- Reaction score
- 51
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player
Θυμάμαι πχ πως στο Godfather I είχα διακοπές από την toslink αλλά σε άλλες ταινίες όχι......
Αλλά δεν είχα το πρόβλημα «αργής» κίνησης και απώλειας ήχου που είχα εχθές με την 1.02.10 :141:
Αν βρω κάποια με ξεχωριστό αρχείο θα κάνω δοκιμή με το πρόγραμμα που μου αναφέρεις.
Θα κάνω τη δοκιμή. Μάλλον απόψε....
Πολύ χρήσιμο link!
Σε ευχαριστώ Λευτέρη :107:
Δυστυχώς δεν την είχα δοκιμάσει τόσο πολύ για να ξέρω.Αν σου δουλεύει σωστά η 1.01.02 άσε αυτήν χωρίς όμως thumbnails και κάποια προβλήματα με μερικά κεφαλαία τονισμένα γράμματα.
Θυμάμαι πχ πως στο Godfather I είχα διακοπές από την toslink αλλά σε άλλες ταινίες όχι......
Αλλά δεν είχα το πρόβλημα «αργής» κίνησης και απώλειας ήχου που είχα εχθές με την 1.02.10 :141:
Δυστυχώς είναι πολύ ήπιος ο χαρακτηρισμός «θεματάκια» :122:H αλήθεια είναι πως με την 1.02.10 δουλεύουν καλά οι Ελληνικοί υπότιτλοι αλλά με κάποια θεματάκια στα 1080 αρχεία.
Τα περισσότερα αρχεία mkv είναι με ενσωματωμένους υπότιτλους.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρόλα αυτά το πρόγραμμα Txt2VobSub και να μετατρέψεις τους υπότιτλους και να δεις σχετικά καλά.
Αν βρω κάποια με ξεχωριστό αρχείο θα κάνω δοκιμή με το πρόγραμμα που μου αναφέρεις.
Κάνε ένα πείραμα αν θες : στα αρχεία που σου παρουσιαζεται το πρόβλημα προσπάθησε να τα παίξεις είτε απενεργοποιώντας τους Ελληνικούς υπότιτλους, είτε ενεργοποιώνας τους αγγλικούς.
Θα κάνω τη δοκιμή. Μάλλον απόψε....
Όλα τα Official/unofficial firmwares εδώ.
http://www.wdtvc.com/downloads/
Πολύ χρήσιμο link!
Σε ευχαριστώ Λευτέρη :107: