Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD διακοπές στον ήχο

Χαιρετώ
Αν σε ταινία (the red baron) στα 1080p ο ήχος διακόπτεται αλλά πάντα σε συγκεκριμμένα σημεία τι δείχνει?
Πρόβλημα από το κατέβασμά της ή πρόβλημα σε WDTV ή κάπου αλλού?

Ευχαριστώωω

Στοιχηματικά θα σου απαντήσω:

1: 1.02 Χ: 8.00 2:20.00

Αν δεν σου το παρουσιάζει σε άλλο .mkv κάνε το εξης:
Ξανακατέβασέ το. Απο τη ίδια πηγή. Κατα 95% θα 'χεις το ίδιο πρόβλημα.

Υ.Γ. Λέω 95% γιατί ...."τα στάνταρ είναι για να σπάνε" ...(και το ΄χω πληρώσει πολύυύ ακριβά:121:)

Reaction score
0
Καλημερα

Αν συνδεσω στο WDTV usb card reader και βαλω πανω του καρτα μνημης θα τη διαβασει ή δεν θα λειτουργησει? Υπαρχει περιπτωση να μου καψει την καρτα αν το δοκιμασω?
Αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μου απαντησει.

ευχαριστω πολυ
Ρε παιδια μια απαντηση και στο παραπανω?

Reaction score
0
Ρε παιδια μια απαντηση και στο παραπανω?
Δεν βλέπω κανένα λόγο για να σου...κάψει; την κάρτα. Σαν να συνδέεις ενα usb flashstick.
Θεωρώ πως δεν σου απάντησαν ακόμα διότι δεν υφίσταται λόγος γι αυτό.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εσύ να 'σαι καλά και να χαρείς το μηχάνημά σου.
Πιστεύω πως ΟΛΑ τα προβλήματά σου θα λυθούν, μόλις "περάσεις" τη 1,02,10 vers. στο WDTV σου.
Κάνε το και μας λές.:102:
Λοιπόν μόλις έβαλα το τελευταίο firmware 1.02.10 και ευτυχώς όλα καλά τώρα.
Να πω πάλι ευχαριστώ (ουπς!! το είπα... :142:) καταντάει γραφικό.
Να δούμε τι άλλο θα προστεθεί στα επόμενα firmwares.... χωρίς να χαλάσουν κάτι...:140:

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD διακοπές στον ήχο

Στοιχηματικά θα σου απαντήσω:

1: 1.02 Χ: 8.00 2:20.00

Αν δεν σου το παρουσιάζει σε άλλο .mkv κάνε το εξης:
Ξανακατέβασέ το. Απο τη ίδια πηγή. Κατα 95% θα 'χεις το ίδιο πρόβλημα.

Υ.Γ. Λέω 95% γιατί ...."τα στάνταρ είναι για να σπάνε" ...(και το ΄χω πληρώσει πολύυύ ακριβά:121:)
Μου το έχει ξανακάνει και σε άλλη μια ταινία πάλι σε συγκεκριμένα σημεία! Νομίζω ότι το λογικό είναι να φταίει το αρχείο-ταινία που κατέβηκε, διαφορετικά γιατί σε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα????!!!!:133:
Να πώ ότι το στοιχηματικά δε το κατάλαβα (αφού δεν ασχολούμαι)

Σε ευχαριστώ

Reaction score
0
Βρε βρε.....για κοίτα τι έγινε τώρα...Βγήκε το firmware που μας έλυσε τα χέρια....και πάει το thread.....ηρέμησε! :105:

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το αγόρασα σήμερα αλλά δεν μου βγάζει εικόνα απο την HDMI.Με το παρεχόμενο καλώδιο έχει εικόνα αλλά πολύ χάλια.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το αγόρασα σήμερα αλλά δεν μου βγάζει εικόνα απο την HDMI.Με το παρεχόμενο καλώδιο έχει εικόνα αλλά πολύ χάλια.

Καλως όρισες!!!
Έχεις ορίσει στο wd TV HD Media Player να .. δίνει εικόνα μέσω hdmi;

Αν ναι τότε δες αν είναι ¨κουμπωμένο¨καλά το καλώδιο στο wd και στην τηλεόραση!!! (με τηλεόραση υποθέτω πως το έχεις συνδέσει. ...και στην τηλεόραση να έχεις ορίσει την είσοδο εικόνας από hdmi).

Reaction score
0

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Το καλώδιο είναι κουμπωμένο.Ορίζω απο το WD σε HDMI αλλά γυρνάει απο μόνο του σε composite.Στην τηλεόραση (μια Samsung LE40556P) η επιλογή για HDMI ειναι ανενεργή.Στις οδηγίες λέει οτι για να γίνει ενεργή πρέπει να συνδεθεί συσκευή.Μήπως είναι χαλασμένο το καλώδιο;

Reaction score
0

Το καλώδιο είναι κουμπωμένο.Ορίζω απο το WD σε HDMI αλλά γυρνάει απο μόνο του σε composite.Στην τηλεόραση (μια Samsung LE40556P) η επιλογή για HDMI ειναι ανενεργή.Στις οδηγίες λέει οτι για να γίνει ενεργή πρέπει να συνδεθεί συσκευή.Μήπως είναι χαλασμένο το καλώδιο;
Εγώ θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα!! Επίσης έλεγξε μετά μήπως 'παίζει' το καλώδιο.. Εχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις που το καλώδιο δεν κουμπώνει σωστά.

Reaction score
1

Μόλις ορίσεις στο WD, το Hdmi, πρίν πατήσεις το OK, βγάλε πρώτα το καλωδιο το απλό ( video - κίτρινο) του wd, για να μην το βλέπει ότι είναι συνδεδεμένο και πήγαινε στο hdmi - συσκευή της τηλεόρασής σου.

Reaction score
0

Δεν γίνεται τίποτα. Δεν το βλέπει η τηλεόραση απο hdmi.

Reaction score
0

νομιζω οτι στη τηλεοραση ειναι το προβλημα ... δοκιμασε αν ειναι δυνατον αλλη πηγη με εξοδο hdmi στην εισοδο της τηλεορασης σου...αν εχεις.

Reaction score
0

¨νομιζω οτι στη τηλεοραση ειναι το προβλημα ... δοκιμασε αν ειναι δυνατον αλλη πηγη με εξοδο hdmi στην εισοδο της τηλεορασης σου...αν εχεις.¨

Συνδέω το pc αλλά με μετατροπέα από DVI σε HDMI.Σε αυτή την περίπτωση σε όποια από της τρείς θύρες και να το βάλω παίζει κανονικά σε αντίθεση με το WD.

Reaction score
385

Νομίζω πως το πρόβλημα με τους Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει λυθεί πλήρως ,αφού σε ταινίες 1080p όταν είναι ενεργοποιημένοι σε εξωτερκό .srt σκαλώνει η ταινία, μόλις απενεργοποιούνται ή μπαίνουν οι αγγλικοί όλα καλά.
Δεν έχω δοκιμάσει με αντίστοιχα ενσωματωμένους στο container αν κάνει το ίδιο.

Reaction score
0
...Νομίζω πως το πρόβλημα με τους Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει λυθεί πλήρως ,αφού σε ταινίες 1080p όταν είναι ενεργοποιημένοι σε εξωτερκό .srt σκαλώνει η ταινία, μόλις απενεργοποιούνται ή μπαίνουν οι αγγλικοί όλα καλά.
Δεν έχω δοκιμάσει με αντίστοιχα ενσωματωμένους στο container αν κάνει το ίδιο.....

1.στο 1.02.10 ή στο 1.02.10gr αναφερεσαι?
2.σε ολες τις ταινιες 1080p συμβαινει αυτο ή σε μερικες?
3.καποιος αλλος φιλος το εχει παρατηρησει?

Reaction score
385
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

1.στο 1.02.10 ή στο 1.02.10gr αναφερεσαι?
2.σε ολες τις ταινιες 1080p συμβαινει αυτο ή σε μερικες?
3.καποιος αλλος φιλος το εχει παρατηρησει?
1. 1.02.10 & 1.02.10/wdlxtv-enhanced-firmware-0-5-5
2. όλες

Reaction score
6

Στο 1.02.10 , Grease 1080p , ελληνικά σε αρχείο srt , άψογο...!
Δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα σε ότι και αν του έβαλα να παίξει (κυρίως 1080p mkv αλλά και m2ts ...)

Reaction score
385

Στο 1.02.10 , Grease 1080p , ελληνικά σε αρχείο srt , άψογο...!
Δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα σε ότι και αν του έβαλα να παίξει (κυρίως 1080p mkv αλλά και m2ts ...)
To συγκεκριμένο έχει τους υπότιτλους μέσα στο container?

Reaction score
3

Παιδιά συγνώμη για την ερώτηση αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά 170 σελίδες δεν μπορώ να τις διαβάσω. Ενας καλός φίλος μου έκανε δώρο ένα WD TV box και θα ήθελα να το βάλω στο δίκτυο αν είναι δυνατόν. Εχει κάποιος δοκιμάσει κάποιο USB to Ethernet για να μου προτίνει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis