καινούργιο firmware. Μόλις αυτό εγκατασταθεί, πήγαινε στα settings και άλλαξε την ρύθμιση Greek ISO σε Greek 1253. Τελείωσες!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πήγαινε σε αυτό το link και κάνε ότι σου λέει. Είναι το καινούργιο firmware. Μόλις αυτό εγκατασταθεί, πήγαινε στα settings και άλλαξε την ρύθμιση Greek ISO σε Greek 1253. Τελείωσες!
Ευχαριστώ πάλι για την τάχιστη ανταπόκριση.
Για να βεβαιωθώ, αυτό το firmware λύνει και το πρόβλημα συγχρονισμού (κίνησης στόματος και ήχου), ή μόνο το πρόβλημα με το συγχρονισμό των υποτίτλων?
Γιατί το πρόβλημά μου είναι το πρώτο σε όλες τις ταινίες με DTS ήχο. (Το έχω συνδεδεμένο με οπτική ίνα με το HOME CINEMA).

Να'στε καλά όσοι μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε.:107:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Να'στε καλά όσοι μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε.:107:
Εσύ να 'σαι καλά και να χαρείς το μηχάνημά σου.
Πιστεύω πως ΟΛΑ τα προβλήματά σου θα λυθούν, μόλις "περάσεις" τη 1,02,10 vers. στο WDTV σου.
Κάνε το και μας λές.:102:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis