Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
...Υπάρχει μία έκδοση βασισμένη στο μαμα 1.02.10 με ελαφρύτερο interface αλλα χωρίς καλούδια.
Την εχω εδω και λίγες μέρες που τη δοκιμάζω και δεν εχω παραπονο.
Τα ελληνικά ειναι ΟΚ όπως επίσης και το σκάλωμα που παρουσίαζαν κάποιες εκδόσεις (έφευγε αν εκανες τους υποτιτλους off) δεν υπάρχει πια.....

η εκδοση αυτη ειναι του Πορτογαλου ή διαφορετικη?

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

η εκδοση αυτη ειναι του Πορτογαλου ή διαφορετικη?

Τι ξέρουμε για αυτές τις εκδόσεις?
Αξιόπιστες?
Και για την εγκατάσταση κάνουμε πάλι μετονομασία στο file με όνομα πχ 1.02.11?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Η έκδοση που αναφέρω ΔΕΝ ειναι πειραγμενη...

Το αρχειο αφου το κατεβασετε απο το λινκ που εχω δωσει πιο πριν το βαζετε στο στικ και κανετε κανονικα αναβαθμιση.

Εχει μονο διαφορετικο User Interface , ελαφρυτερο και μικροτερο και ομορφοτερο κατα τη γνωμη μου.

Δειτε εδώ.

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1414.0

Reaction score
1.213

Η έκδοση που αναφέρω ΔΕΝ ειναι πειραγμενη...

Το αρχειο αφου το κατεβασετε απο το λινκ που εχω δωσει πιο πριν το βαζετε στο στικ και κανετε κανονικα αναβαθμιση.

Εχει μονο διαφορετικο User Interface , ελαφρυτερο και μικροτερο και ομορφοτερο κατα τη γνωμη μου.

Δειτε εδώ.

Code:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1414.0

Περα του interface εχει καποια αλλη διαφορα απο την .10 GR που καποιος εχει ανεβασει στο mediafire ?

Και τελικα οσο αφορα την καλυτερη υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων και σπασιματων στην κινηση (χωρις να δημιουργουνται αλλα προβληματα ) ποια ειναι η καλυτερη ?

Αυτη που προτεινεις , η .10 GR ,η η επισημη .10 ?

Ευχαριστω. :137:

Reaction score
0
.....Και τελικα οσο αφορα την καλυτερη υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων και σπασιματων στην κινηση (χωρις να δημιουργουνται αλλα προβληματα ) ποια ειναι η καλυτερη ?

περιμενω και εγω με αγωνια την απαντηση

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

.....Και τελικα οσο αφορα την καλυτερη υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων και σπασιματων στην κινηση (χωρις να δημιουργουνται αλλα προβληματα ) ποια ειναι η καλυτερη ?

περιμενω και εγω με αγωνια την απαντηση
Kι εγω το ιδιο... θα παρω ενα παλι, για ενα φιλο μου, και εχω την ιδια απορια...

Reaction score
0

Πριν 2-3 ωρίτσες εγκατέστησα το lilibabe firmware που λέτε πιο πάνω. Σούπερ σε όλα του. Και το μενού του επιτέλους αισθητικά πολύ βελτιωμένο. Καμιά μόντα με κατάμαυρο μενού σαν του ps3 δεν παίζει ε?

Reaction score
3

Παιδιά παιζει με ένα νεότερο fw 2.χ.χ να υποστηρίξει και dts downmix και όχι μόνο το wd hd tv μηχάνημα?
Το ρωτάω αυτό γιατί κάτι άκουσα ότι από το επίσημο 2.x.x firmware θα υποστηρίζει και dts και το κόβω λίγο δύσκολο γιατί αν το κάνουν αυτό τότε για ποιο λόγο κάποιος να αγοράσει το νέο wd hd tv 2?

Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα και με επιχειρήματα και όχι κάποιος που απλά έχει υπόνοιες ή κάπου το έχει ακούσει κ.τ.λ.

Ευχαριστώ πολύ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.688

για ποιο λόγο κάποιος να αγοράσει το νέο wd hd tv 2?
Γιατί δεν έχει μόνο αυτό, έχει κι άλλα καλούδια!

Reaction score
3

Ναι αλλά το βασικό του μείον σε σχέση με άλλα προϊόντα ανταγωνιστές του όπως το popcornhour, egreat κ.τ.λ. είναι η υποστήριξη dts καθότι σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με την online tv, radio, surfing κ.τ.λ.

Reaction score
1

Τελικά να την κάνω την αναβάθμιση σε 1.02.10???

Το ’Α και το Θ σαν ελικοδρόμιο τα συνηθίσαμε. Βλέπουμε μικρά αρχεία .avi και .mkv (επεισόδια σειρών) κυρίως και λιγότερο ταινίες.
Πέρα από τους υπότιτλους και τα thumbs, κανένα άλλο πρόβλημα.

Τι προτείνετε?

Reaction score
3

Εγώ θα σου πρότεινα να τη βάλεις γιατί διορθώνει το πρόβλημα με τις παύσεις σε κάποια αρχεία με dts ήχο όπως και το άλλο πρόβλημα που είχε με τους ελληνικούς υπότιτλους που τους εμφάνιζε για δέκατα του δευτερολέπτου με αποτέλεσμα να κολλάει κατά καιρούς η εκάστοτε ταινία.

Άλλωστε και να μην σ' αρέσει μπορείς πολύ άνετα να γυρίσεις στο παλιό fw δεν είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη διαδικασία.

Reaction score
1

Tο σκέφτομαι γιατί ούτε τα προβλήματα που αναφέρεις έχω μέχρι στιγμής και έχω δει και αρκετές ταινίες.

Reaction score
1

Τελικά έκανα update στην 1.02.10 και μέχρι στιγμής. όλα, μα όλα καλά :114:

Περισσότερα αύριο γιατί τώρα είναι κρίμα να ξυπνήσω τους γείτονες......

Reaction score
0

Η έκδοση που πρότεινα να βάλετε ειναι η 1.02.10 ...ΔΕΝ έχει ελληνικο μενου μέσα αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα .
Αντιθετως ειναι ελαφρυτερη και ΔΕΝ ειναι πειραγμενη.

Reaction score
0

Kαλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να μέθω αν μπορώ να συνδέσω το WD TV HD media player με το Ηome cinema (συγκεκριμένα το Samsung HT-TZ325 το οποίο θέλω να αγοράσω.)

(Να χρησιμοποιώ δηλαδή το Home cinema σαν ενισχυτή για τον ήχο και ταυτόχρονα να έχω και την εικόνα στην τηλεόραση)

Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει αυτό;

Αφού το media player χει έξοδο HDMI πως μπορεί να περάσει απο τον home cinema και μετά να πάει στην TV;

Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος σύνδεσης των συσκευών ;

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το πόσο άσχετος είμαι :110:

Reaction score
0

Μήπως από το HDMI του player στο HDMI του ενισχυτή και μετά πάλι με HDMI ως την TV;
Αν είναι έτσι ο ενισχυτής θα πρέπει να έχει τουλάχιστο δυο εισόδους HDMI.
Τα λέω καλά ;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.541
Νεότερο μέλος